Advertisement
GOSSIP

Νίκος Βέρτης: «Επίσημο-ανεπίσημα επιστρέφουμε στις αρχές Ιουνίου»

10:50
Newsroom

Νίκος Βέρτης: Ο Έλληνας τραγουδιστής προχώρησε σε δηλώσεις, λίγο πριν αναχωρήσει για το Ισραήλ. Συγκεκριμένα, είπε πως «Επίσημο-ανεπίσημα επιστρέφουμε στις αρχές Ιουνίου».

Δηλαδή, μάλλον οι καλλιτέχνες επιστρέφουν αρχές Ιουνίου. θα μπορούν να επανέλθουν στις δραστηριότητές τους κι εκείνος στην πίστα του ΥΤΟΝ. Ο Νίκος Βέρτης, όπως είχε γίνει γνωστό, θα τραγουδήσει στο Ισραήλ τις προσεχείς ημέρες, σε συναυλία χωρίς μάσκες και αποστάσεις αφού οι περισσότεροι έχουν εμβολιαστεί και η χώρα επιστρέφει σε μια κανονικότητα.

Advertisement

Νίκος Βέρτης: Όλα όσα ανέφερε

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, λίγο πριν την αναχώρησή του από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και μίλησε γι’ αυτή την συναυλία, η οποία αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί με 4.000 κόσμο αλλά τελικά θα είναι πολύ περισσότερος, μέχρι και 10.000 κόσμος.

Advertisement

Ωστόσο στο ερώτημα πότε θα τον δούμε ξανά στην πίστα κι εδώ στην Ελλάδα απάντησε: «Τα πράγματα φαίνονται να είναι πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Αλλάζει η ψυχολογία μας νομίζω. Εμβολιάζεται ο κόσμος, βοηθάει πολύ και ο καιρός, και απ’ ότι ακούμε έτσι… επίσημο-ανεπίσημα αρχές Ιουνίου θα μπορούμε να επιστρέψουμε στην δραστηριότητα μας. Πρώτα ο Θεός», ανέφερε.

Advertisement

«Ραντεβού δηλαδή στο YTON αρχές Ιουνίου;» του είπε η δημοσιογράφος κι εκείνος απάντησε «Πρώτα ο Θεός».

Ν. Βέρτης: Ακολουθεί βίντεο, με τις δηλώσεις του στην τηλεόραση του «Ant1» και την εκπομπή «Το πρωινό»

Advertisement
TAGS:
Advertisement