Enimerotiko.gr
Κόσμος

Έδιωξαν με τον χειρότερο τρόπο, αυτιστική μητέρα από λούνα για το πολύ κοντό σορτσάκι της

  • Η μητέρα που πάσχει από αυτισμό ισχυρίζεται ότι το αστυνομικό σώμα του λούνα παρκ Six Flags της έκανε body shaming και την έδιωξε από το πάρκο επειδή το σορτσάκι της ήταν «πολύ κοντό»
  • Η Bailey Breedlove από το Κολοράντο επισκέφθηκε το Frontier City, για να επισκεφθεί το θεματικό πάρκο Six Flags στην Οκλαχόμα Σίτι, στις 30 Απριλίου, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενά της βρέθηκε αντιμέτωπη με  το αστυνομικό σώμα.
  • Η μητέρα μοιράστηκε ένα βίντεο από τη διαμάχη της με τη γυναίκα αξιωματούχο για το ντύσιμό της στο Facebook και στο TikTok, όπου έγινε viral.

Στην ανάρτησή της, ισχυρίστηκε ότι η 11χρονη κόρη της «δέχτηκε φωνές από την αστυνομικό του πάρκου» γιατί τσούλαγε στον λόφο με παπούτσια που είχαν ρόδες.

Η Bailey Breedlove από το Κολοράντο κοινοποίησε ένα βίντεο στο Facebook και το TikTok με τον διαπληκτισμό της με τη γυναίκα αξιωματικό για το «πολύ κοντό» σορτσάκι της, που έγινε viral, αφού επισκέφθηκε το πάρκο στις 30 Απριλίου με την 11χρονη κόρη της, η οποία ήταν δάκρυα για την αντιπαράθεση.

«Η εμπειρία μου εκεί ήταν τραυματική», έγραψε η μαμά στην ανάρτησή της, εξηγώντας ότι αυτή και η οικογένειά της ήταν ευπρόσδεκτοι στο λούνα παρκ από στις 5 μ.μ. χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα μέχρι λίγες ώρες αργότερα.

«Τότε εμφανίστηκε ο αδέξιος διευθυντής και άρχισε να μου κάνει body shaming. Μου είπε ότι έπρεπε να πάω να αγοράσω άλλο σορτσάκι, ενώ δεν είμαι υποχρεωμένη να αγοράσω κάτι αν δεν το θέλω.»

Η Breedlove ισχυρίστηκε ότι όταν συμφώνησε να αγοράσει νέα σορτσάκι ώστε η οικογένειά της να «απολαύσει τις διακοπές», «απειλήθηκε με εγκληματική καταπάτηση» και «έπειτα την έσπρωξαν και την κατεύθυναν προς την είσοδο».

Είπε ότι η ίδια αξιωματικός «την άρπαξε από το χέρι» και της είπε ότι το τζιν σορτσάκι της ήταν «πολύ κοντό».

«Έπειτα με έσπρωξαν και με κατεύθυναν προς την είσοδο. Δεχτήκαμε και μόλις αποφασίσαμε να φύγουμε μας εμπόδισε η γυναίκα αστυνομικός και έβγαλε τις χειροπέδες της και μου ζήτησε την ταυτότητά μου», πρόσθεσε. Όταν της ζητήσαμε τον λόγο μας απάντησε «επειδή είμαι αστυνομικός».

Η Breedlove είπε ότι άρχισαν να βιντεοσκοπούν τον διαπληκτισμό, ώστε να έχουν καταγεγραμμένες τις «παράνομες τακτικές» που χρησιμοποίησαν.

Στο κλιπ που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να κάθεται δίπλα στην κόρη της, ενώ ο διευθυντής της λέει ότι είναι «ταραχοποιό στοιχείο» Αυτός και η αξιωματικός ζήτησαν  την ταυτότητά της, ώστε να μπορέσουν να την καταγγείλουν για εγκληματική παραβίαση.

«Κοίτα εδώ. Κοίτα τι κάνεις στην κόρη μου », λέει η μαμά, δείχνοντας το παιδί της, το οποίο πλαντάζει στα κλάματα δίπλα της.

«Φοβόμουν ότι θα κατέληγα να πάω στη φυλακή απλά για ένα σορτσάκι», έγραψε στην ανάρτησή της.

«Οι αξιωματικοί σας έκαναν την 11χρονη κόρη μου να κλαίει υστερικά νομίζοντας ότι η μητέρα της επρόκειτο να συλληφθεί. Οι πολιτικές σας είναι ασαφείς και μπερδεμένες και ο τρόπος με τον οποίο κάνετε body shaming και διακρίσεις είναι παράνομος.

«Πλήρωσα πολλά χρήματα για να επισκεφθώ τον χώρο σας για τις οικογενειακές μας διακοπές και πιστεύω ότι αξίζω επιστροφή χρημάτων για το τραύμα που προκλήθηκε στην οικογένειά μου  απλά επειδή φορούσα ένα σορτσάκι σε μια πολύ ζεστή μέρα», πρόσθεσε. «Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι, καθώς βρισκόμαστε στο 2021 και όχι στο γυμνάσιο. Το έχω καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα της Οκλαχόμα και σε έναν δικηγόρο.

«Έχω πάρει απαγόρευση για 5 χρόνια από τώρα, αλλά δεν θα επιστρέψω σε κανένα από τα πάρκα σας, εάν έτσι αντιμετωπίζετε τις γυναίκες και τους νόμιμους πολίτες και επισκέπτες σας. Πρέπει να ντρέπεστε για τον εαυτό σας.»

Η Breedlove μοιράστηκε αργότερα μια ενημέρωση, λέγοντας ότι έχει μιλήσει με την αρχηγό του Αστυνομικού Τμήματος της Οκλαχόμα και της είπαν ότι δεν ήταν κάποιος αστυνομικός της Οκλαχόμα Σίτι εκείνη με την οποίο βρέθηκε αντιμέτωπη στο πάρκο.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News