Advertisement
GOSSIP

Ναταλία Γερμανού για γάμο Μουζουράκη: «Παντρεύτηκα με κουμπάρα τη Βίσση, καλεσμένους Ρέμο, Γαρμπή και δεν πήρε χαμπάρι άνθρωπος»

Ναταλία Γερμανού-Γάμος Μουζουράκη: Όπως είναι γνωστό, χθες (Σάββατο 27/5), πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη. Το θέμα αυτό, έχει απασχολήσει έντονα τις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου.

Αυτό συνέβη λοιπόν και στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται». Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια δεν άφησε ασχολίαστη την αντίφαση ανάμεσα στη διακριτικότητα που ζήτησε ο τραγουδιστής από τα μέσα ενημέρωσης και τη διαρροή φωτογραφιών και βίντεο από το μυστήριο και το γλέντι.

Advertisement

Ναταλία Γερμανού: Τι είπε στην εκπομπή της για το γάμο Μουζουράκη

«Να συμφωνήσουμε ότι αν θέλεις να παντρευτείς χωρίς να έχεις κάμερες απλώς δεν λες πότε θα παντρευτείς, που παντρεύεσαι ή δε λες καν ότι παντρεύεσαι και απλά πας και παντρεύεσαι και τελειώνει το θέμα; Σας τα λέω εγώ που παντρεύτηκα με κουμπάρα τη Βίσση, καλεσμένους τον Ρέμο με τη Γαρμπή και δεν πήρε χαμπάρι άνθρωπος; Λέμε τώρα. Άμα θες γίνεται».

Ναταλία Γερμανού-Γάμος Μουζουράκη: Το απόσπασμα της εκπομπής

Advertisement
Advertisement
TAGS:
Advertisement