Advertisement
GOSSIP

Δανάη Μιχαλάκη: Ο ηθοποιός μπαμπάς, η πρόταση στις Μέλισσες λίγο πριν τα παρατήσει και ο διάσημος σύντροφός της

19:53
Newsroom

Η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη γεννήθηκε στη Σύρο στις 7 Αυγούστου 1992 και είναι 28 ετών. Η καταγωγή από τη πλευρά του πατέρα της είναι από την Κρήτη και είναι κόρη του ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη.

Γράφει η Έπη Τρίμη

Advertisement

Advertisement

Ασχοληθήκαμε ευρέως μαζί της μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”.

Advertisement

Από μικρή κατάλαβε πως θέλει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά και έτσι γράφτηκε για σπουδές στη Δραματική Σχολή  Μιμή Ντενίση.

Η μητέρα της είναι από το Ληντς της Αγγλίας και είναι δασκάλα μπαλέτου. Είχε δική της σχολή στη Σύρο. Στο Ληντς η Δανάη έχει πάει μόνο μια φορά όταν ήτανε μικρή. Η Δανάη είναι Ολυμπιακός, λόγω του πατέρα της που είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης.

Advertisement

Η Δανάη Μιχαλάκη έχει εργαστεί από τα 15 της σε μπαρ, καφετέριες, ταβέρνα και  ψητοπωλείο. Επίσης,  για 2 χρόνια εργαζόταν ως πωλήτρια ρολογιών και κοσμημάτων.

Η πορεία της Δανάης ως ηθοποιός

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στην Ιταλία και συγκεκριμένα κλακέτες. Ωστόσο, δεν συνέχισε γιατί την κάλεσαν να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει ένα guest ρόλο στο Εθνική Ελλάδος στο Mega. Στην Ιταλία έζησε για 4 μήνες, στο Μπάρι, εκεί όπου ζει η αδερφή της μητέρας της.

Το 2019 συμμετείχε στην παράσταση “Tango in love the” …5th element στον πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά».

Advertisement

Η πρώτη επαφή της με τον κινηματογράφο ήταν το 2014 που έπαιξε στην ταινία “Ακάλυπτος” σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Πέτρος Φιλιππίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κατερίνα Λέχου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Το σενάριο είναι του Λευτέρη Καπώνη, της Κωνσταντίνας Γιαχαλή και του Παναγιώτη Μαντζιαφού.

Η παρθενική εμφάνιση της Δανάης Μιχαλάκη στην τηλεόραση ήταν το 2015 στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη “Εθνική Ελλάδος” στο Mega. Τη σειρά σκηνοθέτησε ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Είχε στείλει βιογραφικό και πέρασε από Casting.

Τη σεζόν 2018-19 έπαιξε την Ξένια στο 17ο επεισόδιο της σειράς της Κωνσταντίνας Γιαχαλήτου “Για πάντα παιδιά” που προβλήθηκε από το Open. Σκηνοθέτες της σειράς οι: Βασίλης Κεχαγιάς και Βασίλης Καρφής.

Το 2019 μετά από Casting για τη σειρά εποχής Άγριες Μέλισσες στον ANT1, η Δανάη παίρνει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και υποδύεται την Δρόσω Σταμίρη.

Η Δανάη Μιχαλάκη στις Άγριες Μέλισσες

Η Δανάη ήταν η τελευταία ηθοποιός που έκλεισε για το cast της σειράς. Το καλοκαίρι του 2019 η Δανάη δούλευε ως σερβιτόρα σε ένα ψητοπωλείο στου Ψυρρή.

Αν δεν την έπαιρναν να παίξει στις Άγριες Μέλισσες, θα είχε ασχοληθεί με το χορό ή το τραγούδι. Δέχτηκε ένα μήνυμα στο Facebook από τους υπεύθυνους της σειράς που την καλούσαν για οντισιόν. Μία βδομάδα μετά το Casting την ζήτησαν να την δουν ξανά.

Την ώρα που την κάλεσαν για να ξεκινήσει την ανάγνωση για τη σειρά, η Δανάη ήταν στην παραλία στη Σύρο.

Ο διάσημος σύντροφος της «Δρόσως» από τις «Άγριες Μέλισσες» ανέβασε την πιο αστεία φωτό της

O γοητευτικός γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργος Παπαγεωργίου, δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της Δανάης Μιχαλάκη στο προφίλ του στο Instagram.

O ηθοποιός μάλιστα σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας «το κορίτσι μου». Η ηθοποιός κάνει μια αστεία γκριμάτσα μπροστά από μια αφίσα ταινίας.

TAGS:
Advertisement