Advertisement
ΚΟΣΜΟΣ

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο: Τραγικό τέλος για την άτυχη Μαρία, φριχτός ο θάνατος της 42χρονης

17:26
Νίκη Μουλά

Μια Ιταλίδα επιχειρηματίας, η οποία ήταν αγνοούμενη εδώ και επτά χρόνια, δολοφονήθηκε και η σορός της πετάχθηκε για τροφή σε γουρούνια, από μέλη της μαφιόζικης οργάνωσης της Καλαβρίας Ντράγκετα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των ιταλικών Αρχών, στο Καταντζάρο.

Ειδικότερα, η Μαρία Τσιντάμο, 42 ετών, είχε εξαφανιστεί στις 6 Μαΐου 2016, στην κοινότητα Λιμπάντι, στην επαρχία Βίμπο Βαλέντια.

Advertisement

 

Η Ιταλίδα επιχειρηματίας έχει κληρονομήσει την περιουσία του άνδρα της

 

Advertisement

Οι τοπική αστυνομική διεύθυνση καταπολέμησης της μαφίας υπογράμμισε ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε από μέλη της Ντράγκετα, που ήθελαν να αρπάξουν την περιουσία που της είχε αφήσει ο σύζυγός της, όταν αυτός αυτοκτόνησε.

Advertisement

 

Ο μαφιόζος που τη σκότωσε και τάισε το σώμα της στα γουρούνια, επεσήμανε η αστυνομία, ήταν ο 57χρονος Σαλβατόρε Ασκόνε, ο οποίος συνελήφθη σήμερα, Παρασκευή, σε μια τεράστια επιχείρηση κατά της Ντραγκέτα σε όλη την Ιταλία.

 

Advertisement

Η Ντράγκετα, η πιο ισχυρή και πλουσιότερη μαφιόζικη οργάνωση της Ιταλίας, χάρη στον έλεγχο του ευρωπαϊκού εμπορίου κοκαΐνης, συχνά εξαφανίζει πτώματα πετώντας τα για τροφή σε γουρούνια.

 

 

Advertisement

TAGS:
Advertisement