chamogelaei-apo-psila-i-ntaiana-i-keit-amp-8220-espase-amp-8221-to-protokollo-amp-038-amp-8220-efere-amp-8221-sti-stepsi-tin-adikochameni-prigkipissa-148070
18:26

Χαμογελάει από ψηλά η Νταϊάνα: Η Κέιτ “έσπασε” το πρωτόκολλο & “έφερε” στη Στέψη την αδικοχαμένη πριγκίπισσα

18:26
Εύη Κουρίδου

Τις εντυπώσεις έκλεψε η Κέιτ Μίντλετον με την εμφάνισή της στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ επέλεξε για αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, ένα μεταξωτό φόρεμα του σχεδιαστή Alexander McQueen, το οποίο περιείχε ασημένιες ράβδους και κεντήματα με μοτίβα των τεσσάρων λουλουδιών των πατρίδων: αγγλικό τριαντάφυλλο, σκωτσέζικο γαϊδουράγκαθο, ουαλικός νάρκισσος και ιρλανδικό τριφύλλι.

Advertisement

Κέιτ Μίντλετον – Έτσι τίμησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η ίδια θέλησε μεταξύ άλλων να τιμήσει και τη μητέρα του συζύγου της, πριγκίπισσα Νταϊάνα, αφού φόρεσε ένα προσωπικό της αντικείμενο.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια διάλεξε ένα σετ σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια, που δόθηκαν στην Νταϊάνα πριν από τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

Advertisement

Κέιτ Μίντλετον

Να αναφέρουμε μάλιστα πως η Κέιτ Μίντλετον έσπασε τη βασιλική παράδοση, καθώς, αντί για τιάρα, φόρεσε ένα ασορτί Jess Collett x Alexander McQueen Headpiece με τρισδιάστατο κέντημα σε φύλλα.

Advertisement