erietta-koyrkoyloy-eikones-apo-to-aneto-kai-foteino-spiti-tis-kai-i-apokalypsi-gia-ti-mama-tis-marianna-latsi-76198
16:55

Εριέττα Κούρκουλου: Εικόνες από το άνετο και φωτεινό σπίτι της και η αποκάλυψη για τη μαμά της, Μαριάννα Λάτση

16:55
Newsroom

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Εριέττα Κούρκουλου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα.

Μια νέα συνέντευξη έδωσε η εγκυμονούσα Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, η οποία συνοδεύεται από μια όμορφη φωτογράφηση στο σπίτι της.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, η οποία θα γεννήσει το πρώτο της παιδί σε ένα μήνα, μίλησε στο loveyourselfmagazine.com και φωτογραφήθηκε μέσα στο άνετο και χρωματιστό σπίτι της με τα σκυλιά της.
Εριέττα Κούρκουλου

Η ευτυχισμένη εγκυμονούσα ποζάρει το όμορφο και φωτεινό σπίτι της με τις τεράστιες τζαμαρίες, δείχνοντας με χαρά την φουσκωμένη κοιλιά της, εκεί όπου μεγαλώνει ο γιος της που θα έρθει στη ζωή τον Μάρτιο, όπως η ίδια αποκάλυψε.

Μεταξύ άλλων, η Εριέττα Κούρκουλου η οποία συγκλόνισε χθες με το κείμενο που δημοσίευσε για τον πατέρα της Νίκο Κούρκουλο και τον καρκίνο που της τον στέρησε, μίλησε για το πώς ήταν να μεγαλώνει με τους συγκεκριμένους γονείς και την απόφασή της να αναλάβει έναν “κοντρα” ρόλο από αυτόν που όλοι θα περίμεναν λόγω της οικονομικής κατάστασης της οικογένειάς της.

Εριέττα Κούρκουλου: “Μου αρέσει να μοιράζομαι αλήθειες, γιατί μπουχτίσαμε στο ψέμα”

Όσο περνάει ο καιρός γίνεται και πιο εύκολο. Βλέπω από την ανταπόκριση του κόσμου ότι θέλει να μάθει περισσότερα για τα θέματα που θίγω στο προφίλ μου και ότι ίσως βαρέθηκε να βλέπει ρούχα και πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που φοβήθηκα να μοιραστώ κάτι, όπως το ότι περιμέναμε παιδάκι ας πούμε. Όμως, μέσα από αυτά που μοιράζομαι έχω αποκτήσει μια μικρή κοινότητα η οποία ακολουθεί τη διαδρομή μας και, όπως την κρατούσα ενήμερη για την πορεία της προσπάθειάς μας να γίνουμε γονείς, έτσι ένιωσα ότι όφειλα να μοιραστώ και τη χαρά μας όταν τα καταφέραμε, η οποία ελπίζω να έδωσε δύναμη στα ζευγάρια που προσπαθούν.

Όταν άνοιξα το προφίλ μου, είχα σκοπό να το χρησιμοποιήσω για την προώθηση του βιγκανισμού στην Ελλάδα με έναν χαρακτήρα πιο φιλικό και ενημερωτικό. Όταν άρχισα να ψάχνομαι εγώ πριν από χρόνια, δεν υπήρχαν πολλά τέτοια μέσα. Η προσέγγιση των περισσότερων προφίλ ήταν πιο επιθετική και λιγότερο ανοιχτή στην παροχή συμβουλών για μια σταδιακή μετάβαση σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Αργότερα όμως, και ειδικά αφότου αποφάσισα –από τη δική μου ανάγκη για υποστήριξη– να μοιραστώ τις δυσκολίες μας όσον αφορά την απόκτηση ενός παιδιού, το προφίλ μου απέκτησε έναν πολυδιάστατο χαρακτήρα, τον οποίο δεν είχα προγραμματίσει.

Τώρα απλώς λέω ότι μου αρέσει να μοιράζομαι αλήθειες, γιατί μπουχτίσαμε στο ψέμα. Η ζωή έχει δυσκολίες και πολλές ομορφιές και με το να τις μοιραζόμαστε αισθανόμαστε εμείς και οι άνθρωποι γύρω μας λιγότερο μόνοι. Το ότι μοιράστηκα κάτι τόσο προσωπικό όσο η υπογονιμότητα ή οι κρίσεις πανικού βοήθησε πολύ κόσμο να καταλάβει ότι αυτά μπορούν να συμβούν στον καθένα μας και η ανταπόκριση των ανθρώπων αυτών έκανε εμένα να καταλάβω ότι δεν είμαι μόνη.

“Η μητέρα μου πάντα περιτριγυριζόταν από απλούς ανθρώπους και απεχθανόταν οτιδήποτε δήθεν”

Έχεις διαλέξει ένα διαφορετικό μονοπάτι από εκείνο που θα περίμενε κανείς με βάση το όνομά σου – θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ένας κόντρα ρόλος. Έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες ή κριτική γι’ αυτή σου την απόφαση;

Κάθε άλλο. Νομίζω ότι ο κόσμος εκπλήσσεται θετικά βλέποντας κάτι διαφορετικό από αυτό που περιμένει. Βέβαια, θα ήταν λάθος να μην παραδεχτώ ότι την αρχή του “κόντρα ρόλου” στον οποίο αναφέρεστε την έκαναν οι γονείς μου. Η μητέρα μου πάντα περιτριγυριζόταν από απλούς ανθρώπους και ποτέ δεν υπέκυπτε στα στερεότυπα της υψηλής κοινωνίας.

Πάντα απεχθανόταν οτιδήποτε δήθεν και επέμενε στο να χαράσσει τη δική της πορεία, αποδεικνύοντας ότι δεν μπορούμε να κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους με βάση την οικονομική τους κατάσταση. Όπως είχε πει και ο πατέρας μου σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές συνεντεύξεις του, “υπάρχουν πλούσιοι και πλούσιοι και υπάρχουν φτωχοί και φτωχοί”.

Ο πατέρας μου, επίσης, έχοντας ιδιαίτερο άγχος για τις ανέσεις με τις οποίες μεγαλώναμε, μου υπενθύμιζε συνέχεια ότι εμείς είμαστε η εξαίρεση και ότι βρισκόμαστε σε μια φούσκα, την οποία οφείλουμε να αναγνωρίζουμε, όπως οφείλουμε να αναγνωρίζουμε και την πραγματικότητα στην οποία ζει ο υπόλοιπος κόσμος. Μπορεί λοιπόν ο χαρακτήρας μου και η προσέγγισή μου σε διάφορα πράγματα να είναι διαφορετική, αλλά ένα μεγάλο μέρος της δικής μου προσωπικότητας οφείλεται στους καταπληκτικούς γονείς με τους οποίους είχα την τύχη να μεγαλώσω.

Εριέττα Κούρκουλου