Αγόρασαν ένα παλιό διώροφο λεωφορείο με 3.000€ και μεταμόρφωσαν το εσωτερικό του σε πολυτελή μεζονέτα
Enimerotiko.gr
Κόσμος

Αγόρασαν ένα παλιό διώροφο λεωφορείο με 3.000€ και μεταμόρφωσαν το εσωτερικό του σε πολυτελή μεζονέτα

Διώροφο λεωφορείο: Ο Άντριου και η Λίζα προχώρησαν στην αγορά ενός μπλε λεωφορείου. Το λεωφορείο ήταν διώροφο και στοίχιζε 2.500 λίρες στο e-bay. Ήθελαν να το φτιάξουν για να πραγματοποιούν ταξίδια, με τα παιδιά τους. Ωστόσο, ποτέ δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν.

Έτσι πήραν τη μεγάλη απόφαση να το ανακαινίσουν και να το μεταμορφώσουν σε εξοχικό αξίας 15.000 λιρών. Τα τροχόσπιτα δεν ήταν ιδανικά γι’ αυτούς και τα ταξίδια τους, ενώ τα εξοχικά δεν τους δέχονταν, λόγω των σκύλων τους.

«Δυσκολεύομαι μόνος σε τροχόσπιτο, πόσο μάλλον με 3 παιδιά και 2 γερμανικούς μολοσσούς. Έτσι, σκεφτήκαμε να φτιάξουμε το δικό μας τροχόσπιτο μεγάλου μεγέθους. Παρ’όλο που δεν έχουμε εμπειρία, είπαμε να το δοκιμάσουμε και έπιασε».

Η συνεργασία ανάμεσα στο ζευγάρι για την ανακαίνιση του λεωφορείου κρίθηκε σημαντική. Ο Άντριου ξήλωσε όλα τα καθίσματα. Στη θέση τους τοποθέτησε έπιπλα, κουζίνα, φούρνο και ψυγείο. Το κάτω πάτωμα στο λεωφορείο έχει μπάνιο και σαλόνι. Αντίθετα, στο επάνω πάτωμα βρίσκονται τα υπνοδωμάτια, το τζακούζι και το τζάκι.

Το ζευγάρι σκέφτηκε όλες τις παραμέτρους και κατάφερε να μεταμορφώσει ιδανικά, το διώροφο λεωφορείο. Η οικογένεια περνά στο συγκεκριμένο μέρος της διακοπές της. Πέρα από αυτό, την επισκέπτονται και φίλοι. Από εκεί και πέρα, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το διώροφο λεωφορείο έχει θέρμανση, ενώ είναι λειτουργικό για κάθε εποχή του χρόνου.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα