Advertisement
GOSSIP

Γλυκά Νερά: Στους γονείς της Κάρολαϊν η μικρή Λυδία και αφαίρεση γονικής μέρινας από τον πιλότο

12:14
Newsroom

Γλυκά Νερά: Στους γονείς της Κάρολαϊν η μικρή Λυδία, μετά από εισαγγελικής απόφαση, ενώ αφαιρείται η γονική μέριμνα από το συζυγοκτόνο.

Γλυκά Νερά: Η εισαγγελική απόφαση

Advertisement

Η εισαγγελική απόφαση “βγήκε” λίγο πριν από τις 12:00. Αποφασίστηκε ότι η μικρή Λυδία, το βρέφος που έμεινε ορφανό μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, θα μείνει προσωρινά με την οικογένεια της μητέρας της. Παράλληλα, αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Advertisement

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.

Advertisement

Με αυτό το πρίσμα αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου. Η τελευταία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Τι θα μπορεί να κάνει η οικογένεια του 33χρονου πιλότου

Η οικογένειά του 33χρονου πιλότου, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα. Αυτό θα γίνεται από 10 το πρωί, με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών. Επίσης, η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο. Το τελευταίο, σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Advertisement
TAGS:
Advertisement