gennithike-me-megali-myti-tin-fonazan-teras-kai-ramfos-alla-ekane-egcheirisi-kai-egine-pio-omorfi-apo-montelo-114009
18:07

Γεννήθηκε με μεγάλη μύτη, την φώναζαν τέρας και ράμφος αλλά έκανε εγχείρηση και έγινε πιο όμορφη από μοντέλο

18:07
Newsroom

Μια μακιγιέρ που τη φώναζαν «τουκάν (τροπικό πουλί)» στο σχολείο κάνοντας της bullying για την μύτη αφού την είχε σπάσει τέσσερις φορές, τελικά πήρε εκδίκηση, απορρίπτοντας το ίδιο αγόρι που της έδωσε το σκληρό παρατσούκλι όταν της ζήτησε να βγουν ραντεβού αφού ξόδεψε 10.000 δολάρια για την πλαστική επέμβαση.

Η Katy Crooks, 18 ετών, από το Ντάλας του Τέξας, ήταν μόλις εννέα ετών όταν έπεσε από το τραμπολίνο και έσπασε τη μύτη της, αλλά μόλις στα 13 της άρχισε να «εκνευρίζεται πολύ άσχημα» λόγω της εμφάνισής της.

Advertisement

Το αξιοπερίεργο είναι ότι την έσπασε άλλες τρεις φορές αφού το πρόσωπό της χτυπήθηκε κατά λάθος από πόρτα αυτοκινήτου, από ένα σκυλί που πήδηξε πάνω της και από ένα βάζο που έπεσε από το ψυγείο.

Η έφηβη ισχυρίζεται ότι παρατσούκλια όπως «Pinocchio» είναι «επώδυνα» και καθώς και το να της λένε να «φτιάξει τη μύτη της» την έκαναν να απεχθάνεται να κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέφτη και να χρησιμοποιεί το μακιγιάζ για να καλύψει τη «μεγαλύτερη ανασφάλειά» της.

Advertisement

Παρά το «χοντρό δέρμα», σε μια προσπάθεια να σταματήσει τους βασανιστές, έκανε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για να ισιώσει, να διαμορφώσει και να αφαιρέσει τα τρία τέταρτα της ίντσας από το μήκος της μύτης της.

Advertisement

Και το αγόρι που της έδωσε το σκληρό παρατσούκλι “τουκάν” μετάνιωσε σύντομα για τις πράξεις του – καθώς ισχυρίζεται ότι ομολόγησε ότι τον ελκύει αφού έκανε μια επέμβαση στη μύτη, αλλά η Katy απέρριψε τις προτάσεις του καθώς αυτό που είχε κάνει ήταν πολύ βλαβερό για εκείνη.

πλαστική στη μύτη

Απεικονίζεται πως είναι τώρα να κρατώντας μια φωτογραφία με το πως ήταν η μύτη της πριν

Advertisement

Η μύτη της πριν την επέμβαση

Η Katy όταν ήταν παιδί

Advertisement

Η Katy ισχυρίζεται ότι η επέμβαση στη μύτη της ήταν η «πιο ευτυχισμένη στη ζωή της» και παρότι οι νταήδες εξακολουθούν να αγνοούν «είναι πολύ μεγάλο», τίποτα δεν μπορεί να μειώσει το πνεύμα της, δεδομένου ότι είναι τώρα πιο ευτυχισμένη και πιο σίγουρη από ποτέ.

Η τεχνικός βλεφαρίδων ανακάλυψε το πάθους της για την ομορφιά και τα καλλυντικά και επέλεξε την καριέρα της για να βοηθήσει και άλλες γυναίκες να νιώσουν όμορφα.

«Ένας φίλος μου ξεκίνησε το ψευδώνυμο” τουκάν “και αυτό ήταν ένα από τα χειρότερα περιστατικά bullying καθώς τότε ολόκληρη η τάξη μου άρχισε να το χρησιμοποιεί”, είπε.

«Όταν το ξεκίνησε, ήμουν πολύ πληγωμένη, αλλά έπρεπε να το υποστώ γιατί ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Απλώς πάντα γελούσα και ήμουν κάπως “χαχα, αυτό ήταν ένα δημιουργικό ψευδώνυμο, πολύ αστείο”.

