Advertisement
LIFESTYLE

Αλέξης Παππάς: «Είμαι με έναν Θεό από την Ελλάδα», λέει η σύντροφός του μετά την πρώτη τους συνάντηση

11:47
Νίκη Μουλά

Ο Αλέξης Παππάς και η σύντροφός του Alessia Demetz φαίνεται ότι ζουν έναν δυνατό έρωτα, μετά και από το ταξίδι του πρώην παίκτη του Survivor στο Ντουμπάι για να τη συναντήσει.

Η κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του που ανήρτησε ο Αλέξης Παππάς

 

Advertisement

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας, ο ηθοποιός έκανε και την πρώτη κοινή ανάρτηση με την Alessia, μετά τον χρόνο που πέρασαν μαζί και φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι με τη σύντροφό του.

 

Advertisement

Τη φωτογραφία που ανήρτησε ο Αλέξης Παππάς έσπευσε να σχολιάσει η σύντροφός του με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο πρόβαλε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Advertisement

 

Η σύντροφός του χαρακτηρίζει Θεό τον Αλέξη Παππά

 

«Είμαι με έναν Θεό, έναν Θεό από την Ελλάδα. Το όνομα του είναι Αλέξης, ναι είμαστε μαζί, δε μπορούμε να το φανταστούμε. Ο έρωτας είναι παντού. Θέλω να το αισθανθώ γιατί είναι τόσο τέλειο. Θέλω να δώσω την αγάπη μου, θέλω να δώσω ό,τι έχω. Ο Αλέξης είναι ο καλύτερος αλήθεια. Ο Αλέξης μου είπε πρώτος σ’αγαπώ. ‘Έβλεπα το Survivor όταν ήταν εκεί ο Αλέξης τώρα δε το βλέπω” είπε στο βίντεο της ενώ όταν πληροφορήθηκε ότι ο Αλέξης Παππάς δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία δεν κατάφερε να κρύψει την έκπληξή της λέγοντας: “Πότε ανέβασε φωτογραφία μαζί μου; Δεν την έχω δει. Δε ξέρω για τι πράγμα μιλάτε» ανέφερε η Alessia Demetz.

Advertisement
TAGS:
Advertisement