Advertisement
LIFESTYLE

18 ετών και κούκλος: Ο γιος των Βαλάντη και Έλενας Γκρέκου είναι πιλότος και κάνει περήφανους τους γονείς του

16:44
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Η Έλενα Γκρέκου και ο Βαλάντης υπήρξαν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Μαζί απέκτησαν ένα γιο, τον Χάρη, ωστόσο, όταν η σχέση τους έκανε τον κύκλο της, οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Μπορεί μετά τον χωρισμό τους να είχαν μια διαμάχη που τους οδήγησε μέχρι και στα δικαστήρια, ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού και οι δυο καλλιτέχνες έχουν μια πιο ουσιαστική και αρκετά πολιτισμένη σχέση, για το καλό του γιου τους.

Advertisement

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι πολύ δεμένη με τον 18χρονο σήμερα Χάρη, ο οποίος αποτελεί για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της.

Ο 18χρονος γιος του Βαλάντη και της Έλενας Γκρέκου είναι πιλότος

Παρ’ όλο που είναι ο πρωτότοκος γιος του Βαλάντη και θα περίμενε κανείς πως θα έπαιρνε το καλλιτεχνικό DNA τόσο της μητέρας όσο και του πατέρα του, τελικά εκείνος επέλεξε να ασχοληθεί με ένα τελείως διαφορετικό αντικείμενο που είναι το επάγγελμα του πιλότου.

Advertisement

Advertisement

Μάλιστα, η είδηση ότι έχει αποφασίσει να γίνει πιλότος έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της υπερήφανης μαμάς, της Έλενας Γκρέκου η οποία ανέβασε φωτογραφίες με τον Χάρη της ντυμένο με τη στολή του πιλότου.

Η τραγουδίστρια, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το μέλλον που ανοίγεται για τον γιο της, κάνοντας repost μία ανάρτησή του.

Advertisement

Σε αυτήν, ο Χάρης Αυγενικός έγραφε:

«Η ημέρα που πέταξα για πρώτη μου φορά ένα αεροσκάφος ολομόναχος. Το ξεχωριστό με αυτή τη πτήση, είναι πως πρέπει να παίρνεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις που δεν μπορεί κάποιος να στις διορθώσει. Δεν είναι κανένας δίπλα σου, δεν υπάρχουν ερωτο-απαντήσεις και δεν θα υπάρξει κάποιος να σε σώσει από τα λάθη σου. Είσαι εσύ… και το αεροσκάφος! ΥΓ: Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Instructor μου, που με «οδήγησε» μέχρι εδώ που έχω φτάσει».

Advertisement

Ο Χαράλαμπος Αυγενικός, ή Χάρης για τους φίλους και τους δικούς του ανθρώπους, είναι πλέον πιλότος και με τη… βούλα, γεγονός που μόνο περήφανους θα μπορούσε να κάνει τους δύο γονείς του.

TAGS:
Advertisement