Η έφηβη ισχυρίζεται ότι τα «επώδυνα» παρατσούκλια όπως «Pinocchio» και το ότι της έλεγαν με σκληρό τρόπο να «φτιάξει τη μύτη της» την έκαναν να μισεί να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη και να χρησιμοποιεί μακιγιάζ για να καλύψει τη «μεγαλύτερη ανασφάλειά» της. Τωρινή φωτογραφία

Η τεχνικός βλεφαρίδων αποδίδει το πάθος της για την ομορφιά και τα καλλυντικά και την επιλογή της καριέρα της στην επιθυμία της να βοηθήσει άλλες γυναίκες να νιώσουν κι εκείνες όμορφες.

πλαστική στη μύτη

Η Katy ισχυρίζεται ότι η επέμβαση στη μύτη της ήταν η «πιο ευτυχισμένη στη ζωή της» και παρότι οι εκφοβιστές εξακολουθούν να την κοροϊδεύουν λέγοντάς της «είναι πολύ μεγάλη», τίποτα δεν μπορεί πλέον να ρίξει το ηθικό της γιατί τώρα είναι πιο ευτυχισμένη και πιο σίγουρη από ποτέ. Φωτογραφία από την ανάρρωσή της

Είπε “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα είσαι έτσι. Έχασα πραγματικά την ευκαιρία μου. Δεν έπρεπε να σου κάνω bullying όπως έκανα”. Έτσι, μετανιώνει τόσο για το bullying όσο και για το ότι δεν άρπαξε την ευκαιρία να μου ζητήσει να βγούμε πιο πριν.

«Όταν ομολόγησε και μου είπε ότι του αρέσω, του είπα« δεν μπορώ ». Δεν μπορώ να σε συμπαθώ λόγω του πόσο με πλήγωσες στο παρελθόν. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να ξεπεράσω ».

«Ήταν ικανοποιητικό κατά κάποιο τρόπο. Ένιωσα σαν να «έκλεισε ένας κύκλος. Είναι πολύ ωραίο να ξέρω ότι μετανιώνεις που είπες αυτά τα πράγματα ».

«Ήταν ωραίο γιατί ήταν τόσο στενός μου φίλος. Δεν ήθελα να πάρω εκδίκηση, ήμουν περισσότερο ευγνώμων που είχε ωριμάσει και συνειδητοποίησε ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος ».

πλαστική στη μύτη

Η Katy ισχυρίζεται ότι σταμάτησε την υποκριτική και πήγε σε ένα νέο σχολείο στην δευτέρα γυμνασίου τάξη, όπου δέχτηκε bullying για πρώτη φορά. Εικόνα από την ανάρρωση της

πλαστική στη μύτηπλαστική στη μύτη

Πριν και μετά: Η Katy έχει έναν δημοφιλή λογαριασμό στο TikTok που μιλά για μακιγιάζ και την χειρουργική της επέμβαση

Η πρώην αθλήτρια αναρρίχησης είπε ότι έσπασε τη μύτη της ενώ έπαιζε σε τραμπολίνο καθώς τα γόνατά της αναπήδησαν και την χτύπησαν στο πρόσωπο. Φωτογραφία με το πως είναι τώρα

Η Katy είπε: “Κάποτε ζήτησα ένα μολύβι από έναν συμμαθητή μου και που είπε” γιατί δεν κάνεις τη μύτη σου μολύβι; ” και ήμουν «εντάξει, αυτό δεν ήταν πολύ ωραίο».

«Άρχισα να με φωνάζουν με πολλά παρατσούκλια. Με αποκαλούσαν Πινόκιο. Με τραβούσαν φωτογραφίες στο σχολείο για να τις συγκρίνουν με εικόνες από τουκάν ή τον Πινόκιο και τις έστελναν ο ένας στους άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μου είχαν πει άπειρες φορές ότι η μύτη μου είναι. Ήταν σίγουρα αυτά τα σχόλια που με έκαναν ανασφαλή για τη μύτη μου. Επηρεάζουν το 110% της αυτοπεποίθησής μου.

Η 18χρονη είπε ότι καθώς μεγάλωνε η ίδια και η ​​μύτη της μεγάλωνε και τα χτυπήματα σε αυτή έγιναν πιο ορατά. Τωρινή φωτογραφία

Η επίδοξη μακιγιέρ κινηματογράφου και υψηλής μόδας είπε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης ρινοπλαστικής της η μύτη της έσπασε για να αναδιαμορφωθεί και να ισιώσει και επίσης την κόντυναν κατά μισή ίντσα. Τωρινή φωτογραφία

Ο χειρουργός έστρεψε επίσης την άκρη της μύτης της κατά 20 μοίρες, αφαίρεσε το χτύπημα στη γέφυρά της, άλλαξε μέγεθος στα ρουθούνια της και διόρθωσε το διάφραγμα της. Φωτογραφίζεται πριν και μετά το χειρουργείο

«Μια φορά στην τάξη ήταν ένα αγόρι που μου άρεσε τότε, χωρίς να το ήξερα, ενώ καθόμουν στην τάξη με έβγαλε μια φωτογραφία από τον πίνακα και εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία και είπα «ω Θεέ μου φαίνομαι χάλια σε αυτή την φώτο» και εκείνος είπε« ναι, φαίνεσαι πάντα αηδιαστική ».

