Advertisement
LIFESTYLE

Αντώνης Ρέμος: Η φωτογραφία με την κόρη του, Ελένη που κλείνει τα 7 και η απόδειξη ότι είναι ίδια η μαμά της

19:52
Newsroom

Ο Αντώνης Ρέμος και η σύζυγός του Υβόννη Μπόσνιακ γιορτάζουν διαφορετικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς η κόρη τους Ελένη έχει τα γενέθλιά της.

Η κόρη του ερμηνευτή γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2015 και σήμερα ο ίδιος μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση θέλησε να της ευχηθεί δημόσια, αναφέροντας: «Χρόνια σου πολλά αγάπη της ζωής μας».

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη Πασχαλίδη γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και οι γονείς της την αποκαλούν «παιδί του έρωτα». Η μικρή σήμερα κλείνει τα εφτά της χρόνια.

Με τη σειρά της και η σχεδιάστρια ρούχων πριν από μερικές ώρες μοιράστηκε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από καλοκαιρινές διακοπές, γράφοντας: «Χρόνια πολλά κοριτσάκι μας μεγάλο».

Αν και το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά του, ο Αντώνης Ρέμος είχε μιλήσει παλαιότερα για την κόρη του, δηλώνοντας: «Όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά. Το μόνο που εύχομαι είναι να μπορέσω να δω το παιδί μου μεγάλο και να σας πω και κάτι… Κάποια στιγμή προχθές έπαιξε από ένα live μου το τραγούδι «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» και της είπα ‘μακάρι ο Θεός να με ευλογήσει και να καταφέρω στο γάμο σου να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι και να χορεύεις εσύ με τον άντρα σου’ και συγκινήθηκα πάρα πολύ».

Advertisement
TAGS:
Advertisement