Advertisement
GOSSIP

«Δε με ρώτησε, απλά μου το ανακοίνωσε» Η εξομολόγηση του Χρήστου Δάντη για τη σχέση του με το γιο του

09:55
Newsroom

Ο Χρήστος Δάντης μαζί με το γιο του Χριστόφορο Βλαχάκη ήταν καλεσμένοι σε πρωινή εκπομπή όπου μίλησαν για τη συνεργασία τους επί σκηνής και τη μεταξύ τους σχέση.

Ο Χριστόφορος είπε πως έχει αδυναμία στην οικογένειά του και στα αδέλφια του ενώ πάντα θέλει ο πατέρας του να είναι αυστηρός κριτής του καθώς υπολογίζει τη γνώμη του προκειμένου να εξελίσσεται ερμηνευτικά και καλλιτεχνικά.

Advertisement

«Θα σκοτωνόμασταν!», λέει αστειευόμενος ο Χρήστος Δάντης

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης ανέφερε  χαρακτηριστικά για τον πατέρα του: «Δεν επιτρέπω στον μπαμπά μου να μην είναι αυστηρός μαζί μου. Θέλω να είναι ειλικρινής και να μου λέει. Του στέλνω κομμάτι και μου λέει την άποψη του», ενώ εξομολογείται πως δε  θα μπορούσε με τίποτα να ερμηνεύσει λαϊκό κομμάτι.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Δάντης είπε για τη συμμετοχή του γιου του στο Τατουαζ «Δεν με ρώτησε για την τηλεόραση, μου το ανακοίνωσε»

Advertisement

Advertisement

Ανάμεσα σε άλλα, ο Χριστόφορος ανέφερε ότι πάντα συμβουλευόταν τον πατέρα του κι ότι έχει μεγάλη αδυναμία στα αδέρφια του, ενώ ο Δάντης δήλωσε ότι ασχολείται με τα παιδιά του όσο μπορεί, αλλά θα ήθελε να ήταν καλύτερος πατέρας. Αλλά ο Χριστόφορος λέει πως η πατρική φιγούρα δεν του έλειψε και πως πάντα ήταν κοντά.

TAGS:
Advertisement