«Θυμάμαι ότι έφυγα από την αίθουσα και έπρεπε να φύγω από το σχολείο όταν μου το είπε. Ήταν ένα πολύ συντριπτικό σχόλιο και ήταν κάτι που με επηρέασε τόσο πολύ ».

Η Katy είπε: «Επέλεξα να βάλω τον εαυτό μου στη θέση της άσχημης φίλης. Απλώς δεν ήθελα να καταβάλω καμία προσπάθεια στον εαυτό μου κυρίως επειδή ένιωθα ότι ακόμη και αν το έκανε, δεν θα άλλαζε τίποτα.

«Όταν κοιτιόμουν στον καθρέφτη μισούσα την εμφάνισή μου. [Η μύτη μου] ήταν το μόνο πράγμα που έβλεπα στον καθρέφτη, δεν έβλεπα άλλα χαρακτηριστικά, μόνο αυτό.

Η Katy απεικονίζεται μετά το χειρουργείο της

Η Katy απεικονίζεται μετά το χειρουργείο της

πλαστική στη μύτη

Η Katy απεικονίζεται να αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση – είχε περισσότερα από τέσσερα σπασίματα στη μύτη και ξόδεψε 10.000 δολάρια για την πλαστική στη μύτη

Η Katy δέχτηκε bullying στο σχολείο για τη «μεγάλη μύτη» της και την αποκαλούσαν «τουκάν»

«Ξεκίνησα να κάνω μακιγιάζ πριν από τη χειρουργική επέμβαση γιατί το χρησιμοποίησα ως απόδραση και ένιωσα ότι το να βάφομαι με έκανε να νιώθω όμορφα. Αν έκανα ένα βάψιμο που αποσπούσε τόση προσοχή όσο και η μύτη μου, οι άνθρωποι θα έβλεπαν το βάψιμο αντί για τη μύτη. Χρησιμοποιούσα μακιγιάζ για να καλύψω τη μεγαλύτερη ανασφάλειά μου.

«Τα σχόλια με έκαναν να αισθανθώ πραγματικά απομονωμένη. Ένιωθα ότι πάντα συγκρίνω τον εαυτό μου με τους άλλους και το μόνο πράγμα που παρατηρούσα στους ανθρώπους που είναι πραγματικά περίεργο, ήταν η μύτη τους. Παρατηρούσα τη μύτη κάποιου όταν τον γνώριζα για πρώτη φορά.

«Σίγουρα έκανα πλαστική στη μύτη για να σταματήσω το bullying. Αυτό ακούγεται σαν μια πολύ δραστική απόφαση, αλλά όταν περνάς κάτι τέτοιο για πολλά χρόνια είστε κάπως πρόθυμοι να κάνετε ό, τι μπορείτε. Και επίσης μόνο για να είμαι ευτυχισμένη με την εμφάνισή μου, κάτι που υποθέτω ότι συμβαδίζει με το προηγούμενο».

πλαστική στη μύτη

Η Katy δημοσιεύει με περηφάνεια βίντεο σχετικά με τη χειρουργική επέμβαση στο TikTok, τα οποία έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 482.000 likes

Η Katy έχασε με υπερηφάνεια το ψευδώνυμο “τουκάν” μετά τη χειρουργική της επέμβαση, είναι φωτογραφία από το snapchat που απεικονίζεται παραπάνω

Ένα χρόνο αργότερα η Katy έστρεψε την άκρη της μύτης της για άλλους δέκα βαθμούς, αφαιρέθηκε ο ουλώδης ιστός από την άκρη της μύτης της, άλλαξε το μέγεθος των ρουθουνιών και την κόντινε για ένα ακόμη τέταρτο της ίντσας.

Η Katy είπε: «Η ημέρα του χειρουργείου ήταν 110% η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που έβγαλα τους επιδέσμους. Πριν κοιταχτώ στον καθρέφτη ένιωσα ότι την καρδιά μου να χτυπά δυνατά. Ένιωθα περίεργα, αλλά ωραία. Τότε κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και ήμουν τόσο συγκλονισμένη, είχα δάκρυα στα μάτια και δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω.

