Enimerotiko.gr

8 συμπεριφορές των αντρών που πρέπει να αντιγράψουν οι γυναίκες για να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους

Tags:
ανδρικές συμβουλές για γυναίκες

Όντας ισχυρές, οι σύγχρονες γυναίκες  λαμβάνουν περισσότερη μόρφωση, μπαίνουν στην αγορά εργασίας και βρίσκουν πάντα τρόπους για να κάνουν αυτά που επιθυμούν. Ακόμα και έτσι, η ματιά σε μεθόδους και στο τι κάνουν οι άνδρες στην καθημερινή τους ζωή μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να ευδοκιμήσουν ακόμη περισσότερο.

Πιστεύουμε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν να μάθουν και τα δύο θετικά γνωρίσματα μεταξύ τους. Αλλά σήμερα θα θέλαμε να επικεντρωθούμε στα χρήσιμα πράγματα  που μπορούν να μάθουν οι γυναίκες ακολουθώντας χρήσιμες ανδρικές συμβουλές.

1. Ανδρικές συμβουλές : Ψάξτε για ομορφιά στον καθρέφτη.

ανδρικές συμβουλές που διευκολύνουν τις ζωές των γυναικών

Δυστυχώς, μερικές γυναίκες είναι πολύ επικριτικές όταν κοιτάζουν στον καθρέφτη. Από την άλλη πλευρά, οι άντρες δε βλέπουν ποτέ ελαττώματα στην εμφάνισή τους. Ενώ κάποιος μπορεί να υποθέσει από αυτά τα ευρήματα ότι οι άνδρες είναι πιο ματαιόδοξοι από τις γυναίκες, τα αποτελέσματα αποκαλύπτουν διαφορετικά. Οι γυναίκες κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη για να μάθουν αν υπάρχουν ατέλειες όπως ακμή, γκρίζα μαλλιά, ρυτίδες ή ελαττωματικό μακιγιάζ – ενώ οι άνδρες κοιτάζουν τον εαυτό τους με θαυμασμό και για να επιβεβαιωθούν ότι έχουν καλή εξωτερική εμφάνιση.

Οι άνδρες έδωσαν τις ακόλουθες συμβουλές για το τι να κάνουν ενώ κοιτάζουν στον καθρέφτη:

“Υπάρχουν μερικοί [άντρες] που κάνουν αυτό για να προσπαθήσουν να χτίσουν την αυτοεκτίμησή τους.”
“Στο τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να θαυμάσετε την πρόοδο, να πείτε στον εαυτό σας πόσο καλή εμφάνιση, να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας.”
“Πηγαίνετε στον καθρέφτη και κοιτάξτε τον εαυτό σας μέχρι να μπορείτε να πείτε: Είμαι καλά με αυτό.”
Τι μπορούν να μάθουν οι γυναίκες από τους άνδρες: Κοιτάξτε στον καθρέφτη για να δείτε τι είναι υπέροχο για τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να είστε λιγότερο επικριτικές με την εμφάνισή σας.

2. Ανδρικές συμβουλές: Αποδεχτείτε το χωρισμό με καλύτερο τρόπο.

ανδρικές συμβουλές για τον χωρισμό

Όσον αφορά τους χωρισμούς, μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι γυναίκες βρίσκουν περισσότερες δικαιολογίες για το γιατί τα πράγματα δεν λειτούργησαν. Πολλές ταινίες απεικονίζουν αυτό το σενάριο με παρόμοιο φως όπου ένα ζευγάρι χωρίζει και ο άντρας βγαίνει σε ένα πάρτι ή κάνει παρέα με τους φίλους του, ενώ το κορίτσι λυγίζει παγωτό ή φωνάζει μέσω τηλεφώνου σε έναν στενό φίλο ή την αδελφή της.

«[Όταν πρόκειται για τον χωρισμό, εγώ, ως άντρας] υπενθυμίζω στον εαυτό μου τα όρια και τα πρότυπα μου, και εάν δεν τηρήθηκαν – ειδικά σε αυτήν τη δραστική περίπτωση, τότε σπαταλώ πολύτιμο χρόνο ακόμη και με το να το σκέφτομαι.”
«Πρώτα απ ‘όλα, γραφτείτε στο γυμναστήριο και φροντίστε να είστε συνεπείς με τις προπονήσεις σας, η αυτοπεποίθησή σας θα τονωθεί και θα έχετε νέους στόχους για να γυμναστείτε.»
«Ξεκινήστε με να είστε απασχολημένοι. Όσο πιο απασχολημένοι είστε τόσο λιγότερο αρχίζετε να τα σκέφτεστε [τον πρώην σύντροφο]. Θέστε στόχους και επιτύχετε τους. Η απώρεια από αυτό είναι ότι θα αρχίσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο από ποτέ. »
Τι μπορούν να μάθουν οι γυναίκες από τις παραπάνω ανδρικές συμβουλές: Μετά το χωρισμό, συγκεντρωθείτε και προχωρήστε!

3. Εφαρμόστε το «λιγότερο είναι περισσότερο».

ανδρικές συμβουλές

Στερεοτυπικά, οι τουαλέτες των γυναικών είναι εντελώς διαφορετικές από τις ανδρικές. Η εικόνα της εύρεσης ενός γεμάτου νεροχύτη με μια αφθονία γυναικείων προϊόντων ομορφιάς μπορεί να είναι οικεία για μερικούς από εμάς. Το πρόβλημα με το να έχετε πάρα πολλά αντικείμενα στο μπάνιο σας είναι ότι μπορεί να χάσετε το τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τι έχει λήξει. Δυστυχώς, η υγρασία και η θερμότητα από το μπάνιο σας ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά τα καλλυντικά σας.

Από την άλλη πλευρά, τα αντρικά μπάνια τείνουν να είναι απλά, τακτοποιημένα και οργανωμένα.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί οι γυναίκες έχουν τόσο ακατάστατη την πλευρά τους στο μπάνιο.»
«[Έχει τέρμα ακατάστατο μπάνιο] και θα παραπονιέται ότι, “Δεν σήκωσε το καπάκι της τουαλέτας. “”
Τι μπορούν να μάθουν οι γυναίκες από τους άνδρες για να έχουν καλά αποτελέσματα: Διατηρείστε τον νιπτήρα και το ντους καθαρά και μην κρατάτε πάρα πολλά αντικείμενα στο μπάνιο.

4. Βλέπουν τα ρούχα απλά ως ρούχα.

γυναικεία και ανδρική ντουλάπα

Παρόλο που οι ντουλάπες τους έχουν ήδη γεμίσει, μερικές γυναίκες αισθάνονται ότι δεν έχουν ακόμα τίποτα να φορέσουν. Παραδόξως, οι άντρες δε φοβούνται να ξαναφορέσουν τα ίδια ή να βολευτούν με ρούχα που έχουν ήδη.

«Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που τα αγόρια [ξαναφοράνε τα ίδια ρούχα]. Κανείς δε νοιάζεται για αυτό. Για τις γυναίκες η δημόσια εικόνα τους είναι πάρα πολύ σημαντική. »
«Δεν υπάρχει διπλό πρότυπο ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να ξαναφορέσουν τα ίδια ρούχα. Οι μόνες που χλευάζουν τις γυναίκες για αυτό είναι άλλες γυναίκες, οπότε το διπλό πρότυπο, αν υπάρχει, πιθανότατα επιβάλλεται από τις ίδιες γυναίκες. »
Τι μπορούν να μάθουν οι γυναίκες από τους άνδρες: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μινιμαλισμό στα ρούχα για να ωφελήσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και το πορτοφόλι σας.

«Πας κατά… μην πω την λέξη»: Πυρ και μανία ο Σκουλός μόλις είδε αυτό το ντύσιμο, έβαλε τα κλάματα η παίκτρια

5. Έχουν σαφή κατανόηση ότι οι απόψεις δεν είναι προσωπικές στο χώρο εργασίας.

άνδρες και γυναίκες στον χώρο εργασίας

Μερικές φορές, οι γυναίκες φοβούνται να μοιραστούν τις απόψεις τους επειδή μπορούν να πάρουν τα πράγματα πολύ προσωπικά ή επειδή αισθάνονται ότι πρέπει να τους ζητηθούν ή να κληθούν πριν να πουν κάτι. Αυτό είναι που μοιράζεται ο ειδικός Nell Merlino σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον. Οι άντρες συνήθως εκφράζονται αυθόρμητα και δεν φοβούνται να κριθούν για αυτό, κάτι που συνήθως αποδεικνύεται υπέρ τους.

«Οι άνδρες είναι αρκετά καλοί στο να καθιερώσουν τα προσόντα τους στο χώρο εργασίας, μερικές φορές ξανά και ξανά, για να εμπνεύσουν την εμπιστοσύνη σε αυτούς που βρίσκονται γύρω τους.»

«Βλέπω πολύ σαφώς πώς τα αγόρια στην εργασία αισθάνονται σίγουρα και άνετα να μιλούν για τον εαυτό τους – οι γυναίκες δεν το κάνουν. »
Μια συμβουλή που οι γυναίκες μπορούν να μάθουν από τους άνδρες: Εμπνεύστε την εμπιστοσύνη και υπενθυμίστε στους επικεφαλής στο χώρο εργασίας σας πόσο χρήσιμη και συνεργατική είστε!

6.Ανδρικές συμβουλές: Mείνετε στα βασικά όταν φτιάχνετε τη βαλίτσα σας.

γυναικείες και ανδρικές αποσκευές

Για κάποιο λόγο, οι γυναίκες τείνουν να φορτώνουν υπερβολικά τις βαλίτσες τους και να παίρνουν πάρα πολλά πράγματα. Μια έρευνα δείχνει ότι οι γυναίκες υπερφοτώνονται κατά τα δύο τρίτα όταν ταξιδεύουν! Αυτό καταλήγει να είναι ένα μεγάλο φορτίο αποσκευών και οι περισσότεροι από εμάς μάλλον το έχουμε συνηθίσει. Παραδόξως, υπάρχει ένας ενδιαφέρων λόγος.

Αυτό το έθιμο σχετίζεται με στιγμές που οι γυναίκες φορούσαν περίτεχνα ρούχα με πολύ μικρές τσέπες και έτσι έπρεπε να μεταφέρουν τσάντες – σας ακούγεται οικείο;

«Είμαι ο μινιμαλιστικός εαυτός μου. Πρέπει να μάθεις να φτιάνεις σωστά τις αποσκευές σου. »
«Τώρα είμαι λίγο μεγαλύτερος και πολύ σοφότερος και ένα ζευγάρι τζιν είναι αρκετό, εκτός αν θέλω να πάω σε ένα φανταχτερό εστιατόριο ή κλαμπ.»
Τι μπορούν να μάθουν οι γυναίκες από τους άνδρες: Φτιάξτε τις αποσκευές σας απλά και περιεκτικά για τις διακοπές.

7. Αντλήστε δύναμη από τη σιωπή.

Η σιωπή είναι χρυσός

Η σιωπή μπορεί να έχει διαφορετικές έννοιες. Παρόλο που πολλοί θεωρούν ότι η σιωπή είναι «μη μήνυμα», οι ειδικοί συμφωνούν ότι η σιωπή μας έχει κάτι να πει. Όταν βλέπουμε έναν άνδρα σιωπηλό, μπορεί να τον αντιληφθούμε ως ισχυρό, κυρίαρχο και γαλήνιο.

«Σιωπούν όχι επειδή δεν έχουν τίποτα να πουν, αλλά επειδή δε χρειάζεται να γεμίσουν αερολογίες.»
Τι μπορούν να μάθουν οι γυναίκες από τους άνδρες: Είναι σημαντικό να εκτιμήσετε και να εξασκηθείτε στο να είστε σιωπηλές, καθώς μπορεί να είναι μια καλή άσκηση πειθαρχίας, σας βοηθά να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι οι γυναίκες θα πρέπει να φέρνουν τον εαυτό τους σε δύσκολη θέση στην εργασία. Αντ ‘αυτού, η προσπάθεια να συμπεριφέρεται σαν άνδρες μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή του τρόπου που σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι.

8. Αναγνωρίστε ότι το multi-tasking (ταυτόχρονη εκτέλεση εργασιών) έχει τα όριά του.

Υπερφόρτωση εργασιών στις γυναίκες

Οι γυναίκες θεωρούνταν από πάντα εξαιρετικές στο multitasking, αλλά είναι αλήθεια κάτι τέτοιο; Δυστυχώς, μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες πραγματικά εργάζονται σκληρά και εξαντλούνται. Μια μελέτη αποδεικνύει ακόμη και ότι οι γυναίκες δεν είναι καλύτερες στο multi-tasking σε σύγκριση με τους άνδρες. Αυτό το γεγονός αποτελεί έκπληξη, έτσι δεν είναι;

«Οι γυναίκες καταπιάνονται περισσότερο σε εργασίες με πολλά πράγματα χαμηλής απαιτητικότητας που πρέπει να εκτελούνται ταυτόχρονα, ενώ οι άνδρες εκπαιδεύονται στο να κάνουν ένα πράγμα και να το κάνουν τέλεια, με πλήρη συγκέντρωση. Ένα κομμάτι της διαφοράς μπορεί να είναι εξελικτικό, αλλά θα πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μέρος είναι πολιτιστικό. »
Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό είναι που μπορούν να μάθουν οι γυναίκες από τους άνδρες είναι ότι: Κανείς δεν είναι υπερήρωας για να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αντ ‘αυτού, η εργασία, η οικογένεια και τα οικιακά καθήκοντα πρέπει να μοιράζονται εξίσου προκειμένου όλοι να έχουν ένα υγιές, βιώσιμο μυαλό και σώμα.

Ποια άλλα μαθήματα που πρέπει να πάρουν οι γυναίκες ακολουθώντας χρήσιμες ανδρικές συμβουλές; Ποιο είναι το αγαπημένο σας και ποια είναι η συμβουλή που πιστεύετε ότι πρέπει να ακολουθήσετε;

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News