vasiliko-anaktoro-to-yperocho-spiti-tis-stamatinas-tsimtsili-me-tin-terastia-koyzina-kai-to-polyteles-mpanio-75258
12:53

Βασιλικό ανάκτορο: Το υπέροχο σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την τεράστια κουζίνα και το πολυτελές μπάνιο

12:53
Newsroom

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θυμίζει παλάτι η υπερπολυτελής οικία που στεγάζει την οικογένειά της αγαπημένης παρουσιάστριας και του Θέμη Σοφού στην Αγία Παρασκευή!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι ενωμένοι με τα δεσμά του γάμου τα τελευταία 11 χρόνια, έχοντας μαζί τρία παιδιά σε ένα υπέροχο σπίτι, με το ζευγάρι να έχει φτιάξει ένα δικό του, ξεχωριστό παράδεισο στην Αγία Παρασκευή.

Advertisement

Η παρουσιάστρια του Alpha, που βλέπει έναν άλλο σταθμό τώρα να την «πολιορκεί», και ο γνωστός ποινικολόγος παντρεύτηκαν 25 Ιουνίου του 2011, στον Ιερό ναό του Άγιο Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ. Έχουν τρία παιδιά, τη Νάγια Σοφού, τη Μαίρη Σοφού και τον Γιάννη Σοφό.

Το… παλάτι της Αγίας Παρασκευής

Advertisement

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και στεγάζουν την ευτυχία τους σε ένα σπίτι στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Πρόκειται για υπέροχη οικία με minimal αισθητική, που κυριαρχούν το λευκό χρώμα και οι ξύλινες επιφάνειες με ανοιχτή καφέ απόχρωση, σε πάτωμα και κουζίνα.

Advertisement

Κάθε δωμάτιο είναι πραγματικά… αριστοκρατικό και θυμίζει βασιλικό ανάκτορο, με όλες τις γωνίες να είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Το σπίτι τους είναι ειλικρινά μεγαλοπρεπές, μεγαλώνοντας εκεί την οικογένειά τους.

View this post on Instagram
Advertisement

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

View this post on Instagram
Advertisement

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)