Advertisement
LIFESTYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όλες μου οι σχέσεις είχαν το στοιχείο της διεκδίκησης- Όταν ένιωθα ανασφάλεια κεράτωνα»

19:57
Newsroom

Για την πλούσια ερωτική του ζωή στο παρελθόν μίλησε σήμερα (16/2) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Της: Έπη Τρίμη

Advertisement

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Μαρία Δημητριάδη, ήταν η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Μικρούτσικου ενώ ακολούθησαν η Φωτεινή Γεωργαντά και τη Δήμητρα Ρουμπέση. Είχε επίσης μακροχρόνια σχέση με την τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου.

Ακολουθεί η σχέση με τη Σίσσυ Γιαννακοπούλου του «The Wall». Ωστόσο, και αυτή η σχέση ολοκληρώθηκε με πάταγο και εξώδικα ανάμεσα στον Αντρέα Μικρούτσικο και τον πρώην σύζυγο της Γιαννακοπούλου, Κώστα Ιωάννου. Η Σίσσυ Γιαννακοπούλου έφτασε μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσει ζωντανά τον Μικρούτσικο «τομάρι ακατέργαστο».

Advertisement

Ο Μικρούτσικος έχει έναν γιο, τον Στέργιο από τον πρώτο του γάμο με τη Δημητριάδη και σήμερα διατηρεί δεσμό με την Έλενα Μαστραγγελλή με την οποία συζεί.

Advertisement

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε συγκεκριμένα: «Όλες μου οι σχέσεις είχαν το στοιχείο της διεκδίκησης αλλά εγώ ήμουν openminded. Όταν ένιωθα ανασφάλεια στη σχέση, ότι δηλαδή δεν θα πάει, κεράτωνα. Αν ένιωθα ότι αυτά που σου δίνω μου δίνεις και υπάρχει ισορροπία ήμουν πιστό σκυλί, ό, τι και να πέρναγε από μπροστά μου. Εγώ σου λέω, σα να έψαχνα να βρω ένα δεκανίκι για να περάσω στο επόμενο».

 

Advertisement
TAGS:
Advertisement