mayrise-poly-ekane-plastiki-echase-kila-agnoristi-i-melina-aslanidoy-se-nea-tis-emfanisi-meta-apo-kairo-162549
23:08

Μαύρισε πολύ, έκανε πλαστική, έχασε κιλά: Αγνώριστη η Μελίνα Ασλανίδου σε νέα της εμφάνιση μετά από καιρό

23:08
Εύη Κουρίδου

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, η Μελίνα Ασλανίδου πόζαρε με το φανταχτερό μαγιό της στον φακό δίπλα στη θάλασσα.

Στις 21/6 ήταν η πρώτη επίσημη μέρα του καλοκαιριού αλλά και η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και η τραγουδίστρια αποφάσισε να το γιορτάσει με μια βουτιά στη θάλασσα, φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Advertisement

Μελίνα Ασλανίδου: Τα σχόλια στην ανάρτηση πήραν φωτιά

Η Μελίνα Ασλανίδου, μάλιστα, έκανε μια δημοσίευση με φωτογραφίες της από την παραλία, δίνοντας πληροφορίες για τη σημασία της ημέρας, Παράλληλα, ευχήθηκε ένα όμορφο καλοκαίρι με τραγούδια. Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της έγραψε:

«Επίσημη πρώτη μέρα καλοκαιριού και παγκόσμια μέρα Μουσικής 🙌☀️🌈🥳🧿🥰 Να τραγουδάμε και να χαρούμε επιτέλους το καλοκαιράκι μας … καλό καλοκαίρι παιδιά 🤗☀️🌈🧿💕⭐️p.s. Η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου για το βόρειο ημισφαίριο και αντιστρόφως η μικρότερη ημέρα για το νότιο ημισφαίριο… Η ημέρα του θερινού ηλιοστασίου γιορτάζεται από αρχαιοτάτων χρόνων στην Ευρώπη με τιμές στον φωτοδότη και ζωοδότη Ήλιο».

Advertisement

Advertisement

Παρ’ όλα αυτά, οι followers της πρόσεξαν την εξαιρετικά fit εμφάνισή της με το fluo ροζ ολόσωμο μαγιό της και ήταν φυσικό επόμενο τα σχόλια και τα likes να πέφτουν «βροχή».

Μελίνα Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανίδου

Advertisement

Η ίδια φαίνεται πως διανύει μια από τις πιο ωραίες περιόδους στη ζωή της, τόσο εμφανισιακά όσο και καλλιτεχνικά. Συγκεκριμένα, ετοιμάζεται για μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλον τον κόσμο, σε περιοχές όπως ο Καναδάς αλλά και το Τελ Αβίβ παρέα και με τον Στέλιο Διονυσίου.

Παράλληλα, ως προς την ανανεωμένη εμφάνισή της, η ίδια έχει αναφέρει σε συνέντευξή της σχετικά με το πώς διατηρείται σε φόρμα:

«Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα».

Μελίνα Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανίδου