Advertisement
GOSSIP

Αλέκα Καμηλά: Ο χωρισμός από τον Γκάλη λίγο πριν το γάμο, η εγκυμοσύνη στο 3ο ραντεβού και η κτητική πεθερά

10:40
Newsroom

Η Αλέκα Καμηλά υπήρξε αθλήτρια του ύψους. Παράλληλα ασχολήθηκε με το μόντελινγκ αλλά και την παρουσίαση εκπομπών. Από τις σχέσεις της που έγιναν γνωστές είναι αυτή με τον Νίκο Γκάλη με τον οποίο γνωρίστηκαν στο Καυτανζόγλειο όπου πήγαιναν για τρέξιμο.

Της: Έπη Τρίμη

Advertisement

Η σχέση τους κράτησε σχεδόν τέσσερα χρόνια, συγκατοίκησαν και παρότι έδειχνε πως πήγαιναν για γάμο, χώρισαν. Στη ζωή της έπειτα μπήκε ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν τρία παιδιά.Το πρώην μοντέλο και γυναίκα του Πέτζα Στογιάκοβιτς, Αλέκα Καμηλά, αφού έκανε μια καλή καριέρα ως μοντέλο, με την τρομερή φυσική της παρουσία, ζει τώρα μόνιμα στις ΗΠΑ.

Advertisement

Με τον άνδρα μου έμεινα έγκυος στο 3ο ραντεβού. Με την πεθερά μέναμε μαζί και ήταν κτητική με τον γιο

Η Αλέκα Καμηλά και ο σύζυγός της Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς γνωρίστηκαν πριν από δέκα χρόνια όταν εκείνος έπαιζε μπάσκετ στην Αμερική: “Είχε έρθει διακοπές εδώ και λίγο πριν φύγει για να ξεκινήσει τη σεζόν στην Αμερική τον γνώρισα. Στην αρχή ήταν μια απλή γνωριμία, ένα ραντεβού στα τυφλά, που είχαν κανονίσει κοινοί φίλοι, που σταδιακά εξελίχθηκε σε σχέση έστω και μέσω τηλεφώνου λόγω απόστασης” είπε η Αλέκα Καμηλά.

Advertisement

Μετά από 3 φορές που τον είχε συναντήσει, η Αλέκα Καμηλά έμεινε έγκυος και του το ανακοίνωσε από το τηλέφωνο:”Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ‘έχεις πέντε λεπτά;’ και του είπα ότι είμαι έγκυος. Το σκεφτήκαμε, το συζητήσαμε κι αυτός ήταν πολύ πιο θετικός από εμένα. Οι αθλητές θέλουν την οικογένεια, θέλουν μια βάση, ένα στήριγμα” είπε το γνωστό μοντέλο το 2013.

Η Αλέκα Καμηλά δηλώνει ζηλιάρα και παραδέχεται, ότι θα συγχωρούσε τον σύζυγό της ακόμα κι αν πήγαινε με άλλη γυναίκα: “Είναι βαρύ, αλλά έτσι θέλω να είμαι. Όταν έχεις αγάπη πραγματική για τον άλλο, είναι ωραίο να είσαι έτσι. Μπορώ όμως;”.

Advertisement

 

17 χρόνια ευτυχίας

Η Αλέκα Καμηλά και ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς είναι μαζί 17 ολόκληρα χρόνια και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια!

Ο γάμος τους έγινε πριν 14 χρόνια. Η ίδια η Αλέκα Καμηλά είχε γράψει σχετικά: «Μια φορά κι έναν καιρό… 17 χρόνια παρέα, 14 χρόνια γάμου, 3 παιδιά, καμία εικοσαριά μετακομίσεις και επανεκκινήσεις… και ζήσανε αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα… “We love each other, don’t we?” #happyanniversary #lovethislife».

Advertisement

Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε για την επέτειο του γάμου της

Η  Αλέκα Καμηλά, θέλησε να γιορτάσει την τόση σημαντική στιγμή, με μία σπάνια οικογενειακή φωτογραφία, που αποκαλύπτει και το μέγεθος της ευτυχίας που βιώνει.Στην επίμαχη φωτογραφία το ζευγάρι ποζάρει με τα τρία του παιδιά, Αντρε, Μίλα και Μάξιμο, σε ένα στιγμιότυπο απόλυτης ευτυχίας. Μάλιστα, έχουμε να παρατηρήσουμε ότι τα παιδιά έχουνε μεγαλώσει πολύ, ενώ είναι εντυπωσιακά ψηλά, – αν και εδώ που τα λέμε – έχουν να πάρουν. «Χαρούμενη επέτειο, Πέτζα Στογιακοβιτς… Αγαπάει ο ένας τον άλλον… δεν τον αγαπάει;» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η κόρη της μεγάλωσε και είναι μια κούκλα

Η κόρη της Αλέκας, η Μίλα έγινε 14 χρονών και δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο από το πάρτι της κορούλας της.

Η 14χρονη απόλαυσε το πάρτι γενεθλίων της με τις φίλες της! Η Μίλα έχει μακριά μαλλιά, είναι ψηλή και πανέμορφη και της αρέσει να ποζάρει και να την τραβά φωτογραφίες και βίντεο η μαμά της! Μαμά και κόρη όπως θα δείτε μοιάζουν πολύ!

Η Αλέκα Καμηλά δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της στην Αμερική με την οικογένειά της, και πάντα χρησιμοποιεί το hashtag #LoveThisLife (αγαπώ αυτή τη ζωή)!

Δες πόσο κούκλα είναι η κόρη της Αλέκας Καμηλά και του Πέτζα Στογιάκοβιτς και θα πάθεις πλάκα!

Σε προσωπικό επίπεδο την λέω την ηλικία μου, αλλά ποτέ στα έντυπα

Η Αλέκα Καμηλά περνά τον σύζυγό της 4 χρόνια και όταν είχε ερωτηθεί αν την πειράζει είχε πει: «Στην αρχή της σχέσης καθόλου, γιατί δεν έχουμε τρομερή διαφορά. Τον περνάω μόλις 4 χρόνια. Δεν με απασχόλησε τρομερά, αλλά επειδή έπιασα τον εαυτό μου να το αναφέρω, ενδόμυχα νιώθω ότι η διαφορά ηλικίας με τον Πέτζα με ενοχλεί. Μάλλον με ενοχλεί για να το λέω συνέχεια. Πάντως δεν μου είναι βαρύ καθόλου αυτό».

 

Όσο για το αν είναι από τις γυναίκες που λένε ή κρύβουν την ηλικία τους;
«Είμαι από εκείνες που την λένε, αλλά όχι στις συνεντεύξεις τους. Όπως, εξάλλου, μου έχει πει η φίλη μου η Μπέττυ Μαγγίρα ότι γράφεται στο χαρτί δεν σβήνει ποτέ. Οπότε αν σήμερα το πω και μετά από χρόνια με πιάσει μια ανασφάλεια και θέλω να την κρύψω, τότε δεν θα μπορώ. Σε προσωπικό επίπεδο την λέω την ηλικία μου, αλλά ποτέ στα έντυπα», είχε καταλήξει.

 

 

 

TAGS:
Advertisement