Advertisement
GOSSIP

Ειρήνη Καζαριάν: Η αρμένικη καταγωγή, η νίκη στο GNTM, ο έρωτας με τον Ψωμά, η ζωή στην Κύπρο και το ταλέντο

19:35
Newsroom

Η Ειρήνη Καζαριάν και η αδελφή της όπως αναφέρει το Protothema έγιναν γνωστές μέσα από τα ριάλιτι  Η Ειρήνη-Νουνέ όπως είναι ολόκληρο το μικρό της όνομα στέφθηκε νικήτρια του πρώτου GNTM, ενώ η αδελφή της Μαρία-Ριρή έκανε πασαρέλα στο «My Style Rocks».

Της: Έπη Τρίμη

Advertisement

«Την αδερφή μου την αγαπώ πάρα πολύ. Σαφώς και έχει αλλάξει η ζωή μας μετά τη νίκη της στο GNTM. Μας πλησιάζουν στον δρόμο και χαίρονται που μας βλέπουν. Γίνεται ένας χαμός. Την Ειρήνη, ως μεγαλύτερη, την προστατεύω πάντα, είμαι από πίσω της». Λέγοντας αυτά πριν από μερικούς μήνες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», η Μαρία Καζαριάν είχε καταφέρει να περιγράψει δυο ζωές σε μια παράγραφο. Γιατί η αλήθεια είναι ότι η Ειρήνη και η Μαρία λειτουργούσαν από πολύ μικρές σαν μια γροθιά, ενωμένες και αποφασισμένες από τότε να ξεχωρίσουν.

Advertisement

Ο απόλυτος έρωτας

Η Ειρήνη Καζαριάν εδώ και έναν χρόνο ζει τον απόλυτο έρωτα, αφού έχει σχέση με τον Ιωσήφ Ψωμά και έχουν μετακομίσει μαζί και μένουν στην Κύπρο.Για τον σύντροφό της, Ιωσήφ Ψωμά, είπε: «Ζηλεύει, αλλά με εμπιστεύεται. Το πάμε πολύ σοβαρά. Είμαστε πολύ καλά μαζί. Δεν γνωρίζω αν θα παντρευτούμε. Του έχω πει να κάνουμε γυμναστική μαζί, θα με βάλει σε πρόγραμμα».

Advertisement

Το κρυφό ταλέντο

Η Ειρήνη Καζαριάν μας αποκάλυψε, ωστόσο, μέσα από τα InstaStories, πως εκτός από το modelling, αγαπάει πολύ την… ζωγραφική, στην οποία και τα καταφέρνει περίφημα.


Μπροστά σε ένα αναμμένο τζάκι, η ίδια μας έδειξε το μπλοκ ζωγραφικής της και εντυπωσιάζει όλους τους followers της με το σκίτσο ενός λύκου που έφτιαξε καθώς χαλάρωνε από το φορτωμένο πρόγραμμά της.

Advertisement

TAGS:
Advertisement