Enimerotiko.gr

Οι πιο γνωστές θεωρίες συνωμοσίας πίσω από τον θάνατο 6 διάσημων ανθρώπων

Tags:
σκηνοθεσία θανάτου από celebrities

Σκηνοθεσία θανάτου από Celebrities – Χρήσιμες πληροφορίες: Πολλοί διάσημοι έχουν σχεδιάσει το θάνατό τους. Οι λόγοι μπορεί να είναι ποικίλοι και άγνωστοι. Ωστόσο, οι πιο διαδεδομένες ιστορίες – θεωρίες συνομωσίας είναι αρκετές και παρουσιάζονται παρακάτω.

Σκηνοθεσία θανάτου από Celebrities – Χρήσιμες πληροφορίες: Έξι θεωρίες συνωμοσίας για διάσημους ανθρώπους

1. Steve Jobs: Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του Steve Jobs(;) στην Αίγυπτο. Με αυτόν τρόπο, τουλάχιστον, αναπαράγουν όλα τα ξένα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης αυτή την είδηση. Γιατί, ναι, όταν μιλάμε για τον συνιδρυτή της Apple, πρόκειται για είδηση. Η αλήθεια είναι πως ο κύριος στην φωτογραφία, του μοιάζει αρκετά και η λήψη είναι τόσο καλή, που αν είχε δημοσιευτεί πριν τον θάνατό του το 2011, θα πιστεύαμε πως είναι εκείνος.

Ο CEO της Apple, συνήθιζε να περπατά χωρίς παπούτσια όταν ήθελε να σκεφτεί το επόμενο μεγάλο τεχνολογικό του project. Όπως φαίνεται, ο «Jobs του Καΐρου», είναι ξυπόλητος(;) και αυτό ήταν αρκετό για τους χιλιάδες που είδαν αυτή τη φωτογραφία στο Reddit, να πειστούν και να προβούν στις ανάλογες εικασίες. Κάπου εδώ, κρίθηκε σκόπιμο να θυμηθούμε και στη συνέχεια να σου θυμίσουμε όλες αυτές τις φορές που όταν ένας διάσημος πέθαινε, τον επανέφεραν στην ζωή σαν άλλο ηλεκτροσόκ οι θεωρίες συνωμοσίας.

2. Elvis Presley: Ας ξεκινήσουμε από την πιο γνωστή θεωρία συνωμοσίας. O «Βασιλιάς» του rock ‘n’ roll είναι ζωντανός. Αυτό, σίγουρα, το έχεις ακούσει και εσύ. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους «ειδικούς», δεν πέθανε ποτέ. Αντίθετα, σκηνοθέτησε τον θάνατό του το 1977 ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις των δίσκων του. Από τότε, πολλοί άνθρωποι ανέφεραν πως τον έχουν δει.

Σκηνοθεσία θανάτου από Celebrities – Χρήσιμες πληροφορίες: Κι άλλες θεωρίες συνωμοσίας για διάσημους ανθρώπους

3. Tupac Shakur: Το 1996, ο γνωστός rapper, καθώς βρισκόταν στο αυτοκίνητό σε δρόμο του Las Vegas, δέχθηκε σφαίρες από άγνωστο. Μέχρι και σήμερα, δεν έχει βρεθεί ο δράστης. Ίσως είναι η δεύτερη πιο γνωστή θεωρία συνωμοσίας μετά του Elvis και έχουν κυκλοφορήσει πολλές φωτογραφίες του

Καίτη Γαρμπή: "Κάναμε φωνητικά με την αδερφή μου στον Γιάννη Φλωρινιώτη. Πολύ μπροστά για την εποχή του"

4. James Dean: Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το μακρινό 1955. Οι θαυμαστές του, πιστεύουν πως δεν πέθανε καθώς από τα στοιχεία που συνέλλεξαν οι ίδιοι, η ζημιά στο αυτοκίνητό του δε ήταν τόσο σοβαρή ώστε να προκύψει κάποιος θάνατος. Εμείς θα διαφωνήσουμε…

Σκηνοθεσία θανάτου από Celebrities – Χρήσιμες πληροφορίες: Οι υπόλοιπες θεωρίες συνωμοσίας για διάσημους ανθρώπους

5. Αδόλφος Χίτλερ: Όχι, ποτέ δεν αυτοκτόνησε αλλά μπόρεσε και φυγαδεύτηκε στην Αργεντινή όπως πολλοί ακόμα γιατί η τότε «κυβέρνηση» του Juan Peron, υποστήριζε τους Ναζί. Αυτό θα διαβάσεις στα πολλά σενάρια που κυκλοφορούν. Το μόνο αληθινό σημείο αυτής της ιστορίας, είναι πως Peron ήταν όντως υποστηρικτής του

6. Andy Kaufman: Ο κωμικός, αποφάσισε να σκηνοθετήσει και αυτός τον θάνατό του το 1984 γιατί του άρεσε να κάνει πλάκες. Αυτό, άλλωστε, ήταν και το επάγγελμά του. Ορίστε, τόσο απλά είναι τα πράγματα. Από τότε, ακόμα περιμένουμε να τον δούμε σε κάποια υπόγεια σκηνή να κάνει το γνωστό του stand up comedy.

Τώρα που είδες και τους υπόλοιπους γνωστούς που μπόρεσαν ή σκηνοθέτησαν τη φυγή τους από του χάρου τα δόντια, είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Η φωτογραφία του Steve Jobs, «έριξε» το διαδίκτυο και φυσικά, δημιουργήθηκαν πολλά βίντεο που σχολιάζουν τον χαλαρό του καφέ στην Αίγυπτο.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News