egrapse-mono-4-lexeis-o-thodoris-marantinis-amp-8220-karfonei-amp-8221-ti-christidoy-meta-to-dimosio-amp-8220-xemprostiasma-amp-8221-gia-to-diazygio-189781
22:48

Έγραψε μόνο 4 λέξεις: Ο Θοδωρής Μαραντίνης “καρφώνει” τη Χρηστίδου μετά το δημόσιο “ξεμπρόστιασμα” για το διαζύγιο

22:48
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

Συγκίνηση στο τηλεοπτικό κοινό προκάλεσε η σπάνια συνέντευξη που έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στην Ελένη Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων, έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, ενώ μίλησε και για την απώλεια της μαμάς της.

Μπορεί να μην ανέφερε ούτε μία φορά το όνομα του Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά αρκέστηκε μία και μόνο στιγμή να πει «ο πατέρας των παιδιών», όμως η Σίσσυ περιέγραψε τις υποχωρήσεις και την υπομονή που έκανε η ίδια μετά τον χωρισμό κι ενώ πάλευε με την ασθένεια της μητέρας της Μίνας.

Advertisement

Τώρα πλέον που μπορεί πια να στέκεται και να λέει την αλήθεια της, η παρουσιάστρια μίλησε με θάρρος για όσα πήγαν λάθος μετά τον χωρισμό και έχουμε φτάσει σε αυτή τη μεγάλη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Σίσσυ Χρηστίδου: Όλα όσα είπε για τον χωρισμό

«Η ψυχή μου το ξέρει. Πήρα μια απόφαση που θεωρώ ότι δε θέλει ιδιαίτερη γενναιότητα, αλλά ενσυναίσθηση και δύναμη. Αυτή την απόφαση την έχω πάρει εδώ και καιρό. Η ασθένεια της μητέρας μου, που αυτό είναι το πιο σκληρό πράγμα που μου έχει συμβεί, με βοήθησε να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα σαν να ήταν λιγότερα βαριά απ΄ότι θα τα αντιμετώπιζα αν δεν υπήρχε αυτό.

Advertisement

Με βοήθησε σε αυτό το κομμάτι και έγινα πολύ πιο διεκπεραιωτικη. Δεν έκανα αυτά που θα έπρεπε να κάνω και αφοσιώθηκα στα μαμά μου. Ήμουν τη μισή εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και την άλλη μισή εδώ, έψαχνα γιατρούς. Όλα αυτά στη ζωή μου συνέβαιναν παράλληλα με τη δουλειά μου. Όταν έφυγε η μαμά, άλλαξε αυτό. Αυτή η αλλαγή έγραψε γιατί έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στη ζωή μου. Εγώ το ήξερα ότι θα γίνει αλλά για κάποιον που δε ξέρει τη ζωή μου, μπορεί να του φαίνονται ξαφνικές οι αντιδράσεις μου και ότι δε τα έχω ζυγίσει καλά. Τα έχω ζυγίσει όλα πάρα πολύ καλά κι έχω κάνει πολλή υπομονή.

Advertisement

Δεν είμαι καθόλου παρορμητικός άνθρωπος. Η υπομονή είναι το βασικό μου χαρακτηριστικό. Είναι να γίνει αυτό το κλίκ, όταν γίνει μετά δεν υπάρχει γυρισμός. Το χειρίστηκα σαν μητέρα και μόνο. Στο δικό μου μυαλό θεωρούσα ότι είναι όλα προφανή, μετά κατάλαβα ότι δεν είναι. Διάλεξα να κρατήσω τη σιωπή μου και να προφυλάξω τα παιδιά μου, που είναι ότι πολυτιμότερο έχω. Δε με νοιάζει τι θα πει ο καθένας και θεωρώ ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πολύ καλά τι γίνεται. Αποφάσισα, γιατί ζούσα με αυτό τον φόβο ότι μπορεί να συμβεί, ότι δε θα φοβηθώ άλλο. Φοβόμουν πολλά χρόνια αυτή την έκθεση. Δε φοβάμαι όμως γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δε φοβάμαι τίποτα πια», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου χαρακτηριστικά.

Η λιτή απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη

Θοδωρής Μαραντίνης

Στην προχθεσινή του παρουσία στη συναυλία των Πυξ Λαξ, ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε ένα story και αφιέρωσε στον εαυτό του, όπως χαρακτηριστικά έγραψε, το τραγούδι: «Λένε για εμένα». Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Θοδωρής έκανε ένα story τονίζοντας πως η ησυχία είναι τελικά η καλύτερη θεραπεία.

Advertisement

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η επιλογή του εν λόγω story υπήρξε τυχαία!

Άλλωστε, ο ίδιος είχε απαντήσει με τον δικό του τρόπο και στην πρόσφατη συνέντευξη της Χρηστίδου στο περιοδικό ΟΚ, τονίζοντας:

«Η δική μου απάντηση σε όλο αυτό είναι ότι, σε τέτοιες δύσκολες μέρες και δύσκολους καιρούς, πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε γιατί, αν όντως δεν θέλουμε να πάρει έκταση, δεν το συζητάμε. Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο όλο αυτό. Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα γιατί αν χρειαστεί, θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως ο,τιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό το τι νιώθει ο καθένας. Όμως μέχρι εδώ», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Τι είχε πει η Σίσσυ Χρηστίδου στο ΟΚ;

«Μετανιώνω κυρίως για την ανοχή που έδειξα. Επέλεξα όμως να μη μιλήσω για να προστατεύσω τα παιδιά μου. Ας το κλείσουμε εκεί. Έκανα μεγάλη υπομονή αυτά τα χρόνια γιατί η μητέρα μου πάλευε για τη ζωή της και προτεραιότητά μου ήταν να βρίσκομαι στο πλευρό της. Υποχωρούσα στα πάντα σε πολλούς τομείς. Δεν έπρεπε να το είχα κάνει. Αυτό αξιολογήθηκε ως αδυναμία. Και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν. Άφησα πίσω και τον εαυτό μου αλλά και όσα όφειλα και είχα χρέος να υπερασπιστώ και να φροντίσω.

Advertisement

Προσωπικά με πείραξε περισσότερο ήταν τα ψέματα που ειπώθηκαν. Για να υπερασπιστώ τη δημόσια εικόνα μου έπρεπε να βγω να πω την αλήθεια. Επέλεξα να μην το κάνω, γιατί τα παιδιά μου είναι πάνω από τη δημόσια εικόνα μου. Και δεν είμαι πρόθυμη να δημοσιοποιήσω αλήθειες που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν. Παρ’ όλα αυτά,, πιστεύω πως η αλήθεια πάντα βρίσκει τον δρόμο για την επιφάνεια. Στο τέλος και πάντα, η αλήθεια είναι μία»!

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου