Advertisement
GOSSIP

Justin Bieber: Τέλος στις φήμες χωρισμού με τη Hailey Baldwin!

12:00
Newsroom

O Justin Bieber βρίσκεται σε οριακό σημείο αναφορικά με το γάμο του με τη Hailey Baldwin. Οι φήμες έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα και κάνουν λόγο για χωρισμό. Ωστόσο, τόσο ο διάσημος τραγουδιστής όσο και το διεθνούς φήμης μοντέλο, τις διαψεύδουν.

Η Hailey Baldwin φαίνεται πως δεν άντεχε τις καθημερινές πληροφορίες που έβλεπαν το «φως» της δημοσιότητας. Έτσι, θέλησε να βάλει στο συγκεκριμένο γεγονός ένα τέλος. Πώς το κατάφερε αυτό; Επέλεξε να ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram. Σε αυτή, η Hailey Baldwin και ο Justin Bieber ποζάρουν στην κουπαστή ενός ιδιωτικού Jet αγκαλιασμένοι. Εκτός από αυτό, το διεθνούς φήμης μοντέλο θέλησε να δώσει παραπάνω τροφή για σχόλια. Γι’ αυτό αποφάσισε να ονομάσει τη λεζάντα της φωτογραφίας, γράφοντας «The Biebers».

Από εκεί και πέρα, την ίδια στάση κρατά και ο Justin Bieber. Ο διάσημος τραγουδιστής ξέσπασε διαδικτυακά σε θαυμαστή του, ο οποίος αποκάλεσε ψεύτικο το γάμο του με την Hailey Baldwin, Μάλιστα, ο Bieber ζήτησε να σταματήσουν ανάλογα ποσταρίσματα, που θα εμπεριέχουν τέτοιου είδους σχόλια.

Advertisement

Ακολουθεί η επίμαχη φωτογραφία του Justin Bieber μαζί με τη Hailey Baldwin στο Instagram:

Στο μεταξύ, ο Justin Bieber αναφέρθηκε πρόσφατα και στη Selena Gomez, σε σχετικές διαδικτυακές ερωτήσεις που του έγιναν. Θαυμαστές του Bieber θέλησαν να μάθουν αν θα τον δουν μαζί με τη Selena Gomez, που είναι και η επιθυμία τους. Ωστόσο, η στάση που κράτησε ο διάσημος τραγουδιστής ήταν να υπερασπιστεί τη Hailey Baldwin. Μπορεί ο Bieber να είπε πως αγαπά ακόμα τη Selena, όμως, αυτή που είναι γυναίκα του, είναι η Hailey Baldwin.

Πάντως, μετά το σχόλιο του διάσημου τραγουδιστή, η Selena Gomez, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, καθώς ανέβασε μία παλιά φωτογραφία από το 2018 στο Instagram. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Advertisement
TAGS:
Advertisement