Advertisement
GOSSIP

«Φοβήθηκα πολλές φορές»: Τα προβλήματα υγείας του Απόστολου Γκλέτσου & οι καταστάσεις που τον «λύγισαν»

16:25
Φώτης Γαλανόπουλος

Ο γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος και πολιτικός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου και έδωσε μια συνέντευξη εφόλης της ύλης. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα προβλήματα υγείας που πέρασε, αλλά και για το πέρασμα του χρόνου.

Απόστολος Γκλέτσος: «Ότι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς»

Τα προβλήματα υγείας σας έκαναν πιο δυνατό;

Advertisement

Φοβήθηκα πολλές φορές αλλά δεν ήταν αυτά που με τελικά με χαρακτήρισαν στη ζωή μου. Δεν ξέρω, δεν είναι ένα κουτάκι που ανοίγεις και κλείνεις, μπορεί να σε διαμορφώνουν αλλά να μην το καταλαβαίνεις. Είμαι 57 και ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργούν τα πράγματα στη ζωή. Σίγουρα όλα αυτά γίνονται με κάποιον τρόπο, αλλά τη διαδικασία δεν την καταλαβαίνεις.

Ποτέ δεν το βάλατε κάτω….

Advertisement

Ό,τι δεν μας σκοτώνει μάλλον μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτό τελικά ισχύει.

Advertisement

Το πέρασμα του χρόνου σας αγχώνει;

Σε ότι αφορά την εμφάνιση, ο χρόνος σου δημιουργεί κάποια προβληματάκια. Σίγουρα στις γυναίκες που είναι πιο κοκέτες, αλλά και σ’ εμάς τους άντρες. Από την άλλη, ο χρόνος απελευθερώνει τον άνθρωπο λες και όταν είσαι σε μικρή ηλικία όλα αυτά τα χρόνια που έχεις να ζήσεις μπροστά σου είναι βαρίδια. Όσο τα ζεις, φεύγουν τα βαρίδια και απελευθερώνεσαι. Κακά τα ψέματα, στην εμφάνιση είναι πρόβλημα.

Ζήσατε στις χρυσές εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, καταφέρατε να κάνετε κομπόδεμα;

Advertisement

Έκανα ναι, γιατί ήμουν ένα πολύ φτωχό παιδί, ένα χωριατόπαιδο και από μικρό παιδί δούλευα και τα τιμούσα τα χρήματα που έβγαζα. Τα έδινα στον πατέρα μου και τα φυλούσε και μου τα επέστρεφε.

Έχουμε ακούσει πάντως συναδέλφους σας να λένε ότι πρωταγωνιστώντας σε μια σειρά, πήραν σπίτι.

Δεν νομίζω. Εγώ τέτοια λεφτά δεν έχω πάρει. Ακόμη και όταν κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά, το σύστημα είναι έτσι δομημένο που στα παίρνει πίσω. Πάντα καταφέρνει και σου κόβει τα φτερά που εξέχουν, οπότε μην νομίζετε ότι μας έμειναν τα λεφτά. Παρόλα αυτά, επειδή ήμουν ένα παιδί που πατούσε στη γη, έκανα ένα κομπόδεμα ώστε να μην έχω τη μεγάλη αγωνία. Πάντα έχω αγωνία, αλλά δεν είμαι επί ξύλου κρεμάμενος.

Όχι, όχι. Ήμουν πάντα μετρημένος. Ακόμη και αν είχα την άνεση να πάρω ένα ακριβό αυτοκίνητο, δεν το έπαιρνα γιατί είμαι φύσει και θέσει αριστερός. Δεν επιτρέπεται να κάνω πράγματα που δεν τα έχει η τάξη μου. Η τάξη μου είναι ένα απλό αυτοκίνητο, το πολύ μέχρι 1400 κυβικά και να μένω στην Κυψέλη.

Advertisement

Ακόμη και αν έχω λεφτά, δεν θα πάω παραπάνω. Δεν μπορείς να λες ότι είσαι αριστερός και να μένεις στην Εκάλη και να οδηγείς κάτι τζιπ που φοβάμαι να μπω μέσα. Αν τα κάνεις όλα αυτά μην λες ότι είσαι αριστερός, πες ότι είσαι δεξιός και δεν θα σε κατηγορήσει κανένας.

Απ. Γκλέτσος: «Για οικονομικούς λόγους ”παγώνει” το ”Τμήμα Ηθών”»

TAGS:
Advertisement