19chroni-ipie-notheymeno-poto-kai-i-mitera-tis-anevase-vinteo-gia-na-deixei-tin-tragiki-tis-katalixi-65493
21:00

19χρονη ήπιε νοθευμένο ποτό και η μητέρα της ανέβασε βίντεο για να δείξει την τραγική της κατάληξη

21:00
Newsroom

Μια μητέρα αποκάλυψε την τρομακτική στιγμή της έφηβης κόρης της που έμεινε να υποστεί επιληπτικές κρίσεις αφού κατανάλωσε νοθευμένο ποτό ενώ είχε βγει με τους φίλους της.

Η Νεβ Τέιλορ, 19 ετών, βρισκόταν έξω με φίλους για να γιορτάσουν τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στο Σέφιλντ, στο Νότιο Γιορκσάιρ, την περασμένη εβδομάδα, όταν έφτασε εκτός ελέγχου ξαφνικά τη νύχτα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Advertisement

Η φοιτήτρια, από το Ρόδερχαμ, στο Νότιο Γιορκσάιρ, η οποία πιστεύει ότι μια άγνωστη ουσία μπήκε στο ποτό της, είπε ότι είχε βγει μόνο λίγες ώρες πριν καταρρεύσει στις 1.30 π.μ.

Η μητέρα της κυρίας Taylor, Sarah Scott, 50 ετών, η οποία βρήκε την έφηβη ημι-λιπόθυμενη και μπερδεμένη στο μέρος που είχαν δώσει συνάντησε, περιέγραψε πώς η κόρη «δεν ανταποκρινόταν» καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Advertisement

επιληψία από νοθευμένο ποτό

Advertisement

στο νοσοκομείο από νοθευμένο ποτό

Η έφηβη, η οποία άρχισε να παθαίνει επιληπτικές κρίσεις αφού κατανάλωσε το ποτό της, είπε ότι άρχισε να αισθάνεται ναυτία περίπου δέκα λεπτά μετά το πρώτο της ποτό

μεθύσι

Η κ. Scott είπε ότι όταν έφτασε στο μέρος συνάντησης βρήκε την κόρη της να βρίσκεται στο πεζοδρόμιο καλυμμένη με λάσπη

Advertisement

Η Νεβ Τέιλορ, 19 ετών, βγήκε έξω με φίλους στο Σέφιλντ, στο Νότιο Γιορκσάιρ, την περασμένη εβδομάδα, όπου το ποτό της νοθεύτηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

μητέρα και κόρη

Η μητέρα της Taylor, Sarah Scott (αριστερά με την κόρη της), 50 ετών, περιέγραψε πώς η κόρη της έγινε «δεν ανταποκρινόταν» καθώς τη μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Advertisement

Είπε: «Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, έχασε τις αισθήσεις της και δεν ανταποκρίνονταν και εγώ ήμουν πανικόβλητη.

«Είχε συσπάσεις από το νοθευμένο ποτό και ήταν θλιβερό.

«Τα δόντια της έτριζαν και όταν δεν είχε τις αισθήσεις της το πρόσωπό της είχε μορφασμούς απίστευτου πόνου. Το θέαμα ήταν αξιολύπητο.

«Οι γιατροί είπαν ότι αντιδρούσε στη χημική ουσία που βρίσκονταν στο σώμα της.

«Βρίσκονταν σε ανάρρωση και παρακολουθούνται τη νύχτα και φύγαμε περίπου στις 11πμ.

«Είπαν ότι είναι δύσκολο να εντοπίσουμε τι υπάρχει στο σύστημα κάποιου ατόμου, εκτός αν βρίσκεται σε αφθονία.

«Εκείνη την εποχή, ήμουν σε λειτουργία μαμάς και απλά της είπα ότι θα ήταν εντάξει, αλλά νομίζω ότι κοιτάζοντας πίσω, συνειδητοποιούμε πόσο κοντά φτάσαμε να τη χάσουμε».

Η κα Scott πρόσθεσε: «Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τους φίλους της στις 1.45 π.μ. λέγοντας ότι η Νεβ ένιωθε έντονη αδιαθεσία και ζητούσε ασθενοφόρο, έτσι τους είπα να την πάρουν, τότε μπήκα στο αυτοκίνητό μου και πήγα στο κλαμπ.

«Ήμουν εκεί πριν από το ασθενοφόρο και ήξερα ότι είχε πιει ποτό-μπόμπα μόλις την είδα λόγω του μεγέθους της κόρης του ματιού της.

