maria-menoynos-kroyaziera-stin-ellada-me-tin-marietta-chroysala-kai-toys-syntrofoys-toy-monadikes-foto-apo-tis-diakopes-toys-153816
21:56

Μαρία Μενούνος: Κρουαζιέρα στην Ελλάδα με την Μαριέττα Χρουσαλά και τους συντρόφους του, μοναδικές φωτό από τις διακοπές τους

21:56
Δανάη Σολανάκη

Τόσο η Μαριέττα Χρουσαλά όσο και η Μαρία Μενούνος τρέφουν βαθειά αγάπη για την Ελλάδα και φέτος κατακτούν τις ελληνικές θάλασσες.

Η σύζυγος του Λέοντα Πατίτσα αλλά και η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανέβασαν στιγμιότυπα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Advertisement

View this post on Instagram
Advertisement

A post shared by Marietta Chrousala (@mariettachrousala)

Advertisement

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο απολαμβάνουν το απέραντο γαλάζιο αλλά και τον ελληνικό ήλιο.

Advertisement

Οι δυο φίλες και κουμπάρες μοιράζονται με τους followers τους κοινές φωτογραφίες. Να θυμίσουμε πως η Μαρία Μενούνος έχει βαφτίσει την κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά, ενώ το 2018 η παρουσιάστρια την πάντρεψε στον θρησκευτικό γάμο της στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ενθουσιασμένη με αυτή τη μίνι κρουαζιέρα, η Μαρία Μενούνος ανέβασε στα social μια σειρά από φωτογραφίες που τη δείχνουν στο σκάφος με φόντο – ή και σκεπασμένη – με την ελληνική σημαία.

«Είμαι πάντα πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα! Νιώθω τόσο πολύ ευλογημένος. Η σημαία έγινε σούπερ αστεία… μετά πετύχαμε μια υπέροχη τελική λήψη» έγραψε η ίδια με χιούμορ.

Advertisement

Μαρία Μενούνος