Advertisement
GOSSIP

Έλενα Ακρίτα: «Αγαπητή κυρία Μανωλίδου παρουσιάσατε το χειρότερο παιχνίδι στην ιστορία της τηλεόρασης»

11:27
Newsroom

Η Έλενα Ακρίτα μάς έχει όλους μάθει να τα λέει έξω από τα δόντια χωρίς να σκέφτεται ποτέ ότι μπορεί και η ίδια να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Άλλωστε,  πάντοτε η κριτική της είναι ιδιαιτέρως αιχμηρή την οποία ωστόσο πάντα τεκμηριώνει.

Μια αντίστοιχη επίθεση ήταν και αυτή στο πρόσωπο της συζύγου του Αδώνιδος  Γεωργιάδη Ευγενία Μανωλίδου επ΄ αφορμή ένα tweet που έκανε η ίδια αναφορικά με τα χρήματα του οικογενειακού προγραμματισμού που υποτίθεται δαπάνησε  για 7 ημέρες χωρίς η οικογένεια να στερηθεί το παραμικρό.

Advertisement

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα

«Παρουσιάσατε, αγαπητή κυρία, το πιο άθλιο παιχνίδι της ιστορίας της ελληνικής τηλεόρασης» έγραψε στο Facebook η Έλενα Ακρίτα απευθυνόμενη στην Ευγενία Μανωλίδου.

Advertisement

Το όλο παρασκήνιο

Όλα ξεκίνησαν με ένα tweet που υποτίθεται ανέβασε η κυρία Μανωλίδου, στο οποίο έγραφε ότι «ακολούθησε τον οικονομικό οικογενειακό προγραμματισμό του Αδώνιδος Γεωργιάδη και πέρασε εκείνη και η οικογένειά της 7 ημέρες με 38,40 ευρώ μαζί με το σούπερ μάρκετ. Χωρίς να στερηθούμε τίποτα. Αν θέλουμε μπορούμε». Το tweet αποδείχθηκε αναληθές αλλά η κυρία Ακρίτα, το είχε είδη δημοσιεύσει και έσπευσε με ανάρτηση της να ζητήσει συγγνώμη.

Advertisement

Η αρνητική κριτική της Έλενας Ακρίτα στην κ. Μανωλίδου για το παιχνίδι η στιγμή της αλήθειας

Με τον μοναδικό της τρόπο, όμως, η Έλενα Ακρίτα εξηγεί -αναφερθείσα στο παρελθόν της Ευγενίας Μανωλίδου και την εκπομπή «Η στιγμή της Αλήθειας» που παρουσίασε- γιατί «πίστεψα την τρολιά, όπως την πίστεψαν και οι πάντες άλλωστε».

«Αγαπητή κυρία Μανωλίδου, σάς ζητώ συγγνώμη. Την πάτησα, το παραδέχομαι, στο μέλλον θα είμαι πιο προσεχτική – άλλωστε αυτό επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία» γράφει αρχικά η συγγραφέας.

«Από κει κι ύστερα, επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας την ταπεινή μου γνώμη για το πρόσωπό σας. Παρουσιάσατε, αγαπητή κυρία, το πιο άθλιο παιχνίδι της ιστορίας της ελληνικής ηλεόρασης. Ένα παιχνίδι που κακήν κακώς έκοψε το ΕΣΡ επειδή κατάφωρα ‘παραβίαζε την ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία΄» συνεχίζει και αφού παραθέτει κάποιες από τις ερωτήσεις που η Ευγενία Μανωλίδου έκανε στους παίκτες καταλήγει: «Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά. Διότι ο λόγος που πίστεψα την τρολιά, όπως την πίστεψαν και οι πάντες άλλωστε, είναι ακριβώς το παρελθόν της κ. Μανωλίδου».

Advertisement

 

Η τηλεοπτική καριέρα της Ευγενίας Μανωλίδου

Η κυρία Μανωλίδου μετά την επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, παρουσιάζοντας αρχικά το επιτυχημένο, αλλά αμφιλεγόμενο, τηλεπαιχνίδι Η Στιγμή της Αλήθειας στον ΑΝΤ1, το 2009, του οποίου η συνέχεια ματαιώθηκε μετά τη λήξη της πρώτης σεζόν, σύμφωνα με απόφαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, το οποίο θεώρησε την εκπομπή προσβλητική προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Στη συνέχεια, έγινε κριτής στην τρίτη και τέταρτη σεζόν της εκπομπής Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, ενώ παρουσίασε τον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού MasterChef και συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στον πρώτο κύκλο του Dancing with the Stars.

Advertisement
TAGS:
Advertisement