anakoinose-ta-dysaresta-o-michalis-chatzigiannis-dystychos-pernaei-dyskoles-ores-167411

Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δυστυχώς περνάει δύσκολές ώρες

Φώτης Γαλανόπουλος

Όπως είχε γίνει γνωστό από τις πρώτες πρωινές ώρες Ο υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου Μιχάλης Χατζηγιάννης θα υποβάλει την παραίτησή του σήμερα, Τρίτη 11 Ιουλίου. Κάτι το οποίο και επιβεβαιώθηκε ενώ συναντήθηκε και με τον πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη ο οποίος και έκανε δεκτή την παραίτηση του ενώ ακολούθησε και ανακοίνωση από την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η ανακοίνωση από την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας

«Ο Πρόεδρος της Κύπρου επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Μιχάλη Χατζηγιάννη, τόσο για τη διαχρονική τους φιλία όσο και για τη μεταξύ τους αγαστή συνεργασία και την προσφορά του στο σύντομο χρονικό διάστημα που υπηρέτησε ως Υφυπουργός Πολιτισμού».

Advertisement

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης εύχεται στον Μιχάλη Χατζηγιάννη κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στη λαμπρή καλλιτεχνική του καριέρα που με τόση επιτυχία υπηρέτησε για σειρά ετών.

Την θέση του κ. Χατζηγιάννη αναλαμβάνει η Δρ Βασιλική (Λίνα) Κασσιανίδου.

Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από Υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέλαβε την θέση αυτή την 1η Μαρτίου 2023 και είχε δηλώσει: «Δέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την πατρίδα μου». Οι ακριβείς λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την παραίτηση δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστοί. Αξίζει παντώς να σημειωθεί πως υπήρξε έντονη συζήτηση και αντιδράσεις τις τελευταίες ημέρες όταν έγινε γνωστό ότι μια 42χρονη η οποία είχε διοριστεί σύμβουλος του κ. Χατζηγιάννη για θέματα Τύπου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχε κατηγορηθεί μετά από καταγγελία συνεταίρου της για κυκλοφορία πλαστών εισιτηρίων συναυλίας που ανέλαβαν να συνδιοργανώσουν το 2010 στη Λάρνακα.

Advertisement

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε υποστηρίξει πως δεν είχε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Δικηγόρος στην υπόθεση Χατζηγιάννη: «Δεν διορίστηκε από τον Χατζηγιάννη»