Advertisement
ΓΥΝΑΙΚΑ

«Δεν έχω τίποτα για να βάλω»: Το αιώνιο γυναικείο πρόβλημα και 8 τρόποι για να το λύσεις

16:58
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Τι να φορέσω;: Μια αιώνια απορία που ξεπροβάλει στο κεφάλι μας κάθε φορά που πρέπει να βγούμε έξω από το σπίτι. Τι να φορέσω δεν έχω τίποτα.

Το στιλ οι περισσότερες γυναίκες το αγαπάμε με πάθος. Έτσι και πολλές φορές αν φορέσουμε τα ίδια ρούχα ξανά και ξανά τα συνηθίζουμε και γίνονται βαρετά. Αυτό μας κάνει να μην θέλουμε να τα ξαναδούμε και έτσι καταλήγουμε με μια ντουλάπα γεμάτη αλλά να μας φαίνεται άδεια.

Advertisement

Το αποκαλούμε «σύνδρομο δεν έχω τι να φορέσω» και είναι μια κατάσταση κατά την οποία μας κυριεύει το άγχος. Αν βρεθείτε σε αυτήν την κατάσταση απλά ακολουθήστε προσεκτικά τις συμβουλές και προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμη.

Τι να φορέσω;: Βήμα πρώτο μην πανικοβάλλεστε

Μπορεί τώρα όλα να φαίνονται βουνό και απλά να θέλετε να τα παρατήσετε. Μην ανησυχείτε προλαβαίνετε. Το μυστικό είναι να θυμάστε πως μπορείτε μια μικρή καθυστέρηση να την ρίξετε στην κίνηση

Advertisement

Η οργάνωση είναι το παν

Οργανώστε όσα αξεσουάρ και ρούχα έχετε πετάξει στο πάτωμα και ηρεμήστε. Θα βρείτε κάτι να είστε στιλάτη.

Advertisement

Όταν δεν πιάνει τίποτα άλλο

Φορέστε το αγαπημένο σας σετάκι. Μπορεί τώρα να σας φαίνεται βαρετό όπως όλα. Θυμηθείτε όμως πως το επιλέξατε για αγαπημένο σας για κάποιο λόγο. Αυτός ο λόγος είναι πως σας πάει.

Τι να φορέσω;: Δοκιμάστε αξεσουάρ

Δώστε ενδιαφέρον ακόμα και αν το σετ που επιλέξατε το θεωρείτε βαρετό. Ένα μεταξωτό κασκόλ, μια τσάντα με χρώμα, τα φανταστικά σας σκουλαρικάκια. Οποιοδήποτε από αυτά μπορεί να σας αλλάξει την γνώμη για το ντύσιμο σας σαν σύνολο.

Το κόκκινο κραγιόν δεν απογοητεύει ποτέ

Μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη και κόκκινο κραγιόν και είστε έτοιμες. Το σπίτι σας μπορεί να μοιάζει λες και βομβαρδίστηκε αλλά το στυλ σας είναι αξεπέραστο.

Advertisement

Φροντίστε να σας γίνει μάθημα

Την επόμενη φορά που θα πάτε για shopping ψωνίστε έξυπνα. Αγοράστε κομμάτια που πηγαίνουν με πολλά ρούχα από την γκαρνταρόμπα σας.

Ξεκαθαρίστε την ντουλάπα σας

Η νέα σεζόν είναι καλή αφορμή για να κάνετε ξεκαθάρισμα και να οργανώσετε την ντουλάπα.

Τι να φορέσω;: Κάντε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα

Πολλές fashion editors και influencers χρησιμοποιούν αυτό το τρικ. Κάνοντας ένα πρόγραμμα για την εβδομάδα σας από την Κυριακή θα γλυτώσετε πολύ χρόνο και ταλαιπωρία μέσα στην εβδομάδα.

Advertisement
TAGS:
Advertisement