Advertisement
ΚΟΣΜΟΣ

Μικρό ξύλινο τροχόσπιτο 31 τετραγωνικών, φιλοξενεί άνετα μια οικογένεια και το εσωτερικό του θυμίζει παλάτι

12:21
Newsroom

Ξύλινο τροχόσπιτο: Πρόκειται για κινητό σπίτι. Όσον αφορά το εμβαδόν του συγκεκριμένου σπιτιού, φτάνει περίπου τα τριάντα ένα τετραγωνικά μέτρα. Δηλαδή, έχει περίπου το μέγεθος από μία μικρή γκαρσονιέρα. Από εκεί και πέρα, το κόστος του προαναφερθέντος σπιτιού ξεκινά από τις εξήντα πέντε χιλιάδες δολάρια. Το σπίτι έχει ηλιακά πάνελ. Διαθέτει επίσης τουαλέτα, καθώς και δεξαμενή για το νερό. Όλες αυτές οι ανέσεις του σπιτιού, το καθιστούν ένα άνετο σπίτι, μέσα στο οποίο θα μπορούσε να ζήσει άνετα μια οικογένεια.

Ξύλινο τροχόσπιτο: Ακολουθούν ένδεκα φωτογραφίες από το κινούμενο σπίτι

Advertisement

Σχεδιασμένο από την εταιρεία Greenmoxie, ένα Καναδικό περιοδικό οικολογικού ευ ζην, το μικροσκοπικό τροχόσπιτο είναι κατασκευασμένο από οικολογικά υλικά. Υπάρχει επιπλέον μια ηλεκτρική γέφυρα που ξεδιπλώνει και μετατρέπεται σε βεράντα, για επιπλέον εξωτερικό χώρο. Στο εσωτερικό, υπάρχουν ξύλινα πατώματα, σαλονοκουζίνα, αποθηκευτικοί χώροι, και μπάνιο με ντους.

Advertisement

Advertisement

Ξύλινο τροχόσπιτο: Οι υπόλοιπες φωτογραφίες από το κινούμενο σπίτι

Μια σκάλα οδηγεί σε επιπλέον όροφο, όπου βρίσκεται το υπνοδωμάτιο. Ο χώρος είναι αρκετά άνετος για ένα διπλό κρεβάτι. Ο χώρος θερμαίνεται με φυσικό αέριο και υπάρχει ξύλινη σόμπα. Όταν ο ιδιοκτήτης βρεί ένα ιδανικό σημείο στάσης, ηλεκτρικά φρένα ακινητοποιούν το όχημα.

Advertisement

Advertisement

TAGS:
Advertisement