apostolos-royvas-o-chorismos-ton-gonion-toy-i-sygkrisi-me-ton-saki-kai-i-apofasi-na-fygei-apo-to-nisi-49553
13:57

Απόστολος Ρουβάς: Ο χωρισμός των γονιών του, η σύγκριση με τον Σάκη και η απόφαση να φύγει από το νησί

13:57
Newsroom

Ο  Απόστολός Ρουβάς  είναι  πέντε χρόνια μικρότερος από τον Σάκη ενώ είναι ένας άνθρωπος  χαμηλών. Γεννήθηκε όπως και ο σταρ της οικογένειας στην Κέρκυρα στις 24 Απριλίου του 1977.Μαζί με το Σάκη και τον αδερφό τους Βασίλη, έχουν έναν ακόμη μικρότερο ετεροθαλή αδερφό από την πλευρά του πατέρα τους, που λέγεται Νίκος.

Της:Έπη Τρίμη

Advertisement

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής και πλέον την ασκεί ως επάγγελμα.

Τον απολαμβάνουμε τηλεοπτικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»  όπου παρουσιάζει τη στήλη της μαγειρικής.

Advertisement

Η σύγκριση με τον Σάκη

Για τη σύγκριση με τον αδελφό του Σάκη έχει πει σχετικά στο «ΟΚ»:  Σαφέστατα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός, να μην προκαλώ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έζησα όπως ήθελα. Αν ήθελα να κάνω κάτι, το έκανα. Χωρίς υπερβολές ίσως, όμως έτσι κι αλλιώς είμαι άνθρωπος του μέτρου. Σάκης με βοήθησε να ξεκαθαρίσω αυτά που είχα κι εγώ το μυαλό μου. Μου είπε να ακούσω το ένστικτό μου και, αν το θέλω πραγματικά, να προχωρήσω».

Advertisement

Είμαι σε σχέση και είμαι καλά!

Ο Απόστολος Ρουβάς δε δίστασε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή και να αποκαλύψει on air ότι πλέον δεν είναι μόνος και βρίσκεται σε σχέση.

«Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος. Δήλωση. Αυτό είναι κάτι που δεν μοιράζομαι εύκολα. Μπορεί να μην είναι από τώρα, τα θεωρώ πιο προσωπικά και τα κρατάω για μένα…» αποκάλυψε ο Απόστολος Ρουβάς.

Advertisement

Το διαζύγιο των γονιών του

«Ήμουν αρκετά μικρός όταν πήραν διαζύγιο οι γονείς μου, επτά χρονών. Καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά. Για ένα παιδί σε αυτή την ηλικία το σημαντικό είναι ότι βιώνει μια έντονη κατάσταση, όπου δεν μπορεί να καταλάβει τι την προκαλεί, θέλει απλά να τελειώσει όλο αυτό. Μου πήρε χρόνο να συμφιλιωθώ με όλο αυτό» εξομολογήθηκε ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο λόγος που έφυγε από την Κέρκυρα και η απογοήτευση

Εργάστηκε επί πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μετρ σε μαγαζιά της Κέρκυρας, αλλά και της Αθήνας όπου ήρθε οριστικά πριν από 7 χρόνια.Ο ίδιος, είχε πει σχετικά:«Είμαι στην Αθήνα από το 2013, την δεύτερη φορά κι ήμουν πολύ αποφασισμένος να έρθω και να φτιάξω, όπως θέλω τη ζωή μου. Δεν ήταν το πρόβλημα η Κέρκυρα αλλά η αλλαγή ήταν μέσα μου, ήθελα μια διαφορετική οπτική σε νέο τόπο».

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Ρουβάς είπε στην εκπομπή «Dot»: «στα 23 μου αποφάσισα να έρθω να δοκιμάσω στην Αθήνα. Ήταν λίγο περίεργη φάση τότε. Μού πρότειναν μια δουλειά σε μια εταιρεία εισαγωγής ρούχων, όπου θα δουλεύαμε στο τμήμα των πωλήσεων. Κάπως λίγο, όχι ακριβώς με ανάγκασαν, μου έλεγαν πως χρειάζονται έναν άνθρωπο εκεί και δούλευε και ο αδελφός μου, ο Βασίλης. Δεν το πολυσκέφτηκα και πήρα την απόφαση και ήρθα. Βέβαια δεν πέρναγα καλά τότε, δεν μού άρεσε η Αθήνα και ο τρόπος ζωής εδώ. Άλλαξε ο τρόπος που ζούσα. Έφυγα από την Κέρκυρα όπου είχα όλους μου τους φίλους, τις παρέες, τα πάντα όλα και ξαφνικά βρέθηκα στην Αθήνα σε ένα μέρος αφιλόξενο για μένα. Σε μια δουλειά που τελικά δεν μου άρεσε και τόσο πολύ. Κάποια στιγμή σταμάτησα από αυτή την εταιρεία, μπήκα πάλι σε μια άλλη με πωλήσεις σε άλλο αντικείμενο και εκεί απογοητεύτηκα εντελώς. Δεν μου άρεσε καθόλου και τα έσβησα όλα και λέω… πάμε πάλι πίσω! Γύρισα πίσω και την θεώρησα σαν μια αποτυχία μου. Δεν ήταν καλή επιλογή το ότι έφυγα».

«Κανείς δεν σε πληρώνει επειδή λέγεσαι Ρουβάς»

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής και πλέον την ασκεί ως επάγγελμα, έτσι τον απολαμβάνουμε τηλεοπτικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»  όπου παρουσιάζει τη στήλη της μαγειρικής.

«Κανένας δεν σε πληρώνει επειδή λέγεσαι Ρουβάς, είχε πει στην εκπομπή «Dot». Στην πραγματικότητα πρέπει κάτι να μπορείς να κάνεις. Οπότε αυτή ήταν πάντα και η λογική μου. Ήθελα πάντα να μπορώ να κάνω κάτι. Από κει και πέρα, εάν σε ωφελεί ή όχι να λέγεσαι έτσι, είναι κάτι άλλο» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο σεφ της πρωινής εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη».

Ο αθλητισμός και η υγιεινή διατροφή

Είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής, της γυμναστικής και των extreme sports. Αγαπά το τρέξιμο, τις πολεμικές τέχνες (kickboxing, καράτε κλπ), το τένις, τις καταδύσεις, την πεζοπορία, ενώ επίσης λατρεύει και τα ταξίδια.

Λατρεύει, επίσης, τους λάτιν χορούς, ενώ είναι τόσο δεινός χορευτής που θα μπορούσε να ασχοληθεί και επαγγελματικά.

Ο Απόστολος Ρουβάς είχε πει σχετικά:«Μου συνέβη ένα πολύ συνταρακτικό γεγονός στο νησί, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο πως άλλαξα στάση ζωής. Ήταν η μεγάλη αλλαγή που έκανα τότε να αθλούμαι, να φροντίζω τον εαυτό μου και να τα βλέπω διαφορετικά. Είχα πολλά κιλά παραπάνω. Είμαι 85 τώρα κι ήμουν περίπου 100. Την πρώτη φορά που πήγα να τρέξω με έναν φίλο, κατάφερα κι έτρεξα πέντε λεπτά και κόντεψα να λιποθυμήσω. Δεν είχα κάνει ποτέ ξανά αθλητισμό συστηματικά κι αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Έκοψα το τσιγάρο κι έχασα 15 κιλά»