«Ήμουν αισιόδοξος ότι το bullying θα σταματούσε. Ως επί το πλείστον έγινε, αλλά υπήρχαν ακόμα άνθρωποι που ένιωσαν την ανάγκη να πουν ότι η μύτη μου ήταν ακόμα μεγάλη γιατί ήξεραν ότι θα ήταν κάτι που θα πλήγωνε τα συναισθήματά μου και αυτό ήταν το μόνο που μπορούσαν να σκεφτούν να χρησιμοποιήσουν εναντίον μου.

πλαστική στη μύτη

Η επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι οι πρώην εκφοβιστές της εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκείνη, συμπεριλαμβανομένου αυτού που την χαρακτήρισε «αηδιαστική», αλλά είχε επίσης την ικανοποίηση να της πει «να φύγουν» όταν της ζήτησε να βγουν ραντεβού

Η Katy απεικονίζεται πριν από τη χειρουργική επέμβαση με ένα τραύμα στη μύτη από το σπάσιμο

Η λαμπερή Katy όπως είναι σήμερα. Τώρα έχει τη δική της επιχείρηση με μακιγιάζ

«Μέχρι σήμερα, μερικές φορές οι άνθρωποι θα πουν κάτι γι ‘αυτό ή θα μου κάνουν κάποιο ανάρμοστο σχόλιο σχετικά με την πλαστική επέμβαση.

«Μερικοί από αυτούς λένε« είναι ακόμα πολύ μεγάλη »,« πήρες επιστροφή χρημάτων; »,« θα πρέπει να κάνεις κι άλλη»,« δεν φαίνεται καθόλου διαφορετική », κάτι που συμβαίνει 100%.

“Σίγουρα πονάει γιατί είναι σαν” πραγματικά μόλις το πέρασα αυτό, γιατί μου το κάνεις ακόμα αυτό; ” αλλά ποτέ δεν με επηρέασε με τον τρόπο που είχε πριν από τη χειρουργική επέμβαση, με την έννοια ότι είμαι τόσο χαρούμενη που οτιδήποτε αρνητικό μπορείτε να πείτε για τη μύτη μου δεν θα με ρίξει».

Η Katy όπως είναι τώρα. Είναι περήφανη για την εμφάνισή της και θέλει να βοηθήσει άλλους

Η Katy είπε: «Ήταν μια τόσο μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου γιατί με έκανε ένα πιο ευτυχισμένη και πιο σίγουρη.

«Περίπου ενάμιση μήνα μετά το χειρουργείο μου, ένας δάσκαλος ήρθε κοντά μου στο διάδρομο και μου είπε« ξέρεις, τον τελευταίο μήνα είδα ένα φως μέσα σου που δεν είχα ξαναδεί ». Ήμουν «ουάου». Δε με άλλαξε μόνο εξωτερικά, οι άνθρωποι έβλεπαν τη διαφορά στην προσωπικότητά μου.

«[Η πορεία της καριέρας] ήταν όλα επειδή βρήκα την ευτυχία στο πώς φαινόμουν και ήθελα να κάνω το ίδιο και σε άλλους ανθρώπους. Παρόλο που δεν επρόκειτο να αλλάξω τη μύτη τους, θα βελτιώσω ορισμένα χαρακτηριστικά για να τους κάνω να νιώσουν όμορφοι και αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή τους.

«Το bullying ήταν ένα έναυσμα για μένα. Παρόλο που ήταν πραγματικά χάλια εκείνη τη στιγμή, μου άνοιξε πολύ τα μάτια όταν έμαθα ότι οι άνθρωποι θα είναι πάντα εκεί και δεν μπορείς να τους αφήσεις να σε επηρεάσουν μακροπρόθεσμα γιατί στο τέλος θα πικραθείς και η πικρία είναι κάτι που δεν θέλετε να κρατήσει για πολύ.

«Αν to ήθελα, θα μπορούσα να είμαι ακόμα πικραμένη για τα πράγματα που μου είπαν, αλλά νομίζω ότι το bullying από μόνο του με έχει κάνει πιο δυνατή.

«Έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου και δε θα είχα μοιραστεί την ιστορία μου με τον κόσμο. Θα τα ξαναζούσα όλα αυτά, το bullying και την αποτυχία στην καριέρα μου ως ηθοποιός, λόγω του πόσο ευτυχισμένη είμαι τώρα ».

Πηγή: dailymail.uk