Advertisement
GOSSIP

Χρύσα Παππά: Η ασχήμια που ένιωθε μικρή, η “εξάρτηση”, ο γάμος των ονείρων της και ο ρόλος που την έκανε διάσημη

17:25
Newsroom

Η καλλίγραμμη και εντυπωσιακή ηθοποιός Χρύσα Παπά που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της αστυνομικού στο «Τατουάζ» γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη 11 Ιουνίου 1979.

Της: Έπη Τρίμη

Advertisement

Διαθέτει αξιόλογο βιογραφικό που μαζί με το όμορφο παρουσιαστικό την κάνουν ξεχωριστή. Αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Προσκήνιο το 2000 και από Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2004. Εκτός από το να ασχολείται όμως μόνο με το θέατρο και την τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια διδάσκει υποκριτική σε παιδιά γυμνασίου λυκείου (Saint Paul) ανεβάζοντας ετησίως παραστάσεις.

Της αρέσει να είναι κατά το ήμισυ οπαδός του βιγκανισμού και δεν αγαπά τις αισθητικές επαμβάσεις. Επίσης, άφησε να εννοηθεί πως βρίσκεται σε σχέση.

Advertisement

Advertisement

«Όταν ήμουν μικρή δεν ένιωθα όμορφη. Είχα πάρει χάπια για να χάσω βάρος»




Η ηθοποιός πριν λίγες ημέρες παραχώρησε μια συνέντευξη στην  εκπομπή «Καλημέρα» του Mega για το κίνημα MeToo, το πότε βρέθηκε κοντά στο γάμο, την εμφάνισή της, αλλά και την αγάπη της για το γυμνισμό. Αρχικά, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο και μεγαλώνοντας κάπως μου απαγόρευσαν οι γονείς μου να παίζω με τα αγόρια. Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη μικρή. Μια περίοδο είχα πάρει κρυφά από τους γονείς μου χάπια για να αδυνατίσω»! Και ανέφερε: «Είμαι ημι-vegan. Οι vegan δεν τρώνε ούτε παράγωγα, ούτε φοράνε δερμάτινα ρούχα και παπούτσια. Εγώ προσπαθώ να τα αποφεύγω».

«Θα ήθελα να παντρευτώ σε παραλία με μαγιό και παρεό»

«Έχω βρεθεί μία – δύο φορές κοντά στο να προχωρήσει σε γάμο μια σχέση μου. Αν είναι να έρθει θα έρθει. Προσπαθώ να ξεφύγω από τα στερεότυπα. Θα ήθελα να παντρευτώ σε παραλία με μαγιό και παρεό και να απαγορεύονται τα κοστούμια, και τα πολύ καλά φορέματα». «Μου έχουν πει φίλες μου να πάω να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Αυτά πρέπει να τα κάνουμε όταν θέλουμε, όχι επειδή το ορίζει κάποιος», είπε στη συνέχεια μέσα από μια χειμαρρώδη εξομολόγηση.

Advertisement

«Κάθε φορά που είμαι σε μια σχέση θέλω να εξαρτώμαι από τον άλλο»




«Μου αρέσει να θεοποιώ τον σύντροφο μου, να τον βάζω σε ένα βάθρο και να τον θαυμάζω, άσχετα αν μπορούν να γκρεμιστούν όλα εν μία νυκτί. Δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά ενώ υπάρχουν γύρω τα σημάδια ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για σένα, το καταλαβαίνεις μία μέρα που γίνεται μέσα σου ένα κλικ και θέλεις να τα αλλάξεις όλα. Αλλά όταν χωρίζω, χωρίζω. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι θα κάνω πάρτι, αλλά αφού περάσει ένα διάστημα που θα κλειστώ στον εαυτό μου, θα είμαι καλά» τόνισε στο ΟΚ το 2014.

«Αναζητώ και εγώ την τρυφερότητα»

«Τα βγάζω πέρα πολύ άνετα, όμως τα τελευταία χρόνια θέλω κι εγώ την τρυφερότητα ή το ταπεράκι της μητέρας μου. (Γελάει.)Όχι ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά, αλλά, όποτε πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη και επιστρέφω με το ταπεράκι, το απολαμβάνω», είχε πει στο ΟΚ.

Advertisement






TAGS:
Advertisement