Advertisement
LIFESTYLE

Δημήτρης Πυργίδης: Ζήτησε σε γάμο την Ιωάννα Μαλέσκου

12:48
Νίκη Μουλά

Ο Δημήτρης Πυργίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” και με τη γνωστή τρέλα που τον διακρίνει, έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Η σχέση με τον Δημήτρη Πυργίδη για την Πάολα και τον Γιάννη Σπαλιάρα

 

Advertisement

Αναφερόμενος στον Γιάννη Σπαλιάρα και την Πάολα, ο Δημήτρης Πυργίδης υπογράμμισε: «Με τον Γιάννης Σπαλιάρα γνωριστήκαμε πριν 15 χρόνια και από τότε είμαστε αδέλφια. Είναι το καλύτερο παιδί και τον αγαπώ πολύ. Υπήρξαν γυναίκες στη ζωή μου, αλλά τα προσωπικά μου δεν τα ανεβάζω στο Instagram. Η Πάολα είναι φιλαράκι μου, είναι αυθεντική τη λέω μαμά, γιατί όποτε βρεθούμε μας φέρεται σαν μητέρα».

 

Advertisement

Ο Δημήτρης Πυργίδης αναφέρθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου

 

Advertisement

Σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία γνωρίζει από την Κρήτη, ο πρώην παίκτης του Big Brother επεσήμανε «μου αρέσει η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ωραία παρουσία», ενώ στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν θα την παντρευόταν, ντράπηκε.

 

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πυργίδης ρώτησε τον παρουσιαστή αν θα έκανε πρωινό με την Ιωάννα Μαλέσκου, για να πάρει την απάντηση ότι δεν το έχει σκεφτεί.

Advertisement

 

Ο Δημήτρης Πυργίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη λέξη “χάος”, την οποία χρησιμοποιούσε συνέχεια στο ριάλιτι, τονίζοντας ότι «είναι μια ατάκα για να περνάμε καλά, δίνουμε θετική ενέργεια και κάνουμε χαβαλέ. Πάμε να κάνουμε χαμό».

 

Τέλος, μίλησε για τη σχέση του με τη μητέρα του, την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική, ενώ όσον αφορά τα μαλλιά του, είναι το φετίχ του και δεν τα έχει κόψει από το λύκειο.

Advertisement

 

TAGS:
Advertisement