Πιστός σκύλος αρνείται να φύγει από το πλευρό του άρρωστου ιδιοκτήτη του και μένει μαζί του μέχρι το τέλος
Enimerotiko.gr
Κόσμος

Πιστός σκύλος αρνείται να φύγει από το πλευρό του άρρωστου ιδιοκτήτη του και μένει μαζί του μέχρι το τέλος

Αγάπη ζώων: Τα ζώα μπορεί να μην είναι τόσο “Έξυπνα” όσο ο άνθρωπος αλλά ξέρουνε να αγαπάνε πραγματικά όπως δεν θα αγαπήσει ποτέ κανείς. Ανιδιοτελώς δίνοντας όλον τους τον εαυτό. Αυτή είναι μια τέτοια συγκινητική ιστορία.

Αγάπη ζώων: Ο Benny και η φιλία που απέκτησε

Τα ποιο πιστά ζώα είναι τα σκυλιά και όλοι το ξέρουμε. Δεν πρόκειται να αφήσουν ποτέ από επιλογή τους τον άνθρωπο που τα φροντίζει.

Ο τυφώνας Χάρβεϊ στο Τέξας και τη Λουϊζιάνα έφερε πολλά πλήγματα σε ανθρώπους και ζώα. Ευτυχώς σώθηκε ο μικρός Benny ένα πανέμορφο σκυλάκι.Υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στην Ουάσιγκτον πριν από δύο περίπου χρόνια. Από την ώρα που έφτασε στο σπίτι ο Benny και ο  Scott Ballenger έγιναν αχώριστοι φίλοι και έκαναν τα πάντα μαζί.

Στις 29 Αυγούστου ο Ballenger αρρώστησε σοβαρά και μπήκε στο νοσοκομείο. Ο Benny κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει γιατί δεν τον έβλεπε πια στο σπίτι. Έτσι έγινε μελαγχολικός και κακόκεφος.

Αγάπη ζώων: Μαζί μέχρι το τέλος

Η οικογένεια αποφάσισε να τον πάει στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν ο Ballenger. Για να κάτσει λίγο μαζί του και να τον δει. Ο σκύλος όταν ήρθε η ώρα να φύγουνε όμως δεν το κούναγε από δίπλα του. Έμμεινε εκεί λοιπόν ακουμπώντας το χέρι του ανθρώπου που λάτρευε.

Την επόμενη μέρα ο Ballenger πέθανε. Προφανώς διαισθανόταν ότι θα πεθάνει για αυτό δεν ήθελε να φύγει. Έτσι έμμεινε μέχρι τελευταίας στιγμής δίπλα στο αφεντικό του.

Επιστρέφοντας σπίτι ο Benny δυσκολεύτηκε πολύ τον πρώτο καιρό να συνηθίσει την απουσία του Ballenger. Ήταν μελαγχολικός και κάποιες φορές τον έψαχνε και έκλαιγε.

Αυτή είναι η πίστη και η αφοσίωση του σκύλου στον άνθρωπο. Μια αγάπη που μας δίνεται απλόχερα χωρίς να ζητάει αντάλλαγμα.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα