Enimerotiko.gr
Κόσμος

Ο τελευταίος σύντροφος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα σπάει τη σιωπή: «Της γέμισαν το μυαλό της με σκουπίδια»

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο τελευταίος σύντροφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα μίλησε για πρώτη φορά στα ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα στο BBC. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πριγκίπισσα, αλλά και στηνν πολυσυζητημένη συνέντευξή της.

Παρ΄ όλο που η πριγκίπισσα σκοτώθηκε μαζί με τον αγαπημένο της Ντόντι Αλ Φαγέντ, ο μεγάλος της έρωτας πριν το ατύχημα ήταν ο καρδιοχειρουργός με καταγωγή από το Πακιστάν, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση για δύο χρόνια, από το 1995 εώς το 1997.

Η ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Ο τελευταίος σύντροφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η γνωριμία της με τον Χασνάτ Καν

Ο ίδιος φαίνεται να μην είχε κάνει ποτέ κάποια δήλωση για την πριγκίπισσα της Ουαλίας και τη σχέση τους, παρά μόνο τώρα. Αυτό, διότι χρειάστηκε να την υπερασπιστεί σχετικά με την συνέντευξη της στο BBC το 1995. Η ίδια η Νταϊάνα, μάλλον, γνώριζε για την αφοσίωση του Χασνάτ Καν. Επειδή, η ίδια είχε αναφέρει σε φίλη της: «Όλοι με πουλάνε. Εκείνος είναι ο μόνος, που δε θα με πουλήσει ποτέ».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου Royal Brompton στο Λονδίνο. Όμως, δεν κυκλοφόρησαν, ούτε φωτογραφήθηκαν ποτέ μαζί. Ο καρδιοχειρουργός κράτησε το ίδιο χαμηλό προφίλ και μετά τον θάνατο της αγαπημένής του. Ποτέ δεν έκανε κάποια αποκάλυψη για εκείνη, σεβόμενος τη μνήμη της.

Το ίδιο θα ίσχυε ακόμα, αν δεν είχε πάρει τόσο μεγάλη έκταση το θέμα της αμφισβήτησης της συνέντευξης της πριγκίπισσας στον δημοσιογράφο Μάρτιν Μπασίρ. Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του αδερφού της, ο Χασνάτ Καν θεώρησε ότι ήρθε η σειρά του να υπερασπιστεί την πρώην αγαπημένη του.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το σχόλιο του Χασνάτ Καν για τους ισχυρισμούς του αδερφού της

Ο αδερφός της, Τσαρλς Σπένσερ, σε μία επιστολή του προς το BBC υποστηρίζει ότι ο δημοσιογράφος τότε είχε προσεγγίσει και εκείνον. Το είχε κάνει, δείχνοντας του πλαστά έγγραφα. Ο λόγος ήταν για να πλησιάσει την πριγκίπισσα. Συγκεκριμένα, ο Μάρτιν Μπασίρ του είχε παρουσιάσει πληροφορίες, τις οποίες υποτίθεται ότι του είχαν δώσει επί πληρωμή άνθρωποι του περιβάλλοντος της Νταϊάνα.

Σχετικά με τους ισχυρισμούς του αδερφού της, μίλησε και ο Καν. Ο χειρουργός δήλωσε ότι ο δημοσιογράφος χρησιμοποίησε δόλια μέσα για να αποσπάσει από την πριγκίπισσα την εν λόγω συνέντευξη.

Σε δήλωσή του στην Daily Mail ανέφερε: «Η Νταϊάνα χειραγωγήθηκε για να δώσει αυτή την συνέντευξη. Ο δημοσιογράφος της γέμισε το μυαλό με σκουπίδια». Επίσης, πρόσθεσε πως ακόμα και ο -έφηβος τότε- πρίγκιπας Γουίλιαμ την είχε προειδοποιήσει για τον συγκεκριμένο. Το έκανε, λέγοντάς της πως «δεν είναι καλός άνθρωπος».

Χασνάτ Καν: Τι είπε στο τέλος

Συνέχισε τη δήλωσή του, κάνοντας ένα σχόλιο αυτή την φορά και για την προσωπικότητα από την πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Ένα από τα πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά της ήταν πως ήταν εύπιστη. Αυτό την έκανε αγαπητή στο λαό. Αυτή την αδυναμία της εκμεταλλεύτηκε ο δημοσιογράφος. Ήταν πολύ πειστικός. Δούλευε στο BBC και ήταν αξιοσέβαστος. Όμως, γέμισε το μυαλό της με σκουπίδια».

Η ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Ο τελευταίος σύντροφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Τέλος, ανέφερε ότι ο Μπασίρ είχε προσεγγίσει και τον ίδιο, κάνοντάς του, όμως, ερωτήσεις, οι οποίες δεν του άρεσαν και για το λόγο αυτό δε δέχτηκε να συζητήσει μαζί του. Όπως λέει, ένιωσε δυσπιστία από την αρχή της γνωριμίας τους. «Μου έκανε πολύ προσωπικές ερωτήσεις για τη Νταϊάνα και την σχέση μας. Ρώτησε ακόμα και για ποιο λόγο δεν είχαμε παντρευτεί ή πότε θα παντρευτούμε. Ντράπηκα», εξομολογείται ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας. Επίσης, τόνισε ακόμα πως τότε βρίσκονταν στην αρχή της γνωριμίας τους και δεν είχαν μιλήσει ποτέ για γάμο.

Ο γιατρός από το Πακιστάν παντρεύτηκε πρόσφατα για δεύτερη φορά και εργάζεται ως σύμβουλος στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Basildon και Thurrock στο Essex. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο δημοσιογράφος Μάρτιν Μπασίρ προσπάθησε να έρθει ξανά σε επαφή μαζί του το 2000, όμως εκείνος αρνήθηκε την συνάντηση.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News