Enimerotiko.gr
Gossip Lifestyle

Έλενα Ράπτη: Η πολιτική καριέρα, ο μυστικός γάμος μετά από 1 χρόνο, η μεγάλη λαχτάρα και ο φύλακας άγγελος

Η Έλενα Ράπτη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 9 Μαΐου 1975. Είναι Ελληνίδα πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας, μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου από το 2004. Έχει διατελέσει μέλος στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Της: Έπη Τρίμη

Η Έλενα Ράπτη αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάσθηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων επικοινωνίας.

Ο σύζυγος της γνωστής πολιτικού είναι αστυνόμος Α’, έχει εργαστεί στην προσωπική φρουρά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ στη συνέχεια υπήρξε μέλος της προσωπικής ασφάλειας της Έλενας Ράπτη.

Ο σύζυγός μου ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου από την πρώτη στιγμή

Η βουλευτής της ΝΔ, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 19 Μαΐου υπό άκρα μυστικότητα, γεγονός που έκανε γνωστό η ίδια στα μέσα του Αυγούστου μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram, ξαφνιάζοντας τους followers της.

«Ήταν μια ξεχωριστή χρονιά, πραγματικά διαφορετική, ασυνήθιστη, πρωτότυπη και μοναδική! Ήταν κοινή απόφαση ο γάμος να μείνει για εμάς. Το μοιραστήκαμε μόνο με τους γονείς και αδέρφια. Το κρατήσαμε για εμάς και ζήσαμε αυτή την προσευχή όπως την είχαμε ονειρευτεί. Το «Ναι» το είπα αμέσως! Ούτε ένα χρόνο δεν ήμασταν μαζί πριν το γάμο», σχολίασε με χαμόγελο η Έλενα Ράπτη.

Όπως είπε, η Έλενα Ράπτη ένιωσε ότι ο σύζυγός της είναι ο άνθρωπος της ζωής της από την πρώτη στιγμή.

Παράλληλα, ανέφερε χιουμοριστικά ότι ο Κίμων Μπάλλας δεν είναι ψηφοφόρος της, αφού έχει τα εκλογικά του δικαιώματα στα Τρίκαλα και επιβεβαίωσε πως ο Κίμωνας βρισκόταν στην ασφάλειά της, όμως πλέον δεν βρίσκεται.


Συνωμότησαν όλα για να γνωριστούμε με τον Κίμωνα

Η Έλενα Ράπτη είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω το είχα πει από παλιά ότι, όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτώ, δε θα το μοιραστώ, γιατί για εμένα ο γάμος είναι μια προσευχή. Ήθελα να την μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπό μου και την οικογένειά μας. Ήταν προεκλογική περίοδος και δεν ήθελα να απασχολήσω με ένα θέμα της ιδιωτικής μου ζωής. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου. Οπότε μετά μέσα στο καλοκαίρι κοντά στις ημέρες της Παναγίας που ήταν όλα ήσυχα το ανακοινώσαμε.

Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος. Είναι η ευλογία του μυστηρίου μάλλον. Για να επιλέξεις ένα σύντροφο πρέπει να είναι ιδανικός, να είναι αυτός που ταιριάζει περισσότερο κοντά όνειρο που είχες. Τώρα το ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μια όμορφη σχέση και προχώρησα σε γάμο. Ο Κίμων ήταν ο “φύλακας άγγελός” μου.

Μακάρι ο Θεός να μας ευλογήσει και να αποκτήσουμε σύντομα παιδιά… Ο Κίμωνας προτιμά να απέχει από τη δημοσιότητα. Δεν προέρχεται από χώρο που είναι κομμάτι της ζωής του η δημοσιότητα. Συνωμότησαν όλα για να γνωριστούμε. Ήμασταν μαζί έναν χρόνο. Ήταν γραφτό να γίνει», είπε η Έλενα Ράπτη.

Ονειρεύομαι να κάνω παιδιά

«Ονειρεύομαι να κάνω παιδιά. Πολλές φορές οι φίλες μου μού φέρνουν τα δικά τους παιδιά στο σπίτι για να κάνω baby sitting. Υπήρχαν μάλιστα φορές που, επειδή δεν είχα την πολυτέλεια χρόνου να κάτσω σπίτι, τα έπαιρνα μαζί μου στις εκδηλώσεις», αποκάλυψε η Έλενα Ράπτη.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News