Enimerotiko.gr
Αμερική

Το 2009 έφυγε κρυφά από το σπίτι της με τρία αγόρια: 13 χρόνια αργότερα, δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Εξαφάνιση 17χρονης στη Νέα Υόρκη

Η εξαφάνιση 17χρονης κοπέλας πριν από 13 χρόνια, προκαλεί πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά συνέβη, καθώς φαίνεται αρκετά περίπλοκη η υπόθεση.

Ειδικότερα, η Brittanee Drexel είπε στους γονείς της ότι έμενε με έναν φίλο της στο περιβόητο spring break, κάνοντας ένα διάλειμμα από τα μαθήματα μέσα στην άνοιξη, κάτι που συνηθίζουν οι Αμερικανοί, προτού χαθούν για πάντα τα ίχνη της το 2009. Έκτοτε, πολλά ακούστηκαν, αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε για το τι πραγματικά συνέβη.

Πριν από την εξαφάνισή της 17χρονης από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, ήταν πολύ στεναχωρημένη για τον χωρισμό των γονιών της και ενώ η εξαφάνισή της μπορεί να μοιάζει με την υπόθεση ενός εφήβου που την κοπάνησε από το σπίτι, γρήγορα έγινε δυσοίωνη και αρκετά περίπλοκη.

Η υπόθεση της Brittanee παρέμεινε άλυτη από τις 25 Απριλίου 2009, αν και η έρευνα ξεκινούσε και σταματούσε καθ’όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 2010. Η δολοφονία και η εμπορία ανθρώπων είναι οι δύο βασικές θεωρίες για την εξαφάνιση της κοπέλας.

Εξαφάνιση 17χρονης στη Νέα Υόρκη

Η εξαφάνιση 17χρονης μετά το διαζύγιο των γονιών της

Η κοπέλα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν προσκλήθηκε από τρία αγόρια που ήταν μεγαλύτερα από εκείνη, για να τους ακολουθήσει για spring break στο Myrtle Beach, SC. Οι γονείς της Brittanee είχαν χωρίσει πρόσφατα και σύμφωνα με πληροφορίες, είχε χάσει το ενδιαφέρον για το σχολείο και περνούσε κατάθλιψη.

Το ταξίδι της φάνηκε σαν το τέλειο νέο ξεκίνημα, αλλά το πρόβλημα ήταν η έγκριση των γονιών της. Η Dawn και ο Chad Drexel δεν ήθελαν να αφήσουν την 17χρονη κόρη τους σε ένα μη επιτηρούμενο οδικό ταξίδι που ήταν 6 πολιτείες πιο μακριά από το σπίτι τους στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, με τρεις έφηβους που δεν ήξεραν. Εκείνη φυσικά άρχισε να τους πιέζει για να την αφήσουν.

Η χρυσή τομή βρέθηκε όταν οι γονείς της Brittanee της επέτρεψαν να μείνει στο σπίτι ενός φίλου στο Ρότσεστερ κατά τη διάρκεια του spring break. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, η ίδια επικοινωνούσε με τους γονείς της – χωρίς όμως να τους πει την αλήθεια – δηλαδή πως είχε πάει στο Myrtle Beach.

Η Dawn Drexel, η μαμά της, έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον φίλο της Brittanee, John Grieco, ο οποίος της είπε πως η Brittanee είχε πράγματι πάει στο Myrtle Beach για διακοπές την άνοιξη. Ο αρχικός θυμός της Dawn για την ανυπακοή της Brittanee έγινε φόβος όταν ο John είπε ότι η Brittanee σταμάτησε απότομα να απαντά σε κείμενα και τηλεφωνήματα από τον John και τους φίλους της.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση 17χρονης

Το τελευταίο βίντεο της Brittanee είναι από κάμερα ασφαλείας, στην οποία φαίνεται να φεύγει από το Blue Water Resort, όπου ένας φίλος της από το Ρότσεστερ, ο Peter Brozowitz, έμενε με τρεις φίλους. Σύμφωνα με τον Brozowitz, η Brittanee είχε πάει σε ένα κλαμπ με εκείνον και τους φίλους του το προηγούμενο βράδυ και είχαν συναντηθεί ξανά κατά τη διάρκεια της ημέρας στις 25 Απριλίου.

Ερωτηθείς ο Peter γιατί δεν επικοινώνησε ποτέ με την αστυνομία, όταν άκουσε για την εξαφάνιση της Brittanee, απάντησε ότι «δεν ήταν στο Myrtle Beach για να κάνει babysitting σε κανέναν».

Η Brittanee και ο John έστειλαν γραπτά μηνύματα όλη την ημέρα, οπότε όταν σταμάτησε να απαντά στα μηνύματά τους περίπου στις 9:15 μ.μ. εκείνοι απόρησαν.

Ο John μάλιστα έστειλε μήνυμα στη Brittanee λέγοντας ότι επρόκειτο να καλέσει τη μαμά της αν δεν απαντούσε. Όταν δεν έλαβε απάντηση, τηλεφώνησε στην Dawn, πιστεύοντας ότι η Brittanee κινδυνεύει.

Έπειτα από πολλούς μήνες αναζήτησης, το 2016, ένας άντρας με την ονομασία Taquan Brown ισχυρίστηκε ότι είδε την Brittanee Drexel πολλές φορές μετά την εξαφάνισή της στο McClellanville της SC.

Λίγες μέρες αφότου την είδε για πρώτη φορά ανέφερε ότι την είδε να φεύγει από ένα σπίτι, όμως, τέσσερις άντρες την έσυραν κυριολεκτικά πίσω. Ο Βrown άκουσε πυροβολισμούς και υπέθεσε ότι η Brittanee δολοφονήθηκε. Κατάφερε να δει τους άντρες να φέρουν ένα τυλιγμένο χαλί έξω από το σπίτι και να το βάζουν σε ένα αυτοκίνητο – πιθανώς να ήταν το νεκpό σώμα της Brittanee.

Oι αρχές δεν μπόρεσαν ποτέ να επαληθεύσουν τον ισχυρισμό του, καθώς ένα από τα βασικά ζητήματα ήταν πως οι περιγραφές είχαν διαφοροποιήσεις. Καμία αρχή, ούτε το FBI, έχει πραγματοποιήσει σύλληψη σχετικά με την εξαφάνισή της.

Η υπόθεση της παραμένει μυστηριώδης, με τη μαμά της να πιστεύει ότι ήταν θύμα trafficking.

Εξαφάνιση 17χρονης στη Νέα Υόρκη

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News