danai-pappa-i-ypokritiki-einai-i-schesi-moy-kai-o-choros-o-erotas-moy-62754
06:44

Δανάη Παππά: «Η υποκριτική είναι η σχέση μου και ο χορός ο έρωτάς μου»

06:44
Newsroom

Η Δανάη Παππά, η οποία ξεχώρισε λόγω του ταλέντου της αλλά και της εξωτερικής της εμφάνισης παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για το κατά πόσο υπερεκτίμησε την επιτυχία και δημοσιότητά της καθώς και αν έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση από τα social media.

Ποια είναι η θέση σου για το #metoo. Έχεις βιώσει αντίστοιχα σκηνικά;

Σεξουαλική παρενόχληση δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Δεν είμαι και τόσο καιρό στον χώρο. Προφανώς είμαι τυχερή που δεν έγινε κάτι σε μένα, αλλά είμαι πολύ υπέρ των θυμάτων. Το να βγει κάποιος και να πει τι του έχει συμβεί θέλει απίστευτο θάρρος, γιατί εκτίθεται πραγματικά. Είναι πολύ καλό που βγαίνουν όλα αυτά στην επιφάνεια και προστατεύονται έτσι ίσως και τα νέα παιδιά στον χώρο. Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν κάνει κακοποιητικές συμπεριφορές έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και αυτή θα είναι που θα έχει τον τελευταίο λόγο. Από τη μια το λαϊκό δικαστήριο που γίνεται δεν είναι ωραίο, από την άλλη πρέπει να γίνει. Έτσι ίσως να φοβούνται να το ξανακάνουν. Οι άνθρωποι που έχουν εξουσία και συμπεριφέρονται κακοποιητικά είναι ό,τι χειρότερο, δήλωσε η Δανάη Παππά.

Advertisement

Αισθάνθηκες ποτέ τα μυαλά σου να παίρνουν αέρα;

Δεν έγινε ποτέ αυτό, όχι επειδή εγώ είμαι καταπληκτική, αλλά ήταν τόσο μαζί μου η οικογένειά μου, συνέχισα να κάνω παρέα με τους φίλους μου και όλα αυτά με γείωναν. Η γιαγιά μου ας πούμε ό,τι και να γίνει είναι πάντα ο άνθρωπος που θα πάω και θα περάσω τη μέρα και θα μιλήσω μαζί της, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο, οπότε μου τα λέει όλα χύμα και γειώνομαι όποτε μιλάω μαζί της.

Ανήθικη πρόταση μέσα από τα social media έχεις δεχτεί;

Εννοείται ότι υπάρχουν πολλά άκυρα. Κάποιος μπορεί να στείλει κάτι πολύ προσωπικό του, μια γυμνή φωτογραφία. Το μόνο που κάνω είναι κατευθείαν block και τέλος. Δεν με ακουμπάει καν και δεν ξέρω για ποιον λόγο να μπει κάποιος άνθρωπος σε αυτή τη διαδικασία και τι μπορεί να καταφέρει με αυτό. Είναι και λίγο κρίμα όπως το σκέφτομαι, αναφέρει η Δανάη Παππά.

Advertisement

Είχες ποτέ κάποιον stalker, κάποιον μανιακό θαυμαστή;

Ήταν μια φορά ένα προφίλ στις αρχές που δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ τον κόσμο και τα μηνύματα που έρχονται το οποίο μου είχε στείλει «είμαι θαυμάστριά σου στείλε μου κάτι» και κάποια στιγμή της απάντησα με μια καρδούλα. Από τότε η κοπέλα μου έστελνε μηνύματα ανά δευτερόλεπτο, ήμουν στο γύρισμα και χτυπούσε το τηλέφωνό μου ασταμάτητα. Της ζήτησα να μη μου στέλνει μηνύματα γιατί είμαι στη δουλειά μου και δεν καταλάβαινε τίποτα. Αναγκάστηκα να κάνω block και τότε έφτιαξε άλλα δέκα προφίλ και μου έστελνε από όλα. Είχα τρομοκρατηθεί. Τώρα καταλαβαίνω πότε κάποιος θα γίνει πιεστικός και απαντάω μόνο στα σοβαρά μηνύματα.

Advertisement

Θέατρο θες να κάνεις;

Συζητάω για του χρόνου τον χειμώνα. Θέλω πολύ να κάνω, αλλά τα προηγούμενα χρόνια όσες προτάσεις μου είχαν γίνει δεν τις είχα δεχτεί. Φέτος θεωρώ πως αυτή η πρόταση είναι πιο κοντά σε μένα.

Θα πήγαινες σε ένα ριάλιτι;

Μου έχουν κάνει πρόταση κατά καιρούς, αλλά δεν έφτασα ποτέ ούτε στη δεύτερη κουβέντα, δηλώνει η Δανάη Παππά.

Υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοί σου που πηγαίνουν λόγω των υψηλών αμοιβών που προσφέρουν.

Advertisement

Καλά κάνουν. Αν θέλω να το κάνω ή αν ήταν πολύ καλό το οικονομικό, μπορεί να το έκανα. Αυτή τη στιγμή όμως εκεί που είμαι σαν Δανάη και ψυχολογικά και στη δουλειά μου, δεν νιώθω ότι θέλω να τα μπερδέψω.

Στον χορό θα γυρνούσες;

Δεν ξέρω. Τώρα πια όπως έχουν έρθει τα πράγματα νιώθω ότι η υποκριτική είναι η σχέση μου και ο χορός ο έρωτάς μου. Προσπαθώ πάντα στις δουλειές που κάνω να υπάρχει πάντα έστω λίγο κάτι από χορό.

Τι εύχεσαι για το μέλλον;

Θα ήθελα αρχικά η υγεία να είναι πάνω από όλα και μετά να μπορούσα να διακτινίζομαι. Τώρα να έκανα ένα τσακ και να ήμουν σε μια άλλη χώρα. Να πήγαινα στη Κούβα να χόρευα και να γυρνούσα πίσω.

Πηγή: ΕΓΩ

Advertisement