Advertisement
LIFESTYLE

Χριστίνα Σέιχ: Πως είναι σήμερα η Μαριλένα από το «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα», 18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

13:31
Νίκη Μουλά

Η Χριστίνα Σέιχ που υποδύθηκε τη Μαριλένα στη σειρά του Mega “Δέκα λεπτά κήρυγμα”, παραμένει όμορφη, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 18 χρόνια.

Η Μαριλένα σήμερα είναι αγνώριστη και μάλιστα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέροντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Advertisement

 

Η δημοσίευση για τη γέννα της Χριστίνας Σέιχ

 

Advertisement

Τη χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε το μαιευτήριο όπου γέννησε η ηθοποιός, μέσω ανάρτησης στο Facebook. Όπως αναφέρεται στη δημοσίευσης «It’s a girl! Η ηθοποιός Χριστίνα Σέιχ πήρε εξιτήριο σήμερα μαζί με το υγιέστατο μωράκι της. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και να είναι γερή και ευτυχισμένη. Στην φωτογραφία μαζί με τον ιατρό της κ. Παντελή Τρομπούκη, Μαιευτήρα Γυναικολόγο και από αριστερά οι κυρίες Μαρίνα Παπατσουκάκη και Φανή Βλάχου, Μαίες».

Advertisement

 

 

Advertisement

Μετά το 2003, οπότε η σειρά ολοκληρώθηκε, η ηθοποιός εξαφανίστηκε και άφησε την ηθοποιία πίσω της. Ωστόσο, μας χάρισε μερικές σέξι φωτογραφίσεις, με ξανθό μαλλί.

 

Advertisement

 

Η Χριστίνα Σέιχ διαφορετική αλλά εξίσου όμορφη

 

Σήμερα, αν και είναι πολύ διαφορετική, παραμένει όμορφη. Με πιο μακριά, σκούρα μαλλιά και σε άψογη φόρμα, η Χριστίνα Σέιχ είναι στα καλύτερά της και αυτό αποδεικνύουν οι φωτογραφίες του περασμένου καλοκαιριού.

 

TAGS:
Advertisement