eleni-gerasimidoy-gia-ioanna-maleskoy-dithen-eygenis-amp-8220-koykla-amp-8221-me-mikroastiko-soysoydismo-89239
11:08

Ελένη Γερασιμίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δήθεν ευγενής “κούκλα” με μικροαστικό σουσουδισμό»

11:08
Newsroom

Ένα εκτενές κείμενο έγραψε η Ελένη Γερασιμίδου για την Ιωάννα Μαλέσκου και την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Τάσο Χαλκιά.

Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η κόντρα που ξέσπασε στο τηλεοπτικό πλατό του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον γνωστό ηθοποιό Τάσο Χαλκιά και την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου.

Advertisement

Η κόντρα προέκυψε καθώς η ροή της εκπομπής καθυστέρησε με αποτέλεσμα η συνέντευξη με τον Τάσο Χαλκιά να αφεθεί για το κλείσιμο της εκπομπής, αλλά και λόγω του υπεροπτικού ύφους της παρουσιάστριας προς τον ηθοποιό, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς επανήλθ, με νέες δηλώσεις κατακεραυνώνοντας την υποκριτική ευγένεια της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, εξηγώντας ότι δεν τίμησε τον καλεσμένο της, αφού η ίδια είπε ότι ο ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα του στο σήριαλ Λαβ Σόρι, υποτιμώντας έτσι την πορεία του.

Advertisement

Ωστόσο, τα πράγματα δε σταματούν εδώ. Με εξαιρετικά αιχμηρό άρθρο της στην Κατιούσα, η δημοφιλής και επιτυχημένη ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, έσπευσε να υποστηρίξει τον Τάσο Χαλκιά.

Advertisement

Επειδή ειναι δύσκολο να σταχυολογήσει κανείς λίγα από τα όσα αναφέρει η κ. Ελένη Γερασιμίδου για τον τρόπο αντιμετώπισης των μεγάλων ηθοποιών από τέτοιες εκπομπές, αλλά και τους καυστικούς χαρακτηρισμούς συγκεκριμένα για την Ιωάννα Μαλέσκου, παραθέτουμε εδώ όλο το κείμενο της Ελένης Γερασιμίδου, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα katiousa.gr.

Ελένη Γερασιμίδου: Το κείμενο για τη Μαλέσκου

Οι αεράτοι

Πού τον βρίσκουν τέτοιο αέρα, ήθελα να ήξερα. Πού πουλάν να πάρουμε κι εμείς λίγο που τόσα χρόνια πορευόμαστε ντροπαλοί και μαζεμένοι.

Advertisement

«Ίσως κάτι μας πλήγωσε στο παρελθόν» όπως συμπέρανε κι η «γραμματιζούμενη» παρουσιάστρια για τον καλό μας συνάδελφο, τον εξαιρετικό κι ένδοξο Τάσο Χαλκιά.

Όλοι αυτοί οι ανιστόρητοι πολιτιστικά και ειδικότερα θεατρικά, που τους τιμάμε ελπίζοντας στην επικοινωνία και μας ρεζιλεύουν ανασκευάζοντας τα λεγόμενά μας, κρατώντας επιλεκτικά περικομμένα στιγμιότυπα στο μοντάζ της συμφοράς και την άλλη στιγμή αναπαράγουν ειδήσεις, τα «μαστόρια της ανιδιοτελούς ενημέρωσης» που μας μισούν δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Μιλάω εκ πείρας όπως καταλαβαίνει κανείς και κάνω αυτοκριτική για την αφέλειά μου να πιστεύω πως κάτι θα ακουστεί και για τη δουλειά μου.

Το βήμα για τα καλά και ποιοτικά δυστυχώς δε μας το διαθέτουν. Δε πα να έκανες στο βίο σου ό,τι καλύτερο μπορούσες, να κέρδισες με το σπαθί σου περγαμηνές και επαίνους, να εξακολουθείς χωρίς συμπλέγματα να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς αυτοπροσδιορισμούς και αυταρέσκεια…

Advertisement

Η συνέχεια του κειμένου

Έρχεται η «κούκλα» να σε κατακεραυνώσει ανερυθρίαστη με τον μικροαστικό σουσουδισμό της, δήθεν ευγενής και προ παντός αεράτη. Με τον αέρα που της δίνει αυτός που την προσέλαβε να παίξει τον ρόλο της στην ενημέρωση του εκμαυλισμού.

Καιρός να πάρουμε τα μέτρα μας αγαπημένοι συνάδελφοι. Ούτε μας ξέρουν κι ούτε θα μας μάθουν από τέτοια κανάλια. Γι’ αυτούς είμαστε γνωστοί από μόνο ένα κομμάτι της δουλειάς μας.

Ο Τάσος Χαλκιάς δεν είναι ο ηθοποιός πρωταγωνιστής του Εθνικού Θεάτρου και τόσων άλλων σπουδαίων παραστάσεων, αλλά για την «κούκλα» είναι μόνο ο ηθοποιός του ενός σήριαλ κι ας έκανε στα πλαίσια της εργασίας του πολλά εξαιρετικά (και τηλεοπτικά). Σίγουρα δεν έχει ανάγκη την υποστήριξη μου. Μια χαρά τα έβγαλε πέρα.

Πάρτε το ως απόδοση προσωπικής τιμής σε έναν συνάδελφο που βρεθήκαμε στη σκηνή πολλές και καλές φορές.

Κι επίσης επειδή δεν θα έχουν πιά την ευκαιρία όλοι αυτοί οι αεράτοι να τους τα πω από κοντά.

Κάλιο αργά παρά ποτέ.