Advertisement
ΚΟΣΜΟΣ

Χάιντι Κλουμ: Η κόρη της έγινε 16 ετών, είναι μοντέλο και θεωρείται πιο όμορφη και από την μητέρα της

18:40
Newsroom

Κόρη της Χάιντι Κλουμ: Η μαμά της ήταν ένα ιδιαίτερα διάσημο μοντέλο των 00’s. Η συγκεκριμένη μητέρα έφερε στον κόσμο μία πανέμορφη κόρη πριν από δεκαέξι χρόνια. Εκείνη έμελλε να ακολουθήσει τα βήματά της στο χώρο του μόντελινγκ. Δείτε ποια είναι και τι κάνει σήμερα…

Κόρη της Χάιντι Κλουμ: Το ξεκίνημα της Λένι

Μετά τις κόρες της Γιολάντα Χαντίντ, Μπέλα και Τζίτζι, την κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια και την κόρη της Κέιτ Μος, Λίλι, ακόμα ένα νεαρό κορίτσι κάνει τα πρώτα του βήματα στο παγκόσμιο μόντελινγκ. Η 16χρονη Λένι, κόρη του σούπερ μόντερ Χάιντι Κλουμ.

Advertisement

Η Κλουμ, η οποία έχει στο γερμανικό Next Top Model τον αντίστοιχο ρολο με τη δική μας Βίκυ Καγιά, συνηθίζει να παίρνει τη Λένι μαζί της στη δουλειά και φαίνεται ότι κάπως έτσι της κληρονόμησε το μικρόβιο του μόντελινγκ.

Τώρα η 16χρονη εντυπωσιακή κοπέλα που μοιάζει αρκετά με τη μητέρα της, τουλάχιστον στη φυσιογνωμία και στην ενέργεια που εκπέμπει, κάνει τα πρώτα, αποφασιστικά βήματα στη μόδα, ποζάροντας στο εξώφυλλο του γερμανικού Vogue – ένα όνειρο που σίγουρα θα έχουν πολλά κορίτσια που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους.

Advertisement

Στο πλευρό της Λένι είναι βέβαια και η μητέρα της, η οποία ποζάρει μαζί της σε ένα όμορφο, εικαστικά αποτέλεσμα στο οποιό πάνω απ’ όλα κυριαρχεί το μεγάλο δέσιμο μητέρας και κόρης.

Advertisement

Ακολουθούν φωτογραφίες της Λένι:

Κόρη της Χάιντι Κλουμ: Ακολουθούν δύο βίντεο, με τη Λένι

TAGS:
Advertisement