dimitra-matsoyka-den-antexe-amp-038-xespase-se-klamata-mprosta-ston-antra-tis-den-to-ithela-pote-ayto-246101
13:23

Δήμητρα Ματσούκα: Δεν άντεξε & ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στον άντρα της– “Δεν το ήθελα ποτέ αυτό”

13:23
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησαν για τον γάμο τους αλλά και για την καθημερινότητά τους.

Η ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της που της έχει πολλή αδυναμία και συγκεκριμένα για την αδερφή της ενώ όταν μιλούσε για εκείνη, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της λέγοντας:

Advertisement

«Είμαι πολύ δεμένη με την αδελφή μου τη Μαρία και με τον αδελφό μου. Η αδελφή μου είναι και η μικρή της οικογένειας μου. Δεν έχω ξανασυγκινηθεί ποτέ στη ζωή μου σε εκπομπή. Είναι κάτι το οποίο πάντα απευχόμουν, να που μου συνέβη. Όμως είναι καλός ο λόγος. Η βράβευση που της είχα αφιερώσει πριν κάποια χρόνια στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ήταν για ένα έργο του Θεοτόκη, οι “Σκλάβοι δεσμά τους” σε σκηνοθεσία του Τώνη Λυκουρέση».

«Ήταν ένα παιδί μέσα σε όλα. Διάβαζε πολύ, μιλούσε εξαιρετικά, ήταν ευγενική, αλλά παράλληλα άκουγε και τις μουσικές της, πήγαινε στα Εξάρχεια. Σίγουρα η ομορφιά ανοίγει κάποιες πόρτες, αλλά εάν δεν αξίζεις αυτό που κάνεις, δεν έχει διάρκεια. Και η αδελφή μου πλέον είναι πολλά χρόνια στο χώρο. Είχε πολλές ευθύνες από μικρή, όσον αφορά εμένα, με διάβαζε, με πρόσεχε, η μαμά μου δούλευε», είπε η Μαρία Ματσούκα για την αδελφή της Δήμητρα.

Advertisement

Στη συνέχεια, η Μαρία Ματσούκα πρόσθεσε: «Όταν την βλέπω στο θέατρο και στην τηλεόραση, νομίζω ότι πάντα κλαίω. Είτε είναι κωμωδία είτε είναι δράμα, εγώ θα κλάψω γιατί είμαι πολύ περήφανη. Είναι αληθινή η αδελφή μου στο συναίσθημα που βγάζει, πάντα ήταν έτσι. Πάλευε για αυτό που ήθελε και την θυμάμαι μια ζωή να παίρνει τηλέφωνα, να τρέχει σε κάστινγκ και να κάθεται να περιμένει με τις ώρες στα θέατρα. Ό,τι έχει καταφέρει, το έχει κάνει με την αξία της».

Advertisement

Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: Η πρώτη γνωριμία

Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για την πρώτη τους συνάντηση η Δήμητρα Ματσούκα αφηγήθηκε: «Γύρω στο 2014 είχα μία φίλη η οποία δούλευε μαζί με τον Πέτρο, όταν ο Πέτρος ήταν αντιδήμαρχος του Πειραιά και μου έλεγε τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Ήμουν κι εγώ τότε μόνη μου. Χρόνια μετά, μια φίλη που είχε ένα παιδί μικρό και έψαχνε πολύ τις δράσεις που συμβαίνουν στην Αθήνα και υπήρχε η οργάνωση “ΓΗ” στην οποία ο Πέτρος είναι ιδρυτικό μέλος.

Εγώ δεν το ήξερα τότε, η οργάνωση έκανε διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά. Πήγα εκεί με τη φίλη μου παρέα και είδα κάποιον που μου άρεσε πολύ», είπε για τον Πέτρο Κόκκαλη η Δήμητρα Ματσούκα.

