Advertisement
GOSSIP

«Είμαι τόσο μόνη»: Τα συγκινητικά λόγια της Καίτης Φίνου για τους ανθρώπους που αγαπάει και έφυγαν από τη ζωή

19:41
Newsroom

Η Μεγάλη εβδομάδα και γενικώς οι μέρες γιορτών επιβαρύνουν την ψυχολογία μας, ειδικά αν έχει αλλάξει το status της ζωής μας ή έχουμε χάσει συγγενείς και φίλους.

Η Καίτη Φίνου είναι λάτρης των social media και της αρέσει να μοιράζεται συναισθήματα και σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι τη  Μεγάλη Παρασκευή προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στα social media και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Advertisement

Η φωτογραφία και το κείμενο του post της Καίτης Φίνου

Συγκλόνισε και συγκίνησε η αγαπημένη και συναισθηματική  Καίτη Φίνου με την ανάρτηση ενός κειμένου και μιας  φωτογραφίας με τα αγαπημένα της πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο απεικονίζονται η μητέρα της, η αγαπημένη θεία της και οι δύο αδερφές της της Καίτης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ηθοποιός να νιώθει πολύ μόνη, ειδικά τις μέρες του Πάσχα, και στενοχωρημένη που λόγω κοροναϊού δεν κατάφερε να πάει στην εκκλησία να τους ανάψει ένα κερί.

Advertisement

Το post της Καίτης Φίνου

«Έφυγαν όλες από την ζωή μου. Μανούλα, θεία, η αδελφή μου Μαίρη που με έχει αγκαλιά, και το μικρό μου η Γιάννα. Και νιώθω τόσο μόνη…. Είμαι τόσο μόνη…. και δεν είχα την μικρή «πολυτέλεια» να πάω σε μια εκκλησία να τους ανάψω ένα κεράκι… Συγγνώμη…» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Advertisement

TAGS:
Advertisement