Advertisement
LIFESTYLE

Δάκης: “Είχα καρκίνο και δεν μου το έλεγαν. Μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής”

07:32
Χριστίνα Προφαντή

Ο Δάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Εκείνος και ο άλλος”, την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου και αναφέρθηκε σε άγνωστες στιγμές της ζωής τους, αλλά και στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Υπέκυψε ο πατέρας του Δάκη να γίνει τραγουδιστής για να βοηθήσει την οικογένεια

 

Advertisement

Για τα παιδικά χρόνια στην Αίγυπτο, ο Δάκης υπογράμμισε: “Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός. Όχι επισκέψεις. Τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Η μητέρα μου πουλούσε στον παλαιοπώλη τα πράγματά μας, βάζα και άλλα για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Έκανα μαθήματα φωνητικής, κρυφά από τον πατέρα μου. Με το αφορμή να βοηθήσω την οικογένεια υπέκυψε ο πατέρας μου που δεν ήθελε να γίνω τραγουδιστής και με άφησε να πάω να τραγουδήσω”.

 

Advertisement

Σχετικά με την πολιτική, επεσήμανε “κάποτε με είπαν χουντικό, αλλά εγώ δεν είχα ιδέα. Με δυο πράγματα δεν ασχολήθηκα. Με την πολιτική και τον αθλητισμό. Έχω ψηφίσει και ΚΚΕ”.

Advertisement

 

Οι συνάδελφοί του Δάκη τον θεωρούν “ελαφρό” επειδή είπε το “Τσάι με λεμόνι”

 

Όσον αφορά τις εκδηλώσεις θαυμασμού, είπε “ζητάγανε οι θαυμάστριες να με φιλήσουν, ζητούσαν ένα κουμπί μου, έρχονταν κάτω από το σπίτι μου. Μου άρεσε που με θαύμαζαν, αλλά μέχρι ένα σημείο. Οι δημοσιογράφοι με θεωρούν “ελαφρό” ότι δε έχω πει σπουδαία τραγούδια, επειδή είπα το “Τσάι με λεμόνι””.

Advertisement

 

Ερωτηθείς τι κάνει και φαίνεται νέος, απάντησε πως “δεν κάνω τίποτα, είναι το DNA μου και η μητέρα μου έτσι ήταν”.

 

Δάκης: “Δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά. Ήμουν πολύ ζηλιάρης, αλλά δεν ήμουν πιστός”

 

Advertisement

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ, απάντησε: “Καλά που δεν παντρεύτηκα. Ή θα είχα χωρίσει ή δεν θα είχα κάνει καριέρα. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ πραγματικά. Ήμουν πολύ ζηλιάρης, αλλά δεν ήμουν πιστός. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου με παιδιά. Ήμουν κοντά στο γάμο, αλλά δεν έγινε”.

 

Τέλος, για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ο Δάκης εξομολογήθηκε: “Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη. Είμαι δειλός, αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο. Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπιση και εγώ δεν έκανα. Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω 6 μήνες ζωής. Ήταν μαζί μου οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου. Δεν μου το λέγανε. Φαίνεται ότι τη γλίτωσα. Δεν φοβήθηκα… Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό”.

 

TAGS:
Advertisement