«Φαντάστηκα θα ήταν γεωπόνος, περιβαλλοντολόγος. Πήγα στη λαϊκή εκεί που είχαν στήσει, ψώνισα, ενώ δεν μαγειρεύω καθόλου, γέμισα το ψυγείο μου, δεν μου έπιασε όμως την κουβέντα. Ξαναπήγα δεύτερη φορά και αυτή η κοινή φίλη μου τον γνώρισε. Α, λέω… αυτός είναι ο Πέτρος; Μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Advertisement

Για την πρόταση γάμου η ηθοποιός αποκάλυψε: «Είχε γίνει στην αρχή της σχέσης μας η πρόταση γάμου», ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης σχολίασε: «Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον και φτιαγμένοι να είμαστε μαζί».

Από τις πρώτες εκπλήξεις της βραδιάς η κόρη του Πέτρου Κόκκαλη, Σοφία η οποία προκάλεσε συγκίνηση με το μήνυμά της για τον πατέρα της.

«Μου έλειπε ο μπαμπάς όταν ήμουν μικρή και τώρα μου λείπει, δεν τον βλέπω όσο θα ήθελα να τον βλέπω. Τον αγαπάω πάρα πολύ, του έχω αδυναμία, δεν ξεχωρίζω κανέναν από τους γονείς μου. Πιστεύω ότι έχω πάρει από εκείνον αυτή την αγάπη που έχω για την ιστορία.

Δεν είναι δύσκολο να είσαι παιδί του Πέτρου, είναι δύσκολο να έχεις αυτό το επίθετο. Είναι ένα όνομα που και με έχει βοηθήσει πολύ, αλλά και πολλές φορές είναι ευχή και κατάρα. Αυτό το έχει ζήσει ο μπαμπάς σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι το έζησα εγώ με τον αδερφό μου», είπε η κόρη του Πέτρου Κόκκαλη.

Advertisement

Η Δήμητρα Ματσούκα άρχισε τη “γκρίνια” ακόμα δεν παντρεύτηκαν: “Ταξίδι του μέλιτος το λες αυτό Πέτρο;”

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης μοιράστηκαν μια σειρά από προσωπικές αποκαλύψεις και στιγμές της κοινής τους ζωής, καθώς παραχώρησαν κοινές δηλώσεις που κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Από τις επερχόμενες ευρωεκλογές μέχρι τα προσωπικά τους σχέδια και τις καλλιτεχνικές τους προτιμήσεις, το ζευγάρι φάνηκε να μοιράζεται μια βαθιά σύνδεση και κοινές αξίες.

Πλησιάζουν οι ευρωεκλογές και είναι μια έντονη περίοδος για εμάς αλλά και για όλους τους πολίτες και πολύ δημιουργική” είπε αρχικά η ηθοποιός, με τον ευρωβουλευτή να προσθέτει: “Είμαστε ένα καινούργιο κόμμα, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς. Πρέπει και στη χώρα μας να έχουμε ένα κόμμα κλιματικό, ένα κόμμα πράσινο”.

Στη συνέχεια η Δήμητρα Ματσούκα εξήγησε ότι πηγαίνει στις Βρυξέλλες για να δει τον σύζυγό της. “Αυτό είναι κάτι που το ζω μόνη μου γενικά, γιατί ο Πέτρος δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όντως, συναντιόμαστε το βράδυ. Για να πω μια λαϊκή έκφραση: Ψαρώνω πολύ όταν πλησιάζω την Ευρωβουλή, μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα της Ευρώπης, της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Με συγκινεί ιδιαίτερα και είμαι πολύ περήφανη” σημείωσε στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

Ενδιαφέρον προκάλεσε η αποκάλυψη ότι δεν έχουν κάνει ακόμα το ταξίδι του μέλιτος, με τον Πέτρο Κόκκαλη να εκφράζει με χιούμορ ότι η επίσκεψη της Δήμητρας Ματσούκα στις Βρυξέλλες θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα είδος ταξιδιού μέλιτος.

Ταξίδι του μέλιτος θα το πεις αυτό; Εντάξει, ταξίδι του μέλιτος που βρεθήκαμε το βράδυ που φάγαμε μαζί, ωραία” του ανταπάντησε γελώντας η Δήμητρα Ματσούκα.