«Έχω δει περιστασιακά την Νεβ πως αρρωσταίνει αν πιει παραπάνω, αλλά δεν την έχω δει ποτέ έτσι.

«Ήταν ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο καλυμμένη με λάσπη, δεν ξέρω πώς είχε λερωθεί τόσο πολύ.

«Φώναζε με πόνο. Η Νεβ είναι πραγματικά ώριμη, αλλά ήταν σαν ένα μικρό κορίτσι και με ρώτησε γιατί κάποιος θα το έκανε αυτό ».

μεθύσι από νοθευμένο ποτό

Η κα Taylor είπε ότι άρχισε να κάνει εμετό μετά το πρώτο της ποτό και σύντομα κατέρρευσε. Εικόνα: Η μώλωπα που έμεινε στην έφηβη αφού χτύπησε το κεφάλι της

Η κυρία Taylor είπε ότι άρχισε να έχει τάσεις για εμετό περίπου δέκα λεπτά μετά το πρώτο της ποτό και σύντομα κατέρρευσε.

Είπε: «Ήταν περίπου δέκα λεπτά μετά το τελευταίο μου ποτό άρχισα να αισθάνομαι ναυτία έτσι οι φίλοι μου με πήραν έξω για λίγο καθαρό αέρα και ήμουν καλά. Βγήκα μόνη μου, αλλά όταν ήμουν έξω, άρχισα να κάνω έμετο και κατέρρευσα.

«Δε θυμάμαι πολλά μετά από αυτό».

Η κυρία Taylor και η μητέρα της έχουν δημοσιεύσει τώρα εικόνες της έφηβης μετά το μεθύσι της ως προειδοποιητική προειδοποίηση για τους λάτρεις των πάρτι και τα νυχτερινά κέντρα.

Η μητέρα της έφηβης είπε: «Της μαγνητοσκόπησα γιατί ήθελα να δει τι είχε συμβεί.

«Παρακολουθήσαμε τα βίντεο μαζί και μετά και οι δυο απλώς κλάψαμε και το μοιραστήκαμε στο Facebook για να προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιήσουμε.

μεθύσι από νοθευμένο ποτό

Η 19χρονη και η μητέρα της δημοσίευσαν εικόνες της έφηβης, αφού κατανάλωσε νοθευμένο ποτό σε μια προσπάθεια να αποτρέψει άλλους από αυτόν τον κίνδυνο.

«Δεν είναι μια επίπληξη με το δάχτυλο, απλώς δε θέλουμε να συμβεί αυτό σε κανέναν άλλο, επειδή αυτό το πράγμα θα αυξάνεται με τώρα με την άρση των μέτρων που περισσότεροι άνθρωποι βγαίνουν έξω.

«Οι επιπτώσεις από το νοθευμένο ποτό θα μπορούσαν να διαρκέσουν μια ζωή ή ακόμη και να ήταν θανατηφόρες.

«Το έχω εξετάσει και νομίζω ότι οι προθέσεις του νοθευμένου αλκοόλ είναι να απενεργοποιήσουν κάποιον να τον απαγάγουν ή να του επιτεθούν. Είναι τρομακτικό. ‘

Μητέρα και κόρη μίλησαν για να ενθαρρύνουν τα κλαμπ να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας, καθώς οι περιορισμοί και ο έλεγχος διευκολύνουν την αποτροπή αυτού του φαινομένου σε οποιονδήποτε άλλο.

Η κα Scott είπε: «Οι σωματικές επιπτώσεις έχουν εξαφανιστεί, αλλά οι ψυχολογικές επιπτώσεις είναι ακόμα εκεί.

«Μας εκπλήσσει όλους που επιστρέφει κατευθείαν σπίτι μετά το πανεπιστήμιο, αλλά όλη η εμπειρία την έκανε να μη βγαίνει πια έξω.

«Ελπίζω ότι αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης να επανεξετάσουν την ασφάλειά τους, να ψάξουν ανθρώπους καθώς μπαίνουν και να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας τους.

«Από τότε που δημοσίευσα τα βίντεο, πολλοί άνθρωποι έρχονται σε επαφή μαζί μου λέγοντάς μου ότι είχαν παρόμοιες εμπειρίες.

Αν μπορούσαμε να κάνουμε τα κλαμπ να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας τους, αυτό θα ήταν ευλογία.