sylvia-delikoyra-o-koyklos-ichthyopolis-syntrofos-i-egkymosyni-meta-apo-7-mines-schesis-amp-038-ta-27-kila-poy-pire-140280
16:15

Σύλβια Δεληκούρα: Ο κούκλος ιχθυοπώλης σύντροφος, η εγκυμοσύνη μετά από 7 μήνες σχέσης & τα 27 κιλά που πήρε

16:15
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Η Σύλβια Δεληκούρα γεννήθηκε το 1979 στην Άρτα. Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό πριν από αρκετά χρόνια και μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 2.

Η Σύλβια Δεληκούρα έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιόση, ο οποίος είναι ιχθυέμπορος. Το ζευγάρι σπάνια κάνει εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις, καθώς και οι δυο κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. Μαζί έχουν αποκτήσει ένα γιo, που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η ηθοποιός δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με το παιδί της και μας δείχνει τις ξεχωριστές στιγμές που βιώνει.

Advertisement

Σύλβια Δεληκούρα: Αυτός είναι ο σύντροφός της

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Love It», η Σύλβια Δεληκούρα είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο είπε στον σύντροφό της ότι είναι έγκυος, αλλά και την αντίδρασή του.

«Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη δεν ήμασταν πάρα πολύ καιρό μαζί. Ήρθε ξαφνικά και ήταν δώρο Θεού” είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Δεν σκεφτόμουν ως εκείνη τη στιγμή να κάνω οικογένεια. Ήμασταν μαζί επτά μήνες. Μέναμε μαζί και όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης κατάλαβα ότι το παιδί θα έρθει και θα μας κάνει χαρούμενους. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι με πολύ καλές σχέσεις, αλλά σκέφτηκα ότι δεν θέλω να συμβεί αυτό στο παιδί μου», είχε αναφέρει αρχικά.

Advertisement

Advertisement

«Την ώρα που έκανα το τεστ ο Δημήτρης πήγε τον σκύλο μας, την Τρούφα βόλτα και βγήκα στο μπαλκόνι και του το φώναξα. Εκείνος τα έχασε κι ένας γείτονας χειροκροτούσε! Ήρθε ο Δημήτρης στο σπίτι, με κοίταζε και απλά χαρήκαμε. Δεν το συζητήσαμε καν», είχε αναφέρει στη συνέχεια.

Επίσης, είχε εξηγήσει πως ο ερχομός του γιου της μετέβαλε αρχικά τις ισορροπίες που υπήρχαν με το σύντροφό της, καθώς η ίδια ήθελε να περνά χρόνο μόνο με το μωρό και χρειάστηκε να περάσει καιρός για να μπορέσουν να το ξεπεράσουν.

Advertisement

Ενώ, όσον αφορά στο γάμο, η Σύλβια Δεληκούρα είχε εξηγήσει ότι παρόλο που αρχικά εκείνη ήταν που δεν ήθελε να παντρευτεί, έχει πλέον αλλάξει γνώμη!

«Στην αρχή δεν ήθελα να παντρευτώ, παρά την πρόταση γάμου. Τώρα θέλω εγώ κι όχι εκείνος. Αν αποφασίσω να παντρευτώ θέλω να κάνω θρησκευτικό γάμο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Σύλβια Δεληκούρα: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και ο απίστευτος λόγος που καθυστερούσε τον τοκετό

Η Σύλβια Δεληκούρα είχε μιλήσει στο παρελθόν στο «Happy Day» για το σύντροφό της και το γιο της, κάνοντας μάλιστα μια απίστευτη αποκάλυψη για τη στιγμή που της έσπασαν τα νερά.

Advertisement

Η ηθοποιός είχε αναφέρει αρχικά: «Ο άντρας μου κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά, διότι δουλεύει βράδυ. Φεύγει στις 12 και γυρνάει στις 11 το πρωί. Αλλά βοηθάει πάρα πολύ, όποτε μπορεί διαβάζει τον μικρό. Είναι ιχθυέμπορος, ωστόσο εμείς δεν τρώμε καθόλου ψάρια. Είναι τρελό αυτό που θα πω, αλλά του έλεγα να βγάζει τα ρούχα, πριν μπει στο σπίτι».

Στη συνέχεια, είχε εξομολογηθεί πως τα 27 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, τα έχασε σε τρία χρόνια. «Μου είχαν μείνει 10 κιλά για να χάσω, λίγο στενοχωρήθηκα που δεν έφευγαν. Τα έχασα και τώρα με την καραντίνα τα πήρα».

Ενώ, είχε περιγράψει την ημέρα της γέννας αναφέροντας ένα ιδιαίτερο περιστατικό που συνέβη: «Μέχρι τον όγδοο μήνα ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, μετά υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι και μου είπε ο γιατρός να γεννήσω με καισαρική. Μου είχαν δώσει την ώρα και ενώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, βλέπω αν γεννηθεί την ώρα που εγώ θα γεννούσα, θα είχε έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω, η μαία μας έπαιρνε τηλέφωνο. Το καθυστερούσα».