dimitris-skoylos-i-ellada-echei-ta-pio-omorfa-agoria-amp-8211-montela-sta-koritsia-eimaste-dyskola-13952
14:37

Δημήτρης Σκουλός: «Η Ελλάδα έχει τα πιο όμορφα αγόρια – μοντέλα, στα κορίτσια είμαστε δύσκολα»

14:37
Newsroom

Δημήτρης Σκουλός: Ο γνωστός φωτογράφος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα». Ο ίδιος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Ο Έλληνας φωτογράφος είπε τα πράγματα, με το όνομά τους, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν. Αναλυτικότερα:

Δημήτρης Σκουλός: Τι ανέφερε αρχικά

Ο Δημήτρης Σκουλός ένας εκ των κριτών το ριάλιτι μοντέλων σε συνέντευξή του μίλησε για την οικογένειά του αλλά και το πώς βιώνει την πρωτοφανή κατάσταση που ζούμε: «Δεν λέω πως δεν ανησυχώ. Όλες μου οι δουλειές για τον Νοέμβριο ακυρώθηκαν. Από την άλλη, όμως, είμαι από τους πολύ προσεκτικούς στην τήρηση των μέτρων και επιπλέον προσπαθώ να βγάλω κάτι καλό από όλο αυτό, όπως ο χρόνος με την οικογένειά μου. Έπειτα, δεν θα κάτσω να δείξω στο κοριτσάκι μου την όποια μελαγχολία ή το άγχος μου για το αύριο. Γιατί να εισπράξει κάτι τέτοιο το παιδάκι μου;».

Αναφερόμενος στο ριάλιτι και τι είδους κριτής είναι, λέει: «Δίκαιος! Δεν μπορώ να με κατατάξω αλλού. Δεν είμαι ούτε “επίτηδες” αυστηρός ούτε “επίτηδες” γλυκός. Δεν προσποιούμαι. Προσπαθώ να είμαι δίκαιος, ανάλογα με την εικόνα που βλέπω κάθε φορά μπροστά μου. Εν ολίγοις, αν δω κάτι που στα δικά μου μάτια φαντάζει λάθος, θα πω ευθέως τη γνώμη μου, γιατί πολύ απλά αυτή είναι η δουλειά μου εκεί».

Advertisement

Δημήτρης Σκουλός: Οι ερωτήσεις που απάντησε στη συνέχεια

Είναι πάντα φωτογραφικά τα κριτήριά σας ή παρεμβαίνει η… συμπάθεια;
«Αποκλειστικά και μόνο φωτογραφικά! Το έχω πει πολλές φορές και στα παιδιά: “Καταλαβαίνω πως έχετε δύσκολες αποστολές ή πως δεν σας βοηθάει, π.χ., κάποτε ο καιρός, παρ’ όλα αυτά εγώ είμαι υποχρεωμένος να κρίνω μόνο την εικόνα που βλέπω”. Και αυτό κάνω».

Δεν έχετε κάνει ποτέ «έκπτωση»;
«Εάν εννοείτε αν έχω δώσει ευκαιρίες σε κάστινγκ για να δω πώς θα τα πάει κάποιος, ναι, τις έχω δώσει. Στις αποστολές όμως όχι… Δρω όπως θα δρούσα αν θα έκλεινα ένα μοντέλο για δουλειά. Πρέπει να διαλέξω μόνο ένα και να διαλέξω το σωστό».

Advertisement

Δίνοντας αυτές τις ευκαιρίες, επιβεβαιωθήκατε ή διαψευστήκατε;
«Υπάρχουν παιδιά που, ενώ στην αρχή ήμουν διστακτικός για εκείνα, στη συνέχεια έβγαλαν τέτοια ψυχή και πάθος, που με εντυπωσίασαν. Ενώ υπάρχουν και άλλα που, ενώ είχαν αυτό που λέμε “model material”, ξεφούσκωσαν. Επειδή το είχαν δεδομένο; Επειδή βαρέθηκαν; Δεν γνωρίζω. Η Ειρήνη Καζαριάν, π.χ., ως τη μέση της σεζόν δεν πίστευα πως θα προχωρήσει, γιατί δεν είχε δείξει και πολλή θέληση. Μετά όμως όχι μόνο πήρε φόρα, αλλά κέρδισε κιόλας. Από τη φετινή σεζόν, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να σας πω ονόματα, γιατί είναι ένα σόου εν ενεργεία».

Advertisement

Στη φετινή σεζόν έχουμε και αγόρια…
«Και είναι πολύ δυνατά! Ίσως πιο δυνατά και από τα κορίτσια. Το θέλουν πιο πολύ; Δεν ξέρω… Η Ελλάδα φημίζεται για τα αγόρια μοντέλα της. Πάντα βγάζαμε ωραίους άντρες μοντέλα, ενώ στα κορίτσια ήμασταν πιο δύσκολα».

Δ. Σκουλός: Οι υπόλοιπες ερωτήσεις που απάντησε

Μπορεί φέτος να είναι αγόρι ο νικητής;
– Δημήτρης Σκουλός: «Τίποτα δεν αποκλείεται. Οι τελευταίες σεζόν άλλωστε έχουν υπάρξει πολύ ανατρεπτικές. Πόσο μάλλον η φετινή».

Ο χαρακτήρας κάθε μοντέλου σάς επηρεάζει;
«Δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται στο σπίτι των παιδιών, ούτε η παραγωγή μάς λέει κάτι. Ό,τι γίνεται το βλέπουμε μαζί με εσάς στην τηλεόραση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν με νοιάζει τι γίνεται εκεί. Είμαι τόσα χρόνια επαγγελματίας, που αλίμονο αν άφηνα τα νεύρα και τις ανασφάλειες του καθενός (ή και τα δικά μου) να με επηρεάσουν. Αν είμαι, π.χ., στενοχωρημένος, δεν το έχω δείξει ποτέ στη δουλειά. Εάν δεν ήμουν “ψυχρός επαγγελματίας”, θα είχα αποτύχει ως φωτογράφος».

Advertisement

Πάντως στα κάστινγκ έχετε όλοι κέφι…
«Εάν δεν τραγουδούσαμε, δεν χορεύαμε και δεν γινόμασταν… οι τρελοί του χωριού, δεν θα περνούσαν οι ώρες. Γιατί είναι ατέλειωτες οι ώρες. Εσείς δεν βλέπετε παρά ελάχιστο μέρος τους».

Ένα χαρακτηριστικό για κάθε κριτή;
«Βίκυ: κομψότητα. Άγγελος: ευγένεια. Ζεν: τρέλα!»

Συχνά διαφωνείτε μεταξύ σας…
«Και; Δεν είναι ωραίο αυτό; Είμαστε τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες και δεν φοβόμαστε να εκφράσουμε διαφορετικές γνώμες. Εγώ αυτό το θεωρώ γοητευτικό».

Το σόου έχει δεχτεί παλιότερα κριτική, κυρίως για το πώς διαχειρίζεται τα σώματα…
«Σόου μόδας είναι. Θα δείξουμε ρούχα, μαγιό, κορμιά. Ένα μοντέλο τι πρέπει να έχει; Ωραίο δέρμα, ωραίο σώμα, ωραία μάτια, ωραία μαλλιά… Αυτά θα δείξουμε».

Advertisement