Advertisement
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση των διδύμων και η συγκίνησή της μπροστά στις κάμερες

13:54
Νίκη Μουλά

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο, σήμερα, Δευτέρα, αφού την Τρίτη 23 Ιουνίουη influencer γέννησε τα δίδυμα κορίτσια τους.

Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια, που έχουν συμπληρώσει την ευτυχία τους, έχοντας στο πλευρό της, όλες αυτές τις ημέρες, τον παρουσιαστή, ο οποίος βοηθούσε με κάθε δυνατό τρόπο.

Advertisement

 

Η γλυκιά μανούλα έφερε γέννησε τα δίδυμα κορίτσια με καισαρική τομή και γι’ αυτό τον λόγο χρειάστηκε να μείνει πέντε ημέρες στο μαιευτήριο.

Advertisement

 

Advertisement

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης επιστρέφουν σπίτι τους από το μαιευτήριο

 

Το ζευγάρι ξεκινάει μία πολύ όμορφη ζωή, καθώς επιστρέφει στο σπίτι του στο Κολωνάκι όχι μόνο του, αλλά οι τέσσερίς τους, κρατώντας στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κορίτσια του.

 

Advertisement

Έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο και μη μπορώντας να κρύψουν τη συγκίνησή τους, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης βγήκαν από το μαιευτήριο και μίλησαν στους δημοσιογράφους για τη γέννηση των παιδιών της.

 

“Σας ευχαριστούμε πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας. Νιώθουμε ότι είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί βγαίνουν καθημερινά χιλιάδες μωρά από τα νοσοκομεία, τα δικά μας δεν τα νιώθουμε διαφορετικά, αλλά πραγματικά παίρνουμε την αγάπη όλου του κόσμου και δεν έχουμε λόγια για να σας ευχαριστήσουμε”, υπογράμμισε ο Σάκης Τανιμανίδης και συμπλήρωσε, με δάκρυα στα μάτια, “ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρίσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου -κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είναι η στιγμή που έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο από το χειρουργείο και είναι η Χριστίνα με το ένα μωρό από εδώ, το άλλο μωρό από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει!”.

Τέλος, πρόσθεσε «με τρεις γυναίκες στο σπίτι θέλω να λιώνω σαν βούτυρο στο πάτωμα! Τρελαίνομαι, τις αγαπάω, πεθαίνω».

Advertisement

Από την πλευρά της, η Χριστίνα Μπόμπα, πολύ συγκινημένη, επεσήμανε «πλέω σε πελάγη ευτυχίας! Δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε μέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι εύκολα. Όταν μου τις έδωσαν και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου».

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την έξοδό του.

 

TAGS:
Advertisement