Advertisement
GOSSIP

Δε θέλει να μιλάει γι΄αυτό: Έτσι κατάφερε να ξεφορτωθεί 60 κιλά ο Mente Fuerte “δεν προτρέπω άλλους να το κάνουν”

20:06
Δανάη Σολανάκη

Ο Mente Fuerte έχει γίνει ένας από τους πιο πολυσυζητημένους ράπερ της σύγχρονης μουσικής σκηνής και μετράει πολλές επιτυχίες.

O ράπερ έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό μετά την κυκλοφορία του single, «Caliente» σε συνεργασία με τον Hawk και τον Baghdad τον Ιούνιο του 2019. Το τραγούδι σημείωσε μεγάλη επιτυχία και βρέθηκε στην κορυφή των trends.

Advertisement

Στη συνέχεια, ακολούθησαν κι άλλες επιτυχίες για τον Mente Fuerte, αλλά και πολλές συνεργασίες με γνωστούς ράπερ, ενώ τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν συνεχώς νέα δημοσιεύματα που αφορούν τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού, χωρίς βέβαια κανείς από τους δύο να επιβεβαιώνει πως είναι μαζί.
Χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού, όταν ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή, «Το Πρωινό» ανέφερε ότι η ηθοποιός είναι σε σχέση, απάντησε χαρακτηριστικά: «Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με. Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο».

Advertisement

Mente Fuerte: Πώς έχασε 60 ολόκληρα κιλά

Ο γνωστός ράπερ είχε βρεθεί καλεσμένος στο Θέμη Γεωργαντά και το «After Dark» και μεταξύ άλλων, είχε μιλήσει για την απώλεια των περιττών κιλών, δηλώνοντας πως είχε υποβληθεί σε χειρουργείο. Μάλιστα, είχε σημειώσει πως αυτός είναι και ο λόγος που έχει επιλέξει να μην αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς δε θέλει να προτρέπει το κοινό του να καταφύγει στην εν λόγω μέθοδο.

Advertisement


«Είναι κάτι που δεν το έχω πει όχι γιατί ντρέπομαι, αλλά γιατί δε θεωρώ ότι είναι ο σωστός τρόπος να παρακινήσεις κάποιον να χάσει κιλά. Έκανα χειρουργείο. Οπότε γι’ αυτό και δεν πανηγυρίζω στα social», είχε παραδεχτεί ο Mente Fuerte.

Ενώ, σε άλλη συνέντευξή του στο «Nitro» είχε δηλώσει: «Η αλλαγή στην εμφάνισή μου έχει κάνει πολύ καλό, ειδικά στην υγεία μου. Έφτασα σε ένα σημείο να μην μου αρέσει το πώς φαίνομαι. Λόγω ύψους και κιλών πολλές φορές δεν χωρούσα σε αμάξια ή σε θέσεις αεροπλάνου. Ωστόσο, ποτέ δεν είχα κόμπλεξ, ούτε προβλήματα με τις γυναίκες. Η αλλαγή μου άλλαξε την ψυχολογία και σίγουρα μου έδωσε ένα boost. Ετοιμάζω πολλά και ο κόσμος να περιμένει πολλά από εμένα».

Mente Fuerte: Η ηλικία, το πραγματικό όνομα και τα τραγούδια

 

TAGS:
Advertisement