kathilonei-i-dora-chrysikoy-o-karkinos-den-katafere-na-allaxei-ayto-poy-imoyn-1591
19:12

Καθηλώνει η Δώρα Χρυσικού: «Ο καρκίνος δεν κατάφερε να αλλάξει αυτό που ήμουν»

19:12
Εύη Κουρίδου

Στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Δώρα Χρυσικού, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Η ηθοποιός που υποδύεται την Αρετή στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» μιλά για τον αμφιλεγόμενο ρόλο της, που πολλοί χαρακτηρίζουν «τοξικό». Εκείνη απαντά πως πλέον ζώντας μαζί της 12 ώρες την ημέρα πλέον τη δικαιολογεί.

Advertisement

«Νομίζω λίγο την αδικούμε, είναι μία γυναίκα με πολύ συγκεκριμένα όρια, έτσι έχει μάθει, έτσι έχει μεγαλώσει, αυτό διαιωνίζει, τον λανθασμένο τρόπο» εξηγεί η Δώρα Χρυσικού.

Αναφέρει επίσης πως η «Αρετή» είναι μία γυναίκα που εκπορεύεται από μεγάλη ανασφάλεια και πίκρα.

Advertisement

Δώρα Χρυσικού: Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

«Αν μπορώ να πω κάτι για τον καρκίνο… Νομίζω ότι το όχημα των αλλαγών είναι ένα πολύ μεγάλο σοκ. Οι άνθρωποι συνήθως μετά από ένα μεγάλο σοκ αλλάζουν. Τι είναι μεγαλύτερο σοκ σε μία γυναίκα από το να της πούνε ότι έχει καρκίνο κι ειδικά ένας καρκίνος που πλήττει τη γυναικεία φύση, που δεν μπορεί να κάνει παιδιά και θα πρέπει να το αποδεχτεί κι αυτό κι ό,τι συνεπάγεται. Αυτό που κατάλαβα εγώ, μέσα από τη δική μου εμπλοκή με την ασθένεια, είναι ότι επί της ουσίας η ασθένεια δεν σε αλλάζει, τον πυρήνα αυτού που είσαι», είπε η Δώρα Χρυσικού.

Advertisement

Στη δίκη της περίπτωση, που ανέκαθεν είχε ως κέντρο της τον άνθρωπο καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειας, αυτό ενισχύθηκε.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και τη μήνυση που έχει υποβάλλει εναντίον του, η Δώρα Χρυσικού δηλώνει χαρακτηριστικά πως οι ηθοποιοί καλούνται να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και να «αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες».

Advertisement

«Μας έγινε αγωγή που εμπίπτει στον αστικό κώδικα που ζητούνται κάποια χρήματα από εμάς ως αποζημίωση. Από εμένα ζητούνται συγκεκριμένα 350.000 ευρώ, από τη Ζέτα (Δούκα) λίγο περισσότερα» αποκάλυψε.

Εκτιμά πως οι μηνύσεις του Γιώργου Κιμούλη προσπαθούν να καταστήσουν όλους τους μάρτυρες αναξιόπιστους και δηλώνει η ίδια πως δεν θα κάνει πίσω και δεν τίθεται θέμα εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Ολοκληρώνοντας, επέστρεψε στο θέμα της σειράς και της ηρωίδας της δηλώνοντας πως έχουμε να δούμε πολλά στο μέλλον από την «Αρετή» αλλά και από το αυριανό επεισόδιο που έχει να δώσει πολλά.

Advertisement