sok-amp-8211-molis-tin-vrikan-nekri-381311
20:14

ΣΟΚ – ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΚΡΗ

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για τον θάνατο της 78χρονης γυναίκας καθώς τους κάλεσε ο σύζυγός της και τους ανέφερε τον θάνατό της.

Στη Ζάκυνθο, σήμερα Τρίτη το μεσημέρι εντοπίστηκε από την αστυνομία μια γυναίκα νεκρή.

Advertisement

Η νεκρή ήταν 78 ετών και ο σύζυγός της 79 ετών ήταν αυτός που κάλεσε την αστυνομία.

Άλλες πληροφορίες, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και ότι η γυναίκα φέρει σημάδια στον λαιμό, ενώ ο σύζυγός της έχει οδηγηθεί στην αστυνομική διεύθυνση του νησιού.

Advertisement

Τις συνθήκες θανάτου διερευνούν οι αρχές στο νέο περιστατικό στο Ακρωτήρι.

Advertisement

Νωρίτερα το μεσημέρι, ο 79χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ και ανέφερε πως η γυναίκα του είναι νεκρή. Στο σημείο έφτασε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που με την σειρά του κάλεσε την αστυνομία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 79χρονος είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία μόλις τέσσερις μήνες πριν, ωστόσο η σύζυγός του είχε επιλέξει να μην προχωρήσει σε ποινική δίωξη.

Στο σημείο πήγε ιατροδικαστής, ενώ η γυναίκα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Advertisement

Δεν έχει χτυπήματα από μαχαίρι

Τα τελευταία στοιχεία από την ΕΛΑΣ αναφέρουν πως το θύμα δεν έχει μαχαιριές, έχει όμως σημάδια στο λαιμό και το πρόσωπο. Η γυναίκα πάντως είχε αστάθεια, ενώ υπήρχε τον Φεβρουάριο το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και για αυτό τον λόγο κρατείται ο άνδρας της.

Ο ιατροδικαστής δεν μπορεί με τις εικόνες να πει ξεκάθαρα που οφείλονται τα σημάδια. Η σορός της θα μεταφερθεί στην Πάτρα και μετά τις 15.00 θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα όταν ολοκληρώσει την εξέταση ο ιατροδικαστής.

